Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Capinordic, der sker lidt af hvert ....


26303 mrtrader 24/2 2010 13:48
Oversigt

Capinordic er inde i en turbulent tid, det ses tydeligt med dårlige regnskaber og nu er datterselskabet banken blevet skåret fra

http://www.capinordic.com/dk/Om_Capinordic/Pages/Organisation.aspx

Væk er følgende figurer også: Lasse Lindblad, Erik Damgaard, Peter Forchhammer med flere?

Ind er kommet Mogens De Linde, Henrik Vad med flere og Belgierne er der stadigvæk?.

Jeg er lidt i tvivl om hvad der kan være bedst for selskabet og vil da gerne benytte denne tråd til evt at supplere med andre input og vurderinger, hvad der er mest hensigtsmæssigt eller værdigt??

Nogle bud kunne være :

1)Finder en køber og afnoterer capinordic og udbetaler 4-5 kroner til aktionærerne

2)Kommer med ny strategi og foretager evt nogle opkøb (kommer med ny kapital senere og omdanner til kapitalforvaltning og forsikring i skandinavien eller noget helt tredje)

3)Man fusionerer resterne ind i et nyt foretagende hvor man dermed kan blive som aktionær hvis man har lyst ?

Spændende bliver fortsættelsen dog umiddelbart !!14/3 2010 19:36 revisoren 527168Det bliver lidt spændende at se hvad Capi leverer af årsregnskab på onsdag. Jeg forventer (håber) at de leverer et regnskab uden yderligere grimme overraskelser - men så ser det faktisk heller ikke så slemt ud - i forhold til den nuværende aktiekurs.

Jeg tror at mange investorer er blevet skræmt væk af Capinordic Bank's kollaps. Banken er naturligvis tabt for Capinordic - men der er jo andre aktiver og passiver tilbage i koncernen. Det sjove her er at der ikke bør være ret store gældsposter. Pr. 30 September havde Kapitalfovaltningen aktiver for 138 mio og gæld for 35 mio (altså en egenkapital på 103 mio). Financial services havde aktiver for 523 mio samt forpligtelser på 99 mio (Egenkapital på 424 mio). Derudover er der givet lidt aktiver og passiver som ikke er blevet fordelt (i regnskabet) eller som ligger i moderselskabet - men det er næppe noget væsentligt. Dvs der er forpligtelser tilbage i koncernen på sandsynligvis under 200 mio. Aktiverne er incl. goodwill, og der kan være nedskrevet noget i Q4. Ikke desto mindre vil Capinordic fremstå velkonsolideret og med en indre værdi på 3-5 kr per aktie, virker kurs 1,50 attraktiv.

Man bør dog nok ikke købe før regnskabet er offentliggjort og vi med sikkerhed ved at Capinordic ikke har større forpligtelser overfor Capinordic Bank eller afgivet garantier overfor banken i større stil end hvad allerede nu er kendt. Jeg går udfra at revisorerne har brugt mere end 90 % af deres tid på at afdække eventuelle forhold mellem Capinordic og Capinordic Bank som kan bringe "going concern" hos Capinordic i fare. Revisorerne er jo helt klar over risikoen for et eventuelt erstatningsansvar hvis de laver fejl her.

Jeg tror ikke Capinordic lever en selvstændig tilværelse på fondsbørsen i ret mange år - dertil er deres størrelse simpelthen for lille og uinteressant. Nu skal deres aktiviteter laves "lækre" så de kan sælges når bankerne igen får lyst på udvidelse.

De tilbageværende aktiviteter laver ikke de store regnskabsmæssige resultater, men de taber i det mindste ikke voldsomt med penge på driften sådan som banken gjorde. Jeg forventer et +- 0 resultat for 2010.

For en langsigtet investor tror jeg Capinordic kan blive en ganske fornuftig investering - men lad os nu lige afvente onsdagens regnskab.TRÅDOVERSIGT