Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

En lille rose


20230 loevquist 3/10 2009 22:53
11
Oversigt

Hej drenge

Jeg sad lige og funderede lidt, og fandt ud af, at det egentlig er fantastisk, hvad vi har her! Tak til PI/aka m.fl. for at have skabt et professionelt miljø. Vi har jo alt lige fra usandsynligt kyndige TA'ere over til folk, der kan reflektere over enkeltselskaber såvel som den generelle økonomi.

Jeg håber, vi kan fastholde den konstruktive tone og udvikling. Det er simpelthen så super lækkert at have potentiel feedback ved hånden så godt som hele tiden.

Og selv med min begrænsede viden kan jeg sige, at den visdom som f.eks. Hjort og Rkhanen præsenterer på deres videoer som regel kun er tilgængeligt på betalingssider, så det er sgu über konge :)

Fortsat god weekend herfra ;)4/10 2009 06:49 renek 220235Helt enig. PI er ved at skabe noget helt unikt og for det danske investormiljø synes jeg vi rykker nogle skridt frem disse år. Både i forhold til adgangen til handel (Nordnet, Saxo, Etrade), fora (investeringen.dk som ikke blev til noget, men så fik vi PI) og at TA og FA rykker tættere på hinanden (via mange debattøreres kyndige og tålmodige hjælp), fremfor at være gensidigt udelukkende.

Jeg synes helt klart det er blevet sjovere at være på aktiemarkedet de sidste 3-4 år. Det har før været en ensom tjans, da det er svært at finde ligesindede.TRÅDOVERSIGT