Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

TopoTarget - Åbent vindue?


33655 Thomas 18/9 2010 17:50
Oversigt

Hej alle,

Som de fleste nok har fået med, har ledelsen i TopoTarget netop købt en stor portion aktier, bla har bestyrelsesformanden købt for 1,1 mio. kr.

Det fik mig i første omgang til at tænke at forestående data så må være endnu et stykke tid ude i fremtiden, da det ville være forkert at gå ud og købe op, for derefter at smide et sæt fremragende data på bordet i dagene/ugerne efter.


Jeg læser dog herefter noget om et åbent vindue på nabo-kanalen. Kan nogen fortælle mig hvad det helt præcist er? Hvis det er nogenlunde det jeg forestiller mig det er, har vi vel lige fået et kæmpe vink med en vognstang om hvordan de kommende data ser ud?

På forhånd tak



18/9 2010 20:17 nohope 033658



Det svar her relaterer sig ikke til Topo, men i almindelighed har insidere et "vindue" hvor de kan handle, typisk i tilknytning til en regnskabsoffentliggørelse, "vinduet" er så en kort periode, hvor insidere kan købe/sælge.
Jeg tillægger ikke insiderkøb den store betydning, men det er der andre, måske klogere, der gør.

nohope



18/9 2010 20:40 Thomas 033659



Og dermed er det lovligt for folk der kan kende til hvordan det går med forsøgene at købe?

Jeg synes det er et meget stærkt signal at bestyrelsesformanden køber for over en million kroner.



18/9 2010 21:45 collersteen 033666



Nope, "vinduerne" gør det ikke tilladt at handle på insiderinformation.



18/9 2010 20:44 cyber 333661



Insiderkøb er en af de vigtigste ledetråde der findes for fremtidige forventninger. For ikke så længe siden fik medarbejderne i Topo tildelt warrants, hvilket underbygger optimismen i selskabet. Jeg tvivler ikke et sekund på potentialet i Topo, og har da også investeret derefter, så på mig preller al antitopoisme af. Mange forventer data indenfor kort tid, det gør jeg dog ikke, kan godt vente til det kørende PTCL-studie er slut omkring årsskiftet.

sent from iPhone



TRÅDOVERSIGT