Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lifecycle Pharmas direktør fratræder


17852 butterboy 31/8 2009 11:47
Oversigt

Igen et skidt tegn på svingdør i ledelsen. Han har da ikke været der længe? Er der alene tale tale om kulturforskelle?

Man skulle tro Novo eller Lundbeck kunne finde en solid dirketør...

http://www.business.dk/article/20090831/biotek/90831036/






31/8 2009 11:50 collersteen 017853



Det er godt nok en anelse bekymrende at se på. Og hvad mon evt. partnere siger til det? Det kan vel ikke være helt sjovt at sidde og forhandle med en relativ ny direktør, som så igen er væk dagen efter.



31/8 2009 12:22 troldmanden 017857



Puha nej det er alt andet end godt med den gennemtræk der er i ledelsen. Det lammer jo selskabet hver gang det sker. Og det bliver næppe lettere at finde en ny kvalificeret ceo.

Det her må alt andet lige også være negativt for de igangværende aftale forhandlinger om LCP-ArtoFen samt de 2 nye prækliniske stoffer. God nok er det ikke en CEO alene der står for sådan forhandlinger. Men han er en stor brik i spillet.

Da man ansatte Jim New var der dog en ting jeg var bekymret for. Nemlig at det LCP nu vil flytte ind på samme spor som Genmab. Altså at det meste af ledelsen vil blive amerikanere og med tiden vil hovedkontoret blive placert i USA. Og første skridt i den retning så vi muligvis med ansættelsen af Ira Weisberg. For han sidder jo nu i USA med var det 4 ansatte? Og når man ser på formuleringen i dagens meddelelse så kan det da godt tolkes som at Jim New også har tilbreagt megt tid i USA frem for at lede hovedkontoret i Hørsholm.

Hmm hvad nu LCP? I har stadig en helt utrolig spændende teknologi. Men hvad skal investorene efterhånden tro?




31/8 2009 14:49 troldmanden 017881



Noget tyder på at det er tæt på sandheden at Jim New har forsøgt at trække Lifecycle Pharma mere mod USA


De regner med det vil tage 2-4 mdr at finde en ny CEO. Og måske disse krav vil gøre at det igen bliver en dansker

En ny administrerende direktør ventes at være på plads om to til fire måneder.

"Vi er et dansk noteret selskab og har den væsentligste arbejdsstyrke i Danmark og den person, der kommer på tale skal ikke alene kunne forstå, men også agere under hensyntagen til det," forklarer Thomas Dyrberg blandt andet om ønskerne til den nye direktør.



http://borsen.dk/karriere/nyhed/164775/



31/8 2009 16:15 troldmanden 017898




"Der har været forskellige opfattelser af, hvordan man leder en skandinavisk virksomhed. Jim New har set det på sin måde, og det har ikke vist sig at være effektivt i forhold til at få gejst blandt medarbejderne. Bestyrelsen har vurderet, at det ikke har været holdbart på længere sigt," siger kommunikationsansvarlig i LCP, Peter Schøtt Knudsen, til Ing.dk

http://ing.dk/artikel/101936-dansk-biotek-succes-smider-direktoeren-paa-porten



1/9 2009 00:37 Saadan 017943



Ja det er noget rod... Alt for mange udskiftninger blandt senior folk - 10 mdr. er altsaa ikke lang tid som CEO...

Naa men skal man se det positive, saa ser det ud som om at senior Novo A/S folk tager aktive del i ledelsen nu. Det kan altsaa kun betyde at de tror paa det og som storaktionaer vil udvikle deres investering.

God vind.
/S



TRÅDOVERSIGT