Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Endelig lidt "gode" nyheder fra Neurosearch ...!


32349 Fiskemanden 24/8 2010 11:32
Oversigt

Så kom endelig en beslutning om hvem der fremover skal tage ansvar for driften og udviklingen af et af Danmarks vigtigste biotek firmaer......!
Ikke helt uventet blev det en helt "ny" person udefra uden indblandning i tidligere kontroverser og ledelsesproblemer !
En person som nu kan tage fat i udviklingen og med nye øjne og forhåbentlig skabe en god platform for en positiv udvikling indenfor firmaet så vi får se de resultater som vi længe har ventet på!
Jeg er ikke i tvivl om at der har ligget et stort og tungt arbejde forud for valget og at ,man sikkert har villet finde en som nu kan skabe den nødvendige tillid og stabilitet som behøves overfor markedet,kender ikke til ham fra tidligere,men det gør Troldmanden måske??
Hans CV lyder jo tiltalende(findes som tillæg til fondsbørsmedd.)
Las os håbe det her giver ro til at få udviklingen til at gå i en positiv retning,så vil vi forhåbentlig også se en positiv kursudvikling om nu der bare vil komme nogle gode resultater fra Huntexilstudierne,de burde jo være på trapperne nu!!!?

V.h. Fiskemanden24/8 2010 13:37 032355Ja det var overraskende at Flemming Pedersen annoncerede skiftet til Alk Albello. Det er godt med erfarne folk på posterne som Ceo for biotek virksomhederne i disse for dem så svære tider.

Jeg glæder mig til at han sætter sit præg på virksomheden op til det der må katagoriseres for det afgørende år for Neurosearchs fremtid. En udfordrende opgave.

sent from iPhone24/8 2010 23:23 troldmanden 032362Ja det er godt de har fundet en ny CEO så vi kan komme ud af det vakum der helt naturligt sker når den siddende CEO har annonceret han skal videre.

Jeg kender ikke umidelbart Patrik Dahlen og de analytikere jeg har talt med i dag har heller ikke noget kendskab til ham. Så det er svært at vide hvilke forventninger man skal have til ham. Ser dog frem til at møde ham ved førstkommende lejlighed.

Han vil sikkert enten have en 100 dagens plan eller senest ved fremlæggelse af årsregnskab 2010 komme med hans fremadrettede strategi for Neurosearch. Mit bud er en ny CEO vil ændre på en del parameter. Tesofensine kan meget vel endeligt blive lagt i graven


Neurosearch kommer i morgen med regnskab. Spørgsmålet er så om der kommer nyt der.

Jeg ser gerne der kommer nyt om Huntexil. Men man kunne godt forstille sig Neurosearch gerne vil se hvad den uafhængige huntington forskergruppe har at sige den 3-5 sep på den store europæiske huntington konference. Er det dem der også skal præsentere 12 mdr data?

Det vil være rart om de vil melde noget konkret ud om deres planer vedr early acces program. Altså den mulighed Neurosearch har for at sælge Huntexil før en reel godkendelse. En af de ting Neurosearch bla har afventet er resultatet af deres meget store undersøgelse af de totale udgifter et samfund har på en Huntington patient. Jeg forventer disse data præsenteres den 3-5 sep. Resultatet af denne undersøgelse ligger til grund for en reel prisfastsættelse af Huntexil. Og prisen på Compassionate use forventes at blive meget tæt på den pris de vil forlange hvis stoffet ender med at blive godkendt. Så vi kan altså få et ret vigtigt pejlemærke der.

Tror jeg så Neurosearch vil melde en pris niveau ud i morgen? Nej. De vil sikkert vente til absolut sidste øjeblik. Dvs efter en evt godkendelse af early acces program.

Tesofensine - fedme

Forventer ikke noget nyt

ABT894 - ADHD - fase 2

Er abbott snart klar til at starte nyt fase 2b?

ACR343 - Skizofreni - fase 1

Fase 2 forventes opstartet i 2010. Er det ved at være tid? Nej tror ikke der kommer nyt

ACR325 - Parkinson
Fase 2 forventes opstartet i 2010. Forventer dog ikke nyt

ABT560 - Demens - fase 1

Hvad sker der med dette stof. Det er nu over 2 år siden Abbott har afsluttet de første fase 1 studier.

NSD 788 - angst/depression - fase 1

Dette interne stof har stået stille i snart 2 år. Jeg tror det bliver lukket ned. Men det er nok den nye CEO der skal tage den beslutning

NSD721 - angst - fase 1

Dette stof er et af de stoffer Neurosearch forskere har (haft?) størst forventninger til. Det er blevet betragtet som et reelt gennembrud i forskningen.

Fase et blev startet for 13 mdr siden. Så de bør nu vide om stoffet er klart til at komme videre. Men GSK som var partner på stoffet har valgt at neddrosle deres CNS forskning drastisk hvorfor de ikke længere ønsker at opbære deres option. HVIS fase 1 studiet derfor er faldet positivt ud så forventer jeg en pæn licensaftale på stoffet i løbet af de næste 12 mdr

Forskning

Der har generelt være tavst, tavst, tavst fra deres forsknings afdeling de sidste hmm 30 mdr odder so. De skal til at levere på Eli Lilly og Jansen aftalerne. Nye stoffer i disse samarbejder vil være meget værdsat. Men vil en sådan nyhed komme i ete regnskab og ikke en selvstændig meddelelse?

Man håber ofte på gode nyheder i forbindelse med eet regnskab. Men sandheden er at det ofte er et non event når vi taler biotech selskaber. Og det er også hvad jeg forventer i morgen. Men de må skam gerne overraske mig positivt

Forvent regnskabet mellem 12-14. Kl 15 er der telefon konference som jeg vil live chatte fra

Vh
T.25/8 2010 12:10 Fiskemanden 032393Som altid en god gennemgang!! Tak ..!
Har endelig lidt tid ved pc.en efter en hård sommer så jeg følger med på chatten .....!
Stor artikel i dag igen om Patrick Dahlen,den nye CEO for Neurosearch :(http://www.business.dk/navne/moensterbryderen-der-laerte-hygge)
V.h- FiskemandenTRÅDOVERSIGT