Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nye PROSTVAC data fra Bavarian Nordic


18760 troldmanden 21/9 2009 23:49
Oversigt

Nedenstående nyhed er netop kommet ind. Hvad siger forumets cancer eksperter hya, aka, solsen med flere?Published: 21:32 21.09.2009 GMT+2 /HUGIN /Source: Bavarian Nordic A/S /CSE: BAVA /ISIN: DK0015998017

Nye og interessante PROSTVAC(TM) data indikerer bred terapeutisk anvendelse i metastatisk prostatacancer

Kvistgård, Danmark, 21. september 2009 - Bavarian Nordic A/S (BAVA) præsenterede i dag yderligere detaljerede PROSTVAC(TM) data på ECCO 15 - 34th ESMO kongressen, der afholdes af European CanCer Organisation i Berlin.

Yderligere data fra et dobbelt-blindet, prospektivt, randomiseret, placebokontrolleret fase II studie med 125 patienter med fremskreden prostatacancer blev præsenteret af Dr. Wayne Godfrey, Senior Medical Director, BN ImmunoTherapeutics.

De overordnede data som tidligere er rapporteret viste, at de patienter, der fik PROSTVAC(TM), havde en statistisk signifikant længere overlevelse på 8,5 måneder i sammenligning med kontrolgruppen. Hazard ratio estimatet for overlevelse i studiet er 0,56 (95% CI 0,37-0,85). Den statistiske signifikans i det endelige datasæt er (p=0,006). PROSTVAC(TM) viste desuden en særdeles god sikkerheds- og tolerabilitetsprofil.

En ny statistisk analyse af datasættet viser, at patienter, der modtog PROSTVAC(TM) havde gavn af behandlingen, uanset deres almene tilstand eller deres gennemsnitlige prognosticerede overlevelse (beregnet via Halabi score). Ligeledes, ved gruppering af patienter på en række relevante parametre, såsom PSA-niveau, havde de, der modtog PROSTVAC(TM), gavn af behandlingen, sammenlignet med kontrolgruppen. Disse data indikerer, at PROSTVAC(TM) kan anvendes i en bred gruppe af patienter med prostatacancer, og de bekræfter vaccinens potentiale til at dække et væsentligt medicinsk behov med stort markedspotentiale. Desuden vil dataene være nyttige i den videre udvælgelse af patientgruppen til de pivotale fase III forsøg.

Et abstract fra Dr. Godfrey's præsentation kan findes på siden:
http://ex2.excerptamedica.com/CIW-09ecco/

Abstract nr. O-7002.
Titel: "Further analysis of a Phase II randomized controlled trial (RCT) of a poxviral-based PSA targeted immunotherapy in metastatic castration-resistant prostate cancer (mCRPC)"

Som led i Bavarian Nordics fortsatte kommunikationsstrategi for PROSTVAC(TM), vil selskabet deltage i 16th Annual Prostate Cancer Foundation Scientific Retreat i dagene 24-26. september ved Lake Tahoe, Nevada, hvor en PROSTVAC(TM) poster er blevet accepteret til præsentation.

Anders Hedegaard, administrerende direktør for Bavarian Nordic, udtaler: "I takt med at vi fortsætter at analysere PROSTVAC(TM) data, opnår vi ny viden omkring vaccinens positive egenskaber samt vigtig information til understøttelse af den videre kliniske udvikling af PROSTVAC(TM). Med dagens præsentation på ECCO samt den nylige præsentation på ASCO og andre cancerkonferencer, fortsætter vi med at udbrede kendskabet til PROSTVAC(TM) blandt ledende cancereksperter."


Asger Aamund
Bestyrelsesformand22/9 2009 10:25 Hya 018778jeg er ikke i tvivl om at prostvac - hvis det når igennem alle forsøgsfaser med samme gode resultater - vil være et bedre alternativ end dndn's provenge.

for det første er deres livsforlængende effekt 8,5 mdr hvilket er langt over dobbelt så meget som provenge - og desuden er det meget nemmere at modtage prostvac vaccine - da den ikke skal fremstilles individuelt til hver enkelt person -

det er nemlig der jeg ser hurtlen ved dndn's provenge - at man skal fremstille individuelle infusioner for hver patient -

MEN da der ikke er noget på markedet i øjeblikket, eller kommer sådan lige med det samme - så må dndn's præparat jo starte op med det mulige -
hvorefter konkurencen bliver skarp når bavarians prostvac bliver markedsklar om nogen år.

Og mon ikke Bavarian også får lidt medvind på vejen til godkendelse - i og med at man har ændret lidt på godkendelses proceduren for cancervacciner -HyaTRÅDOVERSIGT