Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Capinordic - de betroede talenter..


24700 stengård 20/1 2010 09:53
Oversigt

Det var ret hurtigt at bestyrelsen handlede - må man sige... Eller rettere sagt - det er der vist ikke nogen der tror på kommer ud af den blå luft mindre end en uge efter en XGF. Men man kan selvfølgelig ikke andet end anerkende at det nok var derfor de var så ordknappe på den.

De grønne investeringsprodukter som Capinordic bank skulle lancere har formentlig ikke kunne gennemføres - hvor det efterlader Colexon og Rosenbergs projekter er ikke godt at vide - citatet fra Q3 her (og det var som sagt for nøjagtig 2 måneder siden - her tydede ellers på at de var meget langt fremme "Lavt aktivitetsniveau inden for forretningsområdet Banking, hvor der er fokuseret på eksekvering af vedtagne omkostningsreduktioner samt på udvikling og strukturering af en række "grønne investeringsprodukter" der forventes udbudt i 4. kvartal 2009 eller 1. kvartal 2010"

Kan det her være godt for Capinordic ? - tjah det er da ihvertfald en kajeryster af dimensioner til den hidtidige forretningsstrategi- det der mest undrer er at de fortsætter nedskrivningerne på Goodwill - for det betyder vel alt andet lige at de nu heller ikke tror vildt på at de kan sælge de svenske aktiviteter til attraktive priser. MEN - det ligner - endda mere end før - forberedelsen af et samlet salg - nu hvor Lasse Lindblad ikke længere skal sidde for bordenden som CEO - pt. får man ikke en krone for en krone - men jeg vil stadigt mene at 5-6 kroner er en realistisk vurdering

en perle af et citat far Q3 meddelelsen - udsendt i november... "Efter kvartalets udløb har Capinordic A/S haft fornøjelsen at sige velkommen til en række større finansielle investorer. Trods vanskelige finansielle forhold har de nye aktionærer valgt at bakke op omkring koncernen i tiltro til at selskabets ledelse er i stand til at skabe fremadrettet værdi for ejerne"

Den opbakning havde man ikke længe...

Capi's hjemmeside er ikke opdateret endnu http://www.capinordic.com/dk/Investor_Relations/Selskabsmeddelelser/Pages/Default.aspx

http://borsen.dk/finans/nyhed/174618/21/1 2010 21:07 stengård 424757put your money where your mouth is... så jeg har købt lidt Capi i niveauet 2,5 ud fra betragtningen om - at det IKKE er muligt at hente en direktør fra Saxo Bank på mindre ned 24 timer - hvis altså ikke Saxo Bank har en interesse heri. Og det tror jeg da de har - altså en interesse - nu kan Henrik Vad så sidde i et par måneder og gennemgå pros-et-contras med fuld indsigt i ALLE bøger og så rapportere tilbage til sin herre og Mester i Saxo om HVAD de skal give for Capi. På den måde tror jeg det er aftalt med Lasse Lindblad - han træder tilbage og Saxo får via Vad adgang uden at belgierne kan gøre ret meget ved det...

Om det bliver til kurs 6 eller 7 er nok nærmest lige meget for mig (ihvertfald i dag) - for ingen tror vel ved sine fulde fem at man handler egenkapital krone for krone - jokeren er værdien af de svenske kunder... men det er nok den der skal trække den samlede værdisætning op på 6-7...

ved en værdi per opsparings kunde på 1000 kroner (og det er nok let/temmelig konservativt) så ligger der 250.000.000 i værdier i kundebasen - på cirka 140 millioner aktier giver det 2 kroner i værdi... og så er der nok fri egenkapital for 4-5 (efter nedskrivninger)... det bør være niveauet - og lavere får man nok heller ikke de større portioner til at sælge. Enten har Saxo så en billig bagvejsnotering -eller en tvangsindløsning... eller også er Capi pludselig et selskab med mange penge men uden mål/med21/1 2010 22:00 collersteen 024758kontant udmelding må man sige:
http://www.business.dk/brancher/capinordic-dropper-sponsorat-i-parken

...og vel også en ganske fin sviner til den tidl. ledelse.
God start - man kan dog så frygte hvad han ellers falder over.21/1 2010 22:02 stengård 024760du er godt nok hurtig.... eller bare tættere på serveren :)21/1 2010 22:01 stengård 024759det er selvfølgelig kun en symbolsk handling... men alligevel.. http://www.sporten.dk/node/1173044 farvel hoppederby, cykelhold, håndboldsponsorat.... ingen grund til den slags hvis banken alligevel skal skifte navn....22/1 2010 02:23 stengård 024769lidt mere fra berlingske Business... hastværket med at flytte - inklusiv den ikke helt færdiggjorte ansættelseskontrakt indikerer for mig at det er work in progress initieret af Saxo selv..

http://www.business.dk/finans/ny-capinordic-chef-vil-luge-ud-i-de-daarlige-kunder22/1 2010 18:20 024823Ja det er temmeligt godt set. Han siger jo netop at han har fået det at vide idag? At vide...fra hvem. Det er jo ikke en stilling der er slået op.

Skal vi sprede rygtet at Saxo opkøber Capi?22/1 2010 18:27 stengård 024824det tror jeg ikke vi skal - sæt nu jeg tager fejl (igen)....24/1 2010 16:59 sl65amg 224875Man kan mene det er positivt at Saxo åbenbart vælger at stille med en mand, efter at den nye bestyrelse har vippet LL ud. Det viser dog en smule interesse for banken.

Saxo har dog tradition for at være nogle hårde hunde, så at tro man får mere end 50 øre for en krone er nok rimelig optimistisk. Og en gennemgang af engagementer m.v. så gennemgås med kritiske øjne, gør nok at vurderingen af de forskellige aftaler bliver i den lave ende. Ved at ansætte en direktør fra Saxo Bank har bestyrelsen nærmest sat Ræven til at vogte hele hønsegården ...

Man kunne forledes til at tro, at de nye aktionærer blot vil have deres investering hjem, efter de har fået et nærmere kig i bøgerne ....

Men held og lykke med investeringen24/1 2010 18:27 stengård 024884jeg forudsætter heller ikke at man får en krone for en krone... men formentlig 65-70 øre per krone, jokeren er prisen på en kunde - jeg ved at man visse steder opererer med en omkostning per oprettet depotkunde på et par tusinde kroner (og jeg formode en kunde med løbende opsparing er dyrere) - så det er den mulige ubekendte i Capiligningen... Jeg tror personligt ikke at Mogens de Linde Michael Henriksen kommer til at sætte til på deres investering - tværtom så tror jeg de får et MEGET fornuftigt afkast... Belgierne derimod kommer - med mindre de vælger at konvertere deres aktier til Saxo Bank aktier til at stå med et tab...24/1 2010 18:46 Hegu 024886Stengård....jeg formoder, at når du snakker om kunder i forbindelse med Capi, så er det kunder i den svenske pensionsafdeling.

I realiten har selskabet kun disse kunder, en banklicens i DK og Sverige, samt lidt kroner i kassen at gøre godt med i forbindelse med en vurdering af selskabets prisfastsættelse, men alt andet lige, bør "scrapværdien" være noget højere end den nuværende kurs tilsiger.

Med venlig hilsen

Hegu
24/1 2010 21:08 stengård 024893jo det er kunder i den svenske pensionsafdeling jeg tænker på.... der er næppe mange hundrede interessante kunder tilbage i den danske bankafdeling - og jeg kan ikke gennemskue hvor mange man har fået i Sverige... men pensionskunderne har været der i en årrække25/1 2010 10:40 collersteen 024922Morgenens lidt kryptiske meddelelse og CEO-kommenterar.

http://www.proinvestor.com/news/458014/Meddelelse-fra-Capinordic-AS


Capinordic/CEO: Værdi-tjek giver overblik (Opd)
Når den ny ledelse i Capinordic er gået i gang med at tjekke værdierne i
forretningens mange forgreninger, skyldes det ønsket om at få et overblik over
værdierne. Det siger administrerende direktør Henrik Vad til RB-Børsen.
- Vi er i gang med at kigge på det hele, og det er for at se, hvad
forretningen indeholder - både aktiver, passiver, forpligtelser og andet - med
henblik på at kunne navigere virksomheden i den rigtige retning, lyder det fra
Henrik Vad.
Capinordics topchef vil ikke kommentere på, hvor dybt ledelsen har været
nede i bøgerne.
- Men vi har været rigtig godt igennem - det er jo et kompliceret selskab,
siger han og noterer, at meddelelsen om at koncernen indeholder værdier, der
overstiger den aktuelle børskurs, er sendt for at berolige markedet.
- Nu går øvelsen ud på at danne et overblik over koncernen, og se hvilke
selskaber, der ligger. Så skal vi have udarbejdet en ny langsigtet strategi, og
når det er gjort, skal vi se på, hvilke selskaber der er med til at bakke den
strategi op, og hvilke der ikke er, lyder det fra Henrik Vad der dog ikke på
nuværende tidspunkt vil pege på dele, som eventuelt skal skæres fra.
Capinordic' nye ledelse er i gang med at foretage nærmere undersøgelser af
rentabiliteten af koncernens forretningsområder og værdiansættelsen af
selskabets aktiver.26/1 2010 09:59 collersteen 024995Der bliver da gået til den mht oprydningen. Det lugter af et farvel til Ørskov i Capinordic bestyrelsen ved næste GF.

Meddelelse fra Capinordic A/S - ny bestyrelse i Capinordic Bank A/S


Til orientering for selskabets aktionærer blev der i går, den 25. januar 2010
afholdt ekstraordinær generalforsamling i Capinordic Bank A/S med følgende
dagsorden:

1) Valg til ny bestyrelse:

Følgende blev indvalgt: Mogens de Linde, Robert Spliid og Henrik Vad.

Følgende fratrådte: Lasse Lindblad og Claus Ørskov.

Herefter består Capinordic Bank A/S' bestyrelse af Kaj Egon Hansen, Mogens de
Linde, Robert Spliid og Henrik Vad.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Mogens de Linde som formand.


Med venlig hilsen

Henrik Vad
Adm. direktør26/1 2010 10:20 collersteen 024996Et eksempel på klumrehovederne i pressen.... og det er endda fra Direkt som ellers vist plejer at være ok skarpe ift. pratikanterne på Børsen.

I artiklen her nævnes det ikke at der er tale om Capinordic Bank som er et 100% ejet datterselskab af børsnoterede Capinordic.
http://borsen.dk/finans/nyhed/175112/

KLIP

Ny bestyrelse i Capinordic.

Capinordic udskifter nu en del af bestyrelsen, efter banken i sidste uge udskiftede sin topchef.

Ny formand for bestyrelsen blev den århusianske byggematador Mogens de Linde, og han afløser Claus Ørskov, der helt udtræder af bestyrelsen.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Desuden fratræder den tidligere direktør Lasse Lindblad og giver plads til den nuværende topchef Henrik Vad. Robert Spliid indtræder også i bestyrelsen.

Beslutningen blev vedtaget mandag på en ekstraordinær generalforsamling, og den kommer umiddelbart efter, Capinordic annoncerede, at banken vil lægge sin strategi om, fordi den har tabt rigtig mange penge under finanskrisen.

Nyhedsbureauet Direkt27/1 2010 23:53 Hegu 225083På vej hjem fra en meget lang arbejdsdag, havde jeg her til aften over mobilen fornøjelsen af at diskutere dagens kursmønster med CHjort og en af de rigtig tunge drenge i aktien, som desværre ikke er aktiv på ProInvestor.

Konklussionen er kort fortalt:

Aktien blev bevidst kørt op fra morgenstunden af dygtige aktører (smart money) og der blev losset materiale af på høje kursniveauer.

Jeg selv satte en kraftig test ind og solgte helt ned til 3,26 intraday.

Aktien lukkede i dagens laveste kurs 3,26.

Desværre fik jeg ikke rigtigt spurgt CHjort om teknikken i de næste dage, men den tunge dreng og jeg var enig om, at casen kun drejer sig om "slagteprisen" på selskabet. Stengård har givet nogle kvalificerede bud på denne, så derfor er jeg i morgen på købssiden igen.

Med venlig hilsen

Hegu28/1 2010 02:04 mrtrader 025089Hvorvidt selskabet skal "slagtes" eller ej vil jeg lade fremtiden afgøre, men jeg konstaterer at der er nye folk i bestyrelsen og at belgierne besidder store poster og er langsigtet i aktien, plus der er rigtig mange aktionærer der ejer under 5% af selskabet (60%)....så min egen vurdering indtil der foreligger andet er en ny strategi og en styrket koncern i fremtiden....
En løsning med en ny direktør og nye hovedaktionærer vil også skabe langt mere værdi til dem selv end bare at sælge selskabet for eks. kurs 8 eller 10

Men alt i alt er det en styrke at den nye direktør fra det tidligere skandiabanken er kommet til, samt at lindblads aktier måske ryger over til en ny (måske nogle belgiere eller nogle af deres kapitalstærke venner)

Og uanset hvilket udfald det bliver er der markant mere værdi end dagens kurs angiver28/1 2010 17:58 Hegu 225116Så er slagtningen i fuld gang. Først røg Lasse Lindblad, så bestyrelsesformanden og nu medarbejderne.

Aktiverne er nu:

Pensiondelen i Sverige

Banklicens DK og Sverige

Børsnotering

Kontanter

Mit ydmyge bud er, at Saxodrengene hugger stumperne i sig.

Med venlig hilsen

Hegu


28/1 2010 22:09 mrtrader 025129Tror du saxo drengene kan hugge noget i sig alene med de få aktier de har ??

60% af alle aktier ligger på hænderne hos folk der ejer under 5% ialt....og belgierne og lindblad har også en kæmpe blok....

hvad mener du med hugger stumperne i sig ? vil det betyde fusion eller opkøb ?? (for aktionærerne)..1/2 2010 11:56 Hegu 025275Blodbadet forsætter, så har jeg reduceret lidt i Capibeholdningen i 2.38, som er købt efter, jeg med gevinst solgte helt ud i 2.70 ved sidste nedskrivning. Provenuet er sat i Xact Derivat Bear.

Jeg satser stadig på, at dette er en nøje planlagt slagtning og at Saxo går efter stumperne til et kursniveau væsentligt højere end det nuværende.

Med venlig hilsen

HeguTRÅDOVERSIGT