Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topo - fakta or mogana?


26667 colombuss 4/3 2010 09:24
Oversigt

Jeg maa indroemme at Hr. Buhls facon skraemte mig fra Topo casen, syntes der var for meget hype og stoevsugersaeger over ham, til at jeg vitterligt kunne tro paa firmaet. Partneren Spectrum - er jeg nu heller ikke imponeret over, jeg har en lille fornemmelse af at det er en virkelig dygtig ceo, bag en mulig ogsaa hypet lille aktie. Hvis Belinostat virkelig var saadan en blockbuster, hvorfor lavede Topo saa ikke en aftale med Big Pharma, istedet med en lilleput, der skal blaese sig op paa boersen, bare for at vaere i stand til at betale Topo, det giver ikke meget mening for mig. Er Spectrums capacitet til en Blockbuster, eller skal de ogsaa ud og lave en "partnerskabsaftale". Det virker lidt som, naa...men hvis big pharma ikke er interesseret, saa nupper vi den hoejestbydende, uanset kvalifikationer.Sidst men ikke mindst, er den nye ceo blevet lovprist for at vaere lige det Topo har brug for, en amerikaner tidligere fra Big pharma, med alle kontakterne etc. Men da jeg tjekkede firmaet han kom fra, som er noteret i Berlin og i US , ja saa er det selskab han var ceo for koert i saenk, og det sidste ceoen foretog sig var at udvande aktiekapitalen totalt til super favoer pris for et kapital indskud paa 1.4 mill. usd (ja rigtigt ca 8 mill. danske kr). Saa aktionaererne hvor han kommer fra, sidder jo med haaret i postkassen. Saa siger alle topo fans, ja men det er jo ikke hans skyld hvad der skete der, etc. etc, jo gu er det det, hvis du er ceo har du ogsaa ansvaret for corporate finance, og hvis du loeber toer for penge, saa er det sku ceo'ens skyld. Se bare paa Neuro - de har ikke leveret et produkt i 20 aar, og har en mia i kassen. Jeg siger ikke at det er etisk, men jeg siger, gu er det ikke godt at se hvad Topos seneste ceo har bedrevet. At han kommer fra Big Pharma siger mig ikke saa meget - det goer de fleste medicinalarbejdere :−)

Nok om det, der er advarselssignaler nok. Men der er ogsaa Juveler det ikke er til at komme uden om. Primaert NCI, det er virkelig flot at de sponserer saa mange undersoegelser, og maa borge for at belinostat har potentiale. Og at markedet er stort, er jeg ogsaa langsomt ved at blive overbevist om, men jeg kune godt taenke mig professionelt indput her. Saa spoergsmaalet gaar paa, vejer potentialet hoejere end advarselssignalerne? Hvad siger Troldmanden og andre eksperter? Og naar vi nu er i gang med spoergsmaalene, Genmab -Azerra, jeg saa en skribent genopfriskede os Genmap - noviser om potentialet der engang var set i Azerra, spaendende, er det potentiale afblaest? Eller er det stadig det bedste drug paa markedet? Hvorfor saelger det saa ikke bedre, er det kun pga af opstarts issues? Eller er Azerra overprized? Hvad er det der goer at det store potentiale ikke viser sig i de foerste salgstal? Hvis markedet er saa stort, prisen er rigtig, produktet saa godt, saa skulle selv lageropbygning vaere hoejere end de rapporterede salgstal. Jeg undres. Er det endnu en juvel eller et fatamogana?

Sidst men ikke mindst haaber jeg selvfoelgelig at vi alle blir forgyldt, om vi saa er i Topo, neuro, LCP eller Genmap :−)

bedste investeringshilsner - Colombuss



TRÅDOVERSIGT