Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Har Topo den rigtige partner.


30105 hilfiger 9/6 2010 17:06
0
Oversigt

Har kopieret min post fra ei. Måske nogle her i forummet kunne have en kommentar gerne fra den kyndige troldmand.

Selv med gode fase 3 forsøg kan mange drømme blive knust.

Uden et salg af spectrum til et større pharma kan topo hurtigt blive det nye genmab.

Spectrum får stort set ikke omsat deres eget middel zevalin og har en lille bitte salgsstyrke. Så lyt ikke til alle dem som siger kurs 50 næste år. Vent til den dag de har en godkendelse og kan præstere gode salgsresultater. Så skal du nok blive belønnet og behøver ikke tabe 6% på en alm handelsdag. Så selv med gode fase 3 resultater er vejen mod himlen ikke nem.

Og forstår ikke ceo siger at spectrum passer meget bedre til dem, frem for et større pharma, som har en salgsstyrke. Selv et selskab som gsk i ryggen er ikke garanti for succes, se bare genmabs arzerra, hvor roche sidder og griner af dem og deres 8 mil for 1q.

Do your own DD før du investere i biotek, højrisiko. Topo har gode muligheder for at få belinostat godkendt. Men mere end 50% er det ikke på nuværende tidspunkt. Igen citerer jeg den kyndige troldmand, Der vil være langt større optagelses krav til fase 3 end 2. Bare spørg genmab om deres nhl forsøg i fase 3 som fejlede stort på grund af de øgede krav til patient optagelsen.

Og det kan godt være de har til 3 års burn. Men de kommende fase 3 forsøg vil blive langt dyrere så måske kun halv andet år hvis de ikke lander en deal på eu og asien. Og kan godt kravle op mod kurs 4 igen men så sandelig også mod 3 i denne uge. Og er stadig langt opppe i forhold til før dealen med spectrum.

Og spectrum bliver stadig short traded i stor stil og plejer ikke at være noget godt signal. Har overvejet at investere i begge selskaber men føler det alt for risikofyldt i forhold til gevinsten, selskabernes ledelse, produkter og håber folk vil tænke sig en ekstra gang om før de investerer i biotek og også topo og spectrum..



9/6 2010 22:28 cyber 030111



Jeg kan ikke rigtig se den store risiko i hverken SPPI eller Topo, og er ikke betænkelig over kursfaldene, som er mere eller mindre konjunkturbestemte. Omsætningen i begge aktier er relativ lav, og muligheden for kursmanipulation i kraft af shorting og insideres interesser i at få suppleret op til lavere kurser er eksisterende, kald det bestilt arbejde. Derudover kender vi alle BI's flugt fra bioteksektoren, og de sælger vel stadig Topo-aktier. Alt ialt flere gode grunde til kursfald lige nu.

SPPI har gode anbefalinger i US, jeg ser et stærkt selskab, hvor et Zevalin for alvor vil vinde på markedet i de kommende år: Tidligere er Zevalin kun godkendt i de tilfælde, hvor anden behandling ikke virkede, men fra og med september 2009, er Zevalin accepteret som den first cline behandling. Godtgørelsessatserne ved behandling med Zevalin skulle være klar fra januar 2010, og recepterne kan nu skrives.



9/6 2010 23:07 Hya 030114



Ting tager tid!

og jeg synes virkelig det er et problem at enkelte danske investore har behov for at spørge om casen og kommentere kursen pr minut dagligt
hvilket gør at mange lykkeriddere overkøber deres portion af topo eller andre bio aktier - og dermed er med til at sætte lavere kurser når de skal sælge på SL

Bio er noget man KUN skal have få aktier af i en usikker tid som denne -
fordi det er meget svært for firmaerne at finde financering til udvikling af deres stoffer og til køb/salg af virksomhederne og stofferne

jeg ejer skam også få topo aktier - som er tradet "gratis" - og derfor betyder det intet for mig hvad kursen er i nuet - blot casen på sigt er intakt og det mener jeg den er!

og så gider jeg ikke læse minutopgørelserne og læssevis af indlæg dagligt omkring firmaet - før der kommer afgørende news

Så Hilfinger og Cyber det er ikke personligt rettet mod jeres indlæg -
men bare lige min lukken fustration ud over at så mange ikke forstår gamet omkring biotek investeringer - koblet med de nuværende konjunkturer, politiske forhold og markeds relationer og muligheder!

Som markedet er nu er al biotek lottokuponger - hvor seriøse investore meget hellere vil satse på det sikre - nemlig firmaer hvor kursen er banket i bund, og hvor der er løbende indtægter uanset kriser - altså firmaer der leverer råvarer, eller producerer ting vi køber uanset om der er krise og pengeknaphed i de små husholdninger.

Kærlig hilsen

Hya

Kh Hya




9/6 2010 23:35 cyber 130115



Hej Hya.

Jeg har også handlet på casen, hvilket er min strategi i bund og grund - at udvælge en spændende teknologi i den tidlige fødsel, og følge den til dørs. Kommenterer sjældent kursernes utilsigtede bevægelser, men måtte gøre en undtagelse, da Hilfinger snakkede shorts og søgte en forklaring.

At jeg gerne vil have en 10-bagger eller to, ligger jeg derimod ikke skjul på, at jeg også tror på muligheden, gør at jeg er i SPPI og Topo.



10/6 2010 08:51 Sukkeralf 330123



Hej Hilfiger

Deler på nogen områder dine betragninger, men denne branche er bestemt ikke sort/hvid, så det kan være svært at melde klart ud. Min holdning i forhold til mange skribente på EI er, at værditilvæksten i Topo vil komme væsentlig langsommere end de regner med, hvis den altså kommer for risikoen er stor.

Angående Spectrum som partner, så er jeg sikker på at Topo sigtede mod en global partner i første omgang og det lykkedes ikke - ergo var der ikke den helt store interesse. Det ville bestemt også have været bedre at få registeringsstudier igangsat mod alle de store markeder på en gang istedet for som nu, hvor det sigter mod USA. Spectrum har en del penge (vist omkring 500 millioner) og to registrede lægemidler, som dog ikke sælger voldsomt pt. Det kan der sagtens kommer skub i hen ad vejen, men sker dette ikke så kan man godt frygte at havne i en situation, hvor Spectrum ikke har penge til at sætte fuldt skub i Belinostat. Desuden er der fordele og ulember med en lille partner kontra en stor, så når nu det ikke lykkedes med en global partner tror jeg at Spectrum er et udemærket valg (om sikkert også det eneste eller valgt blandt få).

Salgsstyrken hos Spectrum kan jo øges i takt med at omsætningen stiger eller hvis Belinostat kommer i mål - det er der jo intet problem i. Folk tror generelt at man når peaksale i løbet af et par år - det tager normalt mange år og specielt for en lille virksomhed der skal ind på de stores marked.

Selvom Topo fik en okay upfrontbetaling, så giver det ikke mlighed for at sætte skub i den øvrige pipeline eller selv køre de helt store studier men sigte på en europærisk registrering, så de skal stadig følge Spectrum tæt de næste par år, men lykkes det så ligger der også en pæn gevinst og venter sent i 2011 (100-300% er mit gæt, for en markedsværdi på 1-1,5 milliard er vel rimeligt ved en godkendelse i PTCL eller gode fase II data i CUP). Kursen vil allerede rykke sig meget i i løbet af H2 2010, når vi ser interimdata fra både PTCL og CUP - det bliver ret afgørende.

Mvh
Sukkeralf



TRÅDOVERSIGT