Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lundbeck roser Huntexil data


26689 troldmanden 4/3 2010 16:26
Oversigt

Det her er rigtig interessant. I forbindelse med Lundbecks regnskab som er blevet præsenteret i dag så har Lundbecks CEO Ulf Wiinberg været ude med store roser for Huntexil data.

"Jeg er meget glad for, at Neurosearch har fået gode fase III-resultater. Jeg tror, at Huntexil kan blive et vigtigt produkt, sagde Ulf Wiinberg"

Han siger endvidere at han glæder sig særligt på Huntington patienternes vegne. Og så slutter han af med at fortælle at han straks efter data blev offentliggjort sendte et brev til Flemming Pedersen( CEO Neurosearch) at ønske ham tillykke. " Det er fantastisk for Neurosearch, men også for Danmark i forhold til biotek- og medicinalbranchen, sagde Ulf Wiinberg"

http://epn.dk/brancher/medicin/article1999522.ece

Ulf Wiinberg har lige gentaget rosen på det netop overståede telefon konference. Og her fremhævede han bla at det var tabet af de ufrivillige bevægelser som Huntexil modvirker, der er den mest belastende for patienterne.

Nu står vi altså i den ret udsædvanlige situation at det selskab (Lundbeck) som har det eneste godkendte stof godkendt mod Huntington skamroser Huntexil data og siger det er et vigtigt produkt og rigtig godt for huntington patienter. Det er da den ultimative positive feedback og ankerkendelse af styrken på de resultater som Neurosearch fremlage med Huntexil. Så nu er det hvis slået fast med 7 tommer søm. Det ER gode og kliniske relevante data som Huntexil har præsteret. Længere er den ikke.

Hvordan mon BiotekAnalyse har tænkt sig at æde den? Specielt i betragtning af nedenstående citat som stammer fra den 26 feb hvor BA fastholder deres yderst tvivlsomme kritisk af Huntexil data.

"Som aktieanalytiker kan det uden tvivl være vanskeligt at erkende, at man tager fejl, hvis man har haft meget stærke købsanbefalinger på en aktie. AktieUgebrevets Peter Aabo har gennem længere tid haft en salgsanbefaling på aktien"

Nu er det så den modsatte vej rundt. For det er tydeligvis lige så svært at erkende man har taget fejl når man har en meget stærk salgsanbefaling mens selv konkurrenten roser produktet.

Vh
T.4/3 2010 22:02 MagicMartin 026696Tror nu ikke lige du skal forvente at der kommer en erkendelse den første lange tid;
http://www.euroinvestor.dk/Debat/ShowMessage.aspx?ListNo=2&topicno=203795&MsgNo=10&ReplyOf=1&ListNo1=24/3 2010 22:56 Raun 026697Personligt tror jeg ikke Deflation og Peter Aabo er en af samme person. Men ved godt at der er andre, der er af anden opfattelse....... Synes bare der er for stor forskel i viden og måden at udtrykke sig på.

Når det så er sagt, vil jeg give Deflation ret. Det vil mildest talt se mærkeligt ud, hvis Ulf Wiinberg offentligt gik ind og nedgjorde Neurosearch Huntexil, for derefter at skamrose Lundbeck's eget.

Jeg ser helt sikkert også Ulf Wiinberg's udtalelser, til at være af taktisk karakter...... Dette er i bund og grund cool business og det er sikkert at hvis huntexil leverede skæmmende data, så sad Ulf Wiinberg og resten af Lundbeck med hænderne på hovedet og havde slet slet ikke tid/overskud til at gå frem og rose konkurentens produkt..... Den udtalelse er bare et udtryk for overskud.

Det er så bare min mening og jeg besidder bestamt ikke færdighederne til at analysere på data.
4/3 2010 23:20 026698Hej Raun,

Dejligt at se dig igen. Det er lang tid siden. Jeg tror heller ikke på at deflation og Peter Aabo er den samme. Og jeg synes fortsat at Peter Aabo er en dygtig biotek analytiker. Det er han ihvertfald i Genmab.5/3 2010 00:20 Raun 026701Hej og tak Aka....... Nu har jeg slet ikke fulgt Peter Aabo og han færden omkring Genmab i lang tid. Kan jeg få dig kort til at skrive hans overordnet mening?....... For ja, jeg har godt nok været imponeret over hans forecast for Genmab. Både da det gik og og da det gik ned. Og ja, jeg har været med hele tiden og er det stadig. Og det på trods af at jeg var med i koret om at skælde Peter Aabo ud for at radikalt ændre holdning overfor Genmab casen, ligesom det jo gik så godt....:−)..... Men ikke desto mindre, så fik manden så evig ret. Om det så er fortjent eller ej, kan jeg kun gisne om. Men fakta er at Peter Aabo har ramt Genmab casen igennem ca. 5 år nu - og det er udelukkende på at analysere data.... Hatten af for det!5/3 2010 08:46 026704Hej Raun,

Peter Aabo har kursmål 150 på genmab nu og køb. Så han er med i vores båd nu!4/3 2010 23:49 Fiskemanden 026699Hej !
Hvem som er hvem og udtrykker hvad, er mig egentlig ligemeget i den sag ?

Jeg har dog den personlige erfaring ,at blandt CEO personer indenfor biotek branchen,så er alle ikke styret af cool business tanken(heldigvis!).
At kortene holdes tæt til kroppen,og det til tider er et kapløb for at få frem et færdigt produkt er så en anden sag !
Der drives faktisk fremgangsrig entreprenørskab og forskning kun for forskningens egen skyld, dog selvfølgelig med det foremål at se til at skabe værdier i firmaet!!
Har man bare tillid til egen forskning og pipeline kan man godt beundre andres resultater,det kan jo være udviklende for egen del med fremgangsrige resultater, ligesåvel som skuffelser...
Men mange af de større ledere som har startet dansk/svensk biotek som Buus Lassen og Carlsson var nok mere drevet af skaberlyst end af pengelyst og begær,og der har jeg selv nogen gange kritiseret Flemming P som nuværende CEO i Neuro for at være for meget mister smiley overfor investorerne.
Men en form for ydmyg respekt for andres resultater ,kan faktisk forekomme indenfor den her verden !!
Man skal ikke altid sætte lighedstegn mellem profithunger og firmaproduktudvikling.
At så et godt produkt giver grobund for større handlingsfrihed inden for pipelinen er vel en selvfølge.. ;−)

Det er ikke altid de samme kræfter der trækker i disse tråde.....
Men nogen skal jo også have styr på det økonomiske !

V.h. Fiskemanden4/3 2010 23:54 troldmanden 026700Hej Raun

Godt at se dig herinde.

I´m 110% sure of it. 110%.........

Lundbeck vinder intet ved offentligt at rose Huntexil data. Modsat så taber de heller ikke noget da det er 2 forskellige stadier af sygdommen Huntexil og Xenazine behandler. Ergo de vil ikke kæmpe om de samme patienter.

Men jeg kan ikke erindre én eneste gang hvor et selskab på en CC har rost et andet produkt sådan. I stedet for har jeg oplevet masser, masser af gange hvor et selskab er gledet af på sådan spørgsmål og i stedet for blot har sagt det ikke vil påvirke deres eget stof. Kort sagt det er fuldstændigt unødvendigt af ham direkte at rose et konkurrerende stof og sige det er vigtigt for Huntingtons patienterne.

Så når han nu gør det så er jeg ikke et sekund i tvivl om at han mener det er et godt produkt. Og dermed er han så på linje med hvad alle andre eksterne eksperter siger. Altså Lige som Huntington lægerne siger, NS analytikerne siger, Lundbeck analytikerne siger osv.

Vil gerne igen understrege at jeg ikke siger det er en done deal at stoffet kommer på markedet og bliver en giga kommerciel succes. For der er altid ting i denne branche der kan gå galt. Men sandsynlighede for at det bliver godkendt ser relativ fornuftigt ud sagt på godt jysk. Og at blive ved med at iunsistere på at det er kliniske urelvante data er skrevet mod bedrevidende eller det der er værrer

Vh
T.5/3 2010 01:07 Raun 126702Hej Troldmanden...

Det kan meget vel være du har ret og så er det sikkert at du også skal have en stor lykønskning herfra, da det jo ikke er nogen hemmelighed at Neurosearch er dit lille guldæg og har være det i mange år. Håber virkelig for dig og andre private aktionærer og ikke mindst patiénterne at Huntexil går hele vejen.

Peter Aabo og dig er jo ikke ligefrem perlevenner - kan man vist roligt sige...:−)..... Men I har altså en ting til fælles og det er jeres enorme indsigt i disse biotek firmaer. Det er virkelig imponerende hvad I formår at analysrere jer frem til ud fra den data virksomhden offentliggører...

Der var engang man nærmest kunne se jer som 2 boksere i hver sit ringhjørne. Hvor Peter var promotor for Genmab og dig promotor for Neurosearch.... Hold da op for nogle kampe vi var vidne til på den anden kanal dengang...:−) .... Men for os andre var det jo skøøønt, da vi jo fik serveret en masse viden om de 2 virksomheder....

Troldmand, jeg ved ikke præcis Peter Aabo's holdning omkring Neurosearch. Andet end at den er overordnet negativ og han bestemt heller ikke er positiv overfor den data der er kommet frem for huntexil......

Nu formoder jeg bare at Peter Aabo stadig er biotek analytiker og han stadig får penge for sit arbejde..... Hvis det er så vel. Så kan jeg knageme ikke tro at manden bliver ved med at holde på sit ord, bare for at ikke tabe ansigt. Den måde kan man jo ikke være en troværdig analytiker?..... Fra for ca. 5 år siden og til i dag, har Peter Aabo, for mig været en særdeles troværdig analytiker og jeg tror mange er af samme opfattelse..... Det vil godt nok undre mig, hvis han risikere sit ry, ved at forsvare sine holdninger for denne Neuroserch sag. Man skal jo tænke på at den endelige dom for Huntexil ikke ligger ret langt ude i fremtiden.5/3 2010 11:29 colombuss 026707Rigtig flot af Lundbeck Ceo. Mn jeg gaar ud fra at mener at det er tabet af de frivillige bevaegelser og ikke de ufrillige - der er det stoerste tab for patienterne :−)TRÅDOVERSIGT