Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ready or not - September med massevis af bjørne!


32668 OGH 31/8 2010 17:05
Oversigt

Markedet har svært ved at finde fodfæste - stor volatilitet med lav volumen.
Med en sådan usikkerhed i markedet, flygter investorerne oftes mod, hvad de med sikkerhed ved - nemlig at september historisk set er den dårligste måned for aktier.
Dertil kommer, at AAIIs seneste opgørelse over procentfordelingen af Bulls/Bears, viser et massivt flertal af bjørne. Næsten 50 % procent af de individuelle investorer har i øjeblikket et negativt syn på markedet. Kun omkring 20 % er bulls.

Dette blandet med dårlig økonomisk data burde give en september, der er værd at frygte - eller hvad?
Sidste gang, der var en så høj koncentration af bears var omkring marts 2009, da markedet fandt sin bund - og husk Warren Buffets geniale ordsprog: "I simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful."

Jeg vil dog stadig tillade mig at være lidt fearfull, men jeg begynder mere og mere kun at være det på den korte bane.
Vil bare rigtig gerne se nogle bedre tal fra USA og et obligationsmarkedet, der giver mening, før jeg springer 100% på vognen.
Hvad siger I? Er grådige, nu hvor andre er fyldt med frygt?:)31/8 2010 18:35 colombuss 032672Absolut, syntes bjørne lige nu er meget interessante i naturfilm, og kun naturfilm2/9 2010 11:05 TeamGarlic 032778Tja, jeg læser med stor interesse bloggen MarketSci og han har lige postet en særdeles interessant artikel om at være en slags contrarian mod AAII Bearish sentiment på bestemte betingelser og pusler med lidt statistik.

Man kunne overveje at lægge sig bullish med et SL på i første omgang 1040 måske. Hvis alle tror september bliver blodig og er meget bearish, så skal der ikke meget til at løfte markedet synes at være min konklusion.

Give it a read !

Link: http://quantifiableedges.blogspot.com/2010/08/aaii-investors-survey-reaching-extreme.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+QuantifiableEdges+(Quantifiable+Edges)&utm_content=Google+Feedfetcher2/9 2010 11:09 TeamGarlic 032779Ja, der skulle så stå QuantifiableEdges blog og ikke MarketSci - jeg anbefaler nu beggeTRÅDOVERSIGT