Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Når der manipuleres med Huntexil data


26349 troldmanden 25/2 2010 12:51
Oversigt

Jeg får stadig mange mails og privat beskeder gennem ProInvestors privat besked system omkring AktieUgebrevets meget mystiske analyse og så den fortsatte linde strøm af usandheder på EuroInvestor. Så derfor lige endnu en opdatering

Først en lille gætte leg. Kan i gætte hvilket godkendte stof der her er tale om

24 ugers data viste en 3,1 point forbedring i forhold til placebo. Hvis man fra indlægssedlen forlænger kurven fra uge 12 til uge ca 48 så er patienten ved sit udgangspunkt. Altså må stoffet jo være pivdårligt og der er ingen grund til at købe det.
Hvilket stof er der mon tale om..............Aricept. Verdens mest solgte stof mod Alzhimers. (2009 oms på over $3 mia)

Hvorfor fortæller jeg nu ovenstående? Jo det gør jeg fordi man på EuroInvestor er i gang med en fatal fejllæsning af Huntexil data. Spørgsmålet er som om det er ond vilje(bevidst manipulation - DKs første betalte basher?) eller om der blot er tale om uvidenhed(hvilket også er skidt når jeg tænker på hvem der vitterligt står bag)

Jeg har vedhæftet Huntexil præsentationen. Og her vil jeg gerne bede jer slå op på side 7. Det er nemlig den graf som bliver brugt big time til at manipulere data med og skræmme fol fra vid og sans.

Sagen er den at der på EI argumenteres som i ovenfor nævnte eksempel. Nemlig at hvis man føre grafen ud til omkring uge 40 så er patienten tilbage ved udgangspunktet. Og derfor må det jo selvfølgelig være pivdårligt. Så enten kan det ikke godkendes eller skulle det alligevel ske så vil prisen både blive uhørt lav og meget få ønsker at bruge stoffet

Hvad den kære skribent bare glemmer at fortælle (for jeg er nu sikker på han godt ved det) er at vi jo taler om en neurologisk sygdom. Disse sygdomme hvad enten vi taler Alzherimers, Parkinson, Huntington eller andre er karakteriseret ved at der INGEN godkendte lægemidler findes som kan hverken standse den videre udvikling af sygdommen komplet, eller lige frem reverse progressionen af sygdommen. Dvs at disse patienter oplever en stadig forværring af deres sygdom lige meget hvilket lægemiddel de tager. Men de forskellige lægemidler kan nedsætte hastigheden af udviklingen lidt samt her og nu øge livskvaliteten. Det er naturligvis også derfor at disse stoffer kan sælge for mange mia dolars selvom den underliggende sygdom ikke kan helbredes. Og det er præcist på samme hylde man vil finde Huntexil hvis det ender med at blive godkendt


Konklusionen er derfor at det ganske enkelt ikke er rigtigt hvad der bliver skrevet på EuroInvestor. Resultaterne er IKKE pivdårlige. For når vi taler HD så er det ganske enkelt de bedste data der nogensinde har været vist i fase 3 studier. Og det ER kliniske relevante data. Det er naturligvis også derfor patient foreninger over hele verden har ytret stor glæde ved resultaterne og meget gerne så stoffet markedsført allerede i morgen. Ligeledes er det også derfor stort set alle analytikere og andre eksperter peger mod et potentielt salg på $500-2.300 mio om året.

Så kort sagt. Tro ikke på den negative hetz lignende kampagne der har været på EuroInvestor. Det er enten bygget på manipulation eller manglende viden. Så det skal meget nødigt være med udgangspunkt i de skriverier at man evt sælger ud af sin Neurosearch beholdning. Det skal være fordi man har tjent det man ville, eller tror der nu går en rum tid inden der kommer nye meddelelser og at man dermed kan tjene flere penge i den mellemliggende tid i andre aktier.

Vh
T.

PS som man kan se så er kursen heller ikke faldet siden slides blev frigivet i mandags. Det var ellers det der meget kraftigt blev insinueret. Altså at når folk kunne se data så ville de forstå hvor dårlige de var. Det folk nu har set er blot en bekræftelse af det som Neurosearch og analytikerne hele tiden har sagt. Det er flotte data

PPS som sædvanligt vil jeg gerne advare mod en investering i biotech selskaber. Det er IKKE for alle og enhver person at investere i denne branche. Og mht Neurosearch så er der STADIG en risiko for at Huntexil ikke bliver godkendt. Og skulle det ske så er det big time ned. Men sagt på godt jyske. Så ser det nu ikke så ringe ud endda med de sandsynligheder....... Men risikoen er der stadig...... og en evt godkendelse ligger stadig mindst 18 mdr væk25/2 2010 12:54 troldmanden 026350Ups glemte at vedhæfte præsentationen. Den kommer her
pdf2010_Feb___MermaiHD_study_results_..25/2 2010 13:24 Hya 026351men det ændrer jo ikke ved de forhold at der netop har været great news i aktien, og at der vil gå en vis tid før der kommer opfølgende news - hvorfor man sagtens kan afvente på sidelinjen en tid - før man går ind igen!
altså sådan rent handels strategisk - for potientialet er jeg enig i - hvis udviklingen fortsætter så positivt for stoffet.
Kh Hya25/2 2010 13:48 troldmanden 026353Hej Hya

Jep helt enig. Også det jeg skriver i sidste afsnit. Og til dels også derfor jeg solgte 50% af mine Neurosearch aktier dagen efter nyheden.
25/2 2010 18:20 alpehue 026366Du glemmer, at informere om, at alle 'usandhederne' på Ei var et resultat af en skribents opfattelse af, at Neuro bevidst havde søgt, ikke at oplyse om indholdet af disse slides.

Neuro har sidenhen offentliggjort dem, så kan man vurderer hvorfor, efter egen overbevisning.

25/2 2010 20:22 troldmanden 026376Hel AlpeHue

Det har ingen betydning at slides ikke var offentliggjort. For det var de heller ikke da han først skrev at det er dårlige resultater.

Der ER ganske enkelt ikke noget dårligt at finde i de slides. Hvis der var å havde marekdet og herunder analytikerne jo også reageret. Så det er selvopfundne termer der får ham til at fejlkonkludere det han gør. Og mit eksempel med Aricept illustrere det jo på glimmerende vis. Men forventer ikke at han nogensinde vil indrømme det
26/2 2010 12:27 alpehue 026420Der er vi ikke enige !

Det er der andre, der heller ikke er !
Se EI 203428 linje 3 Ringgardt.

Vi er almindelige aktionærer, vi ønsker ikke, at fornemme, at informationer tilbageholdes.

Det har vi med rette kunne føle her.26/2 2010 13:03 troldmanden 126423Alpehue der er forskel på nice to know og need to know. Dem der kender mig ved at jeg om nogen er videns begærlig. Så du kan tror jeg gerne vil se alle disse slides og meget mere til. Men det ændre bare stadig ikke noget ved at der ikke er kurspåvirkende info i disse slides.

Omkring ringgardt´s kommentar så er det bare sådan verden er. Der bliver ALTID tilbageholdt informationer. Og det gælder ALLE selskaber. Igen med henvisning til nice to know og need to know26/2 2010 14:54 alpehue 026432"ikke er kurspåvirkende info i disse slides"

Det kan du ikke vide !
Kursen er faldet fra top 225 til 182 (måske derfor) ?

Peter Aabo er heller ikke enig ?

Men lad det nu ligge Troldmand,

* uden dig var Neurotråden ikke på et kvalitets debatniveau.

26/2 2010 15:37 troldmanden 026441Jo det kan jeg da netop vide Alpehue. Historikken taler jo for sig selv. Frigivelse af slides har ingen betydning haft for kursen. Den bevæger sig lidt frem og tilbage som hele tiden. Hvis folk vitterligt have slides som BA gerne vil have dem til så var kursen jo drønet big time ned. Det er den ikke


Fredag den 12/2, dagen før BAs første udsendelse lukker kursen i 181

Mandag den 15/2 panikker folk oven på BAs usammenhængende skriv og kursen kommer kortvarigt ned i 155 for at lukke i 177

Fredag den 19/2, dagen før slides bliver frigivet lukker kursen i 196,5

Mandag den 22/2 hvor slides bliver frigivet er kursen oppe at runde 202 for at lukke dagen i 199,5

I går inden BAs andet skriv lukkede kursen i 186.
TRÅDOVERSIGT