Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Konvergens - nu er den her!


25935 15/2 2010 22:45
Oversigt

Mediekonvergens har man talt om i mange år, faktisk før IT boblen i 2001. Vi ser nu flere og flere giftemål mellem software og hardware producenter. Ikke mindst pga. Apples massive succes med at sælge deres software gennem uimodståeligt hardware. Google har senest gået både i kødet på PC producenter for at gå efter windows særstilling med disse. Og Google har også gang i android og nye mobil telefoner.

Den store taber i mobilkrigen har så sandeligt været Nokia. Men nu slår imperiet tilbage med et samarbejde med Intel. Intel præsenteret også i Las Vegas forleden deres første hardware. Game on!

http://www.business.dk/tech-mobil/nokia-og-intel-sammen-om-software-til-telefoner-og-pcer



16/2 2010 21:39 025974



I dagens udgave af Børsen er der et interview med Nokia´s CEO. Det handler om Nokia´s nye strategi om at blive software og indholdsleverandør. Men det virker på mig ikke særligt overbevisende. Han er efter min opfattelse ude og lægger grundlaget for at undskylde Nokia´s fremtidige nederlag.

Han er overrasket over at hans konkurrenter på 2-3 år nu er fuldstændigt skiftet fra at være motorola, ericsson, blackberry til at være Google og Apple.

Interviewet kan findes her:

http://borsen.dk/it/nyhed/176710/



TRÃ…DOVERSIGT