Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Neurosearch


21674 mikaels 11/11 2009 10:25
Oversigt

Nogle som kan oplyse om hvornår man får af vide om der er fuldtegnet.
Kursen er presset de sidste dage, så dem derhar købt de sidste tegningsretter til 4,1 har ikke lige pt gjort en god forretning.
Men nu man alligevel har tegningsretterne ville det jo også være fjollet ikke af købe til 60 kr. Så mon ikke der bliver udsolgt.11/11 2009 10:51 stengård 021675sitets residerende Neurosearch expert Troldmanden (der nok er den der ved mest om selskabet i DK) er ikke lige på p.t. - så det er nok klogt at vente på at han skriver lidt i tråden11/11 2009 13:12 collersteen 021682Her mikaels:
https://newsclient.omxgroup.com/cds/DisclosureAttachmentServlet?messageAttachmentId=282146

NeuroSearch A/S (NEUR) meddelte i dag, at
selskabets aktieemission med fortegningsret for selskabets eksisterende
aktionærer er blevet succesfuldt gennemført. Fortegningsretsemissionen
resulterede i en tegningsprocent på 96,7% med 7.141.678 nye udbudte aktier a
nominelt 20 kr. tegnet ud af det samlede maksimale antal udbudte aktier på
7.387.641. Et mindre antal af de udbudte aktier (3,3%) blev ikke tegnet,
hvilket primært kan tilskrives tekniske forhold vedrørende udbudsstrukturen. De nye udbudte aktier blev tegnet til kurs 60 kr. pr. aktie, og resultatet af
fortegningsemissionen er således et bruttoprovenu på 428,5 mio. kr. (EUR 57,6
mio.). Efter fradrag for omkostninger i forbindelse med udbuddet giver
emissionen et nettoprovenu på ca. 402 mio. kr. (EUR 54 mio.) til NeuroSearch.

Adm. direktør Flemming Pedersen udtaler:
?Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre et succesfuldt resultat af
vores aktieemission, hvilket signalerer en bred opbakning fra vores aktionærer
- eksisterende som nytilkomne - til vores offensive strategi. NeuroSearch
befinder sig i en unik situation med to lovende lægemidler i fase III og med en
nærtstående mulighed for at transformere sig til en fuldt integreret og
profitabel biofarmaceutisk virksomhed. Inklusiv
provenuet fra udbuddet udgør
NeuroSearchs samlede kapitalberedskab nu mere end 1 mia. kr., hvilket skal
bruges til at understøtte optimal forberedelse af Huntexil®'s
markedsregistrering og lancering samt sikre en sideløbende bredt funderet
værditilvækst i vores samlede produktpipeline."


Tekniske forhold? Det synes jeg lyder en anelse underligt....12/11 2009 03:21 troldmanden 021719Hej mikales

Ja så kom annonceringen af hvor mange aktier der blev tegnet. Og 67.7% må siges er være fint. Et elle andet sted kunne jeg faktisk godt have håbet det var blevet mindre. Det ud fra den tanke at jeg synes det er helt udnøvendigt at fortage SÅ stor en udvanding for så relativ få penge. Modsat så ved jeg også godt aktien ville have fået endnu flere bøllebank hvis de i dag havde meldt emissionen kun blev 50% tegnet. Så damn if i do and damn if i dont

Nå men nu har Neurosearch lige knap 1,1 mia i kassen så de er sikret finansiering frem til medio 2012 uden nogen milestones. Så nu har de ro på bagsmækken. Så må vi se om de kan få noget fornuftigt ud af de mange penge. Den næste helt store begivenhed er fase 3 data fra Huntexil som forventes at komme omkring januar 2010. Bliver de gode så er der fest og farver. Bliver de dårlige så er der gravøls stemning.

Ellers så kan vi håbe på lidt nyt fra den tidlige pipeline her på mandag i forbindelse med Q3 regnskabet. Bliver sløret løftet for de 2 nye prækliniske GSK kandidater? De vil hver i sær betyde en milestones på omkring 10 mio kr.

Og vælger de reelt at fortælle NSD761 og NS721 er klar til start af fase 1?

Men vi får formentligt også at vide det amerikanske Huntexil studie er forsinket idet indrulleringen går noget langsommere end forventet. Officielt hedder det indrulleringen skal være afsluttet inden udgangen af året. Jeg tror dog vi skal frem til omkring marts- maj 2010

Vh
T.12/11 2009 11:03 mikaels 021730Hej troldmand

Tak for svar. Hvis du skulle komme med din personlige mening, hvem tror du så mest på lige nu, Bavarian eller Neurosearch??
Og ved godt jeg ikke kan holde dig op på det hvis jeg skulle følge dit råd ;−)12/11 2009 13:37 troldmanden 021745Hej Mikaels

Hmm ja det kommer an på så mange ting. Bava er her og nu lidt ekstra risikabel på spørgsmålet om der kommer en kapital udvidelelse eller ej. Men når det er afgjort så ser jeg det som et relativ "sikker" langsigtet investering fordi de får så stor en indtjening på den amerikanske ordre at de vil have likvider frem til omkring 2014. Så de kan altså udbygge deres pipeline i den tid. Men da deres pipeline også er mindre moden så skal de netop også bruge flere år til der for alvor kommer værdi fra den.

Neurosearch står foran en meget afgørende begivenhed. Og det er resultatet af fase 3 studiet med Huntexil. Fejler de så får de seriøse bøllebank. Bliver resultatet godt så vil kursen stige massivt og selskabet vil over de næste godt 24 mdr transformeres til et overskuds givende selskab. HVIS og såfremt det lykkes ser Neurosearch ud til at kunne blive en god investering. MEN det er som sagt megget vigtigt at påpege den risiko der er ved at holde aktien hen over jan/feb 2010 hvor de vigtige resultater kommer.


PT har jeg selv NS aktier og ikke bava. Men det er ikke sikkert den fordeling er den samme om 3 mdr

Vh
T.12/11 2009 14:16 mikaels 021749Ja der er stor risiko, har selv brændt fingrene ved genmab denne gang.
Må sige jeg selv hælder mere til Bavarian, så er det bare hvornår den stopper faldet, lige nu sidder jeg på fingrene.
Havde det ikke været smartere ikke af melde ud med den kapital udvidelse, og så ventet på om ordren fra USA ikke kom, og hvis det ikke bliver tilfældet så kunne man melde ud, nu beder man jo om kursfaldet, og det er slet ikke sikkert der kommer en kapital udvidelse.
Men jeg kan selvfølgelig være glad, nu jeg ikke har nogle aktier i Bav, endnu.

Hilsen Mikael

TRÅDOVERSIGT