Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Shale gas i europa - Elixir Petroleum


26135 butterboy 20/2 2010 18:53
Oversigt

Elixir er en meget lille gasmyg fra australien (tidligere også noteret i UK). De har lilel produktion i den mexicansek golf, gang i en række udviklingsprojekter i nrodøsen og har nu købt sig et stort potentielt gasfelt i Frankrig.

Jeg vil ikke anbefale aktien som sådan. det har været en lang tur ned indtil nu, men hvis de lykkes med et af deres projekter i nordsøen eller det i Frankrig, så vil kursen mangedobles. Markedsværdien er kun lidt over kasseværdien, der ligger en bund under aktien. De kan leve nogenlunde af deres produktion fra golfen, og de skal klart lave farm-out på deres øvrige projekter, så de kan sidde med gratis til sidst med en mindre ejerandel, når der skal bores. Så strategien hænger på de kan finde nogle partnere - det har det knebet med de seneste par år med krisen.

Jeg syens dog deres seneste præsentation ogå siger lidt om shale gas potentialet i USA og europa, så måske andre finder den nyttigt

http://www.elixirpetroleum.com/docs/ASX/2010/EXR20100217.pdf



TRÅDOVERSIGT