Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Oversigt

Nu kommer det så endelig frem - de svenske pensionskunder blev brugt som malkekøer for 35-40 danske kunder, der fik lån ud fra "bytte-bytte-købmand" kriterier i CapiNordic Bank. Det har så kostet Danske skatteydere 800 mio gode danske kroner.

Der burde rejses straffesager, og CapiNordic burde ganske enkelt likvideres og provenuet sendes til Finansiel Stabilitet.

http://www.business.dk/finans/krakket-rigmandsbank-havde-kun-40-kunder

Jeg har længe haft den mistanke at det kun var en lille eksklusiv kreds der var kunder i CapiNordic Bank - men at det har været så indspist kommer alligevel bag på mig. Mon ikke Lasse Lindblad har set det komme, og derfor har solgt massivt ud af CapiNordic aktier, og gemt pengene af vejen i skattely?

Listen omfatter nogle af de aktier "rigmandsklubben" har været indblandet i.6/4 2010 08:14 127889Det er da en utrolig skandale, hvordan har dette kunnet skjules ? Spørgsmålet er vel om Capinordoc koncernen kan gøres ansvarlig eller om sagerne kan hobe sig op i banken, med risiko for krav eller erstatningsansvar. Investering i alternativ energi. Er det mon ikke GES?

sent from iPhone6/4 2010 08:30 sl65amg 127890Alternativ energi er vel også LL solcelle eventyr. Mon ikke Villum Hansens Advanced Renewables også har været inde over? Og andre private projekter man søgte at få solgt ind i GES eller andre børsnoterede platforme.

Når det har kunnet skjules, så skyldes det vel at de har fået rene revisionspåtegninger - af Steen Brydes Howarth Revisorene. De samme revisorer der har revideret mange af ejendomskarusellens aktører - bl.a. Steen Gude.

Jeg er sikker på at de har været klar over at de kørte på grænsen. Og nogle gange over. Det er ansvarspådragende, også for CapiNordic A/S.

Synd for de to nye storaktionærer i CapiNordic, men de må jo vide at når man investere i noget, så tager man en risiko. Det vil være for tyndt hvis de bare forsøger at tørre den af på de danske skatteydere.

CapiNordic bør gå i 0,00.6/4 2010 08:34 mrtrader 027891Da Capinordic bank er et datterselskab bør dette naturligvis ikke betyde noget for koncernen...Datterselskabet er allerede væk og der er flere gange understreget at resten af koncernen ikke mere er indblandet..

Men man burde sende Lindblad med flere en tur i retten....6/4 2010 08:47 sl65amg 327893Mrtrader - tag en dyb indånding - kig ud af vinduet. Og tæl så til ti.

CapiNordic A/S har draget nytte af den svindel der sandsynligvis er foregået i CapiNordic Bank A/S. Uanset om man mener at de 75 mio som CapiNordic A/S har stillet til rådighed har været nok eller ej, så står det nu klart hvordan forretningsgangen har været, og at der har været interesseforbundne kar.

De nye ejere af CapiNordic A/S har i bedste held været uvidende om hvordan det har foregået. I værste fald har de forsøgt at tørre et tab af på skatteyderne. Det er ikke skatteydernes opgave at betale for spekulanters tab.

Der pågår en advokatundersøgelse i CapiNordic Bank A/S. Den vil snart brede sig mod CapiNordic A/S, som var fundamentet for CapiNordic Bank A/S. Man kan ikke sikre sig imod at blive anklaget, dømt og betale erstatning ved at lægge kriminelle aktiviteter ud i datterselskaber. Hvis man kunne, så man nok nogle flere "murder inc." selskaber rundt omkring.
6/4 2010 13:48 Jamesol 027903En væsentlig detalje i affæren er jo også nævnt i nyheden: "En stor del af personkredsen var samtidig medejere af finanskoncernen Capinordic, som var moderselskab for banken frem til konkursen i februar. Tilsammen havde den lille kreds af nuværende og tidligere rigmænd lånt omkring 1 mia. kr. i banken."

Jeg kender ikke til reglerne her, eller hvordan de herrer har tænkt sig at omgå dem. Men hovedselskabets overlevelse synes da noget truet. Og i det mindste renomméet med de konsekvenser for aktiekursen, det bør få, selv om det lader vente på sig. Og det siger jeg, der er 'loadet' med mine 100 capi-aktier i forbindelse med noget snyderi (fandt jeg ud af, da jeg fik læst på reglerne) i en aktiekonkurrence, som jeg heldigvis ikke vandt noget i. Men skidt med mig og mine aktier, bare ned med lortet!6/4 2010 08:40 Hya 127892Det provokerer altså min retfærdighedssans!

Hvor var børspolitiet?

nåh ja de havde jo travlt med at jagte små aktionærer der havde tjent 800kr på at fejlhandle aktier, så de kunne sætte dem bag lås og slå!

så de gamle ord om at bare man svindler stort nok - så kan alt lade sig gøre, lever og virker endnu!

FY da FØJ og øv bøv!

Hya6/4 2010 08:53 127894Helt enig Hya. Det kan umuligt være lovlig og tvivler på at dette har været fremme i ret mange investor orienteringer. Det må man da kigge nærmere på, hvis det er blevet brugt som malkemaskine for de få.

Men spørgsmålet er om man kan gøre krav gældende mod Capinordic A/S. Gør man det er capi hisotrie.6/4 2010 08:59 sl65amg 127896Jeg er ret sikker på at Finansiel Stabilitet har en "krølle" der gør at man ikke kan dumpe et selskab til FS og så slippe uden skrammer. Især ikke hvis der er interesseforbundne kar og direkte tegn på svindel / berigelses kriminalitet.

Man kan ikke undslå sig med at "man" ikke vidste det. Moderselskabet er CapiNordic A/S - og de må vide alt, for de har adgang til al information. Derudover bør Horwarth revisorene nok også kigge deres ansvarsforsikring igennem.

Nå - hvornår bliver CapiNordic suspenderet for handel?6/4 2010 12:03 Hegu 027898For en god ordens skyld, så er det ikke de svenske pensionskunders indbetalinger det drejer sig om. Det er derimod alm. indlån til den svenske bank, som er udlånt videre i DK.

Med venlig hilsen

Hegu6/4 2010 23:17 027930Det er overraskende St aktien ikke gik ned idag. Meget overraskende.

sent from iPhone7/4 2010 00:08 masha 027932AKA

Jeg tror såmænd vi har ramt bunden og at tabet faktisk isoleres. At der dog bør indledes alverdens mulige undersøgelser til afdækning af forløbet synes dog at være den eneste vej til bare en smule retfærdighed. Men ..... det vil IKKE undre mig om vi ser den i kurs 2,5 meget meget snart - retfærdigt eller ej....

M7/4 2010 00:49 collersteen 027935Vi må hellere lige få Capinordics syn på sagen - den er noget anderledes end den lidt populistiske Berlingske vinkel om at "indskydergarantifonden har tabt 800 mio kr" på banken. Man må som Mogens de Linde også fremfører formode at bankens aktiver også er noget værd og uden at kende den specifikke jura ifm. med afviklingen må Indskydergarantifonden vel blive kompenseret i det omfang aktiverne indbringer noget som helst.

http://borsen.dk/finans/nyhed/180116/TRÅDOVERSIGT