Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

chat problemer


34151 AnalyseThat 29/9 2010 19:18
Oversigt

jeg har efterhaanden ikke meget til overs for projektet proinvestor, hvis man skal betragtes som en ud af de 10 tusind som skal malkes ved hjaelp af reklamer.

der er nogen som sender indhold, og chatten er altsaa saadan een. nu er der endnu et problem med chatten - man har udover en forkert programmeret underbar som fylder skaermen paa en ipad, ogsaa puttet reklamer ind.

jeg stopper nu med bidrag paa chatten, da det aabenbart er uoensket for ipadbrigere - ja jeg skriver pt paa en linie som ikke kan ses, da underbaren skygger...nu kan jeg se igen. men det er meget vaerre...nu er reklamerne ogsaa et problem, udover at det er difkos skod-reklamer hvor de forsoeger at skrive at de kan faa 1 krone til 50 oere, for de er jo aahh saa smarte.

dagens sure, og saa ogsaa mit sidste indlaeg paa proinvestor for i aar, indtil der er en roed traad i om man som bidragsyder er oensket eller uoensket, selv om man er anonym og ikke er plusmedlem.29/9 2010 20:28 1034156Det er jeg ked af at høre, fordi jeg personligt synes godt om dine indlæg.

Reklamer er en del af vores forretningsgrundlag. Det er endda en stigende indtægtskilde for os, som gør det muligt at stille langt de fleste services gratis til rådighed.

Der er ingen vej udenom reklamer på denne type sites medmindre vi kan få en masse betalende medlemmer. Det er en relativ simpel ligning for at jeg kan betale mine programmører.


Et reklamefrit PI er en umulig drøm.

Jeg står 100% bag denne prioritering.

sent from iPhone29/9 2010 23:26 AnalyseThat 534168jeg oensker ikke et reklamefrit pi, men chatten er rent bidrag, og det er ret irriterende at man nu ikke kan se en pind af det man svarer paa, og det forstyrer ret meget. det er ikke gennemtaenkt - maaske giver det lidt haandoerer, men du taenker ikke paa at det er en saa ny ting at du blot bremser chatten foer den overhovedet er i gang for minusmedlemmer. selv det at minusmedlemmer ikke kan skrive privat er en haemsko, vi bliver jo automatisk degraderet i en saadan grad at vi for at kunne vaere med i en "klub" paa nogenlunde normalt nivaeu, soeger andre steder hen. du kvaeler en spirende succes, paa et saa tidligt tidspunkt at jeg decideret vil sige at du spiller hasard med den nyligt vundne fremgang. men det finder vi jo foerst ud af om det er korrekt, naar du ser tallene for de naeste par maaneder. mange gode ideer er blevet kvalt af for tidlig graadighed, og det er synd.

Men jeg kan jo blot se med fra sidelinien, og jeg kan jo tage fejl.

Det du goer korrekt, er konsekvent at tage folk alvorligt, tak for det, det giver da en form for foelelse af at der lyttes lidt. her kan ei laere en del.29/9 2010 23:47 TDAE 234169Hej AnalyseThat

Jeg har netop været logget af, for at se hvad der mødte en ikke "+" bruger. Tja, der er en reklame i chatten, men så er den heller ikke længere. Hvis man misser en pointe i chatten, kan man fortsat gå i chat-historikken.

Det hele kan koges ned til: Finansiering!

Hvordan foreslår du (AnalyseThat), at ProInvestor kan få dækket sine udgifter?
Vi snakker jo ikke om 20.000 kr om måneden. Det er jo bare at gange antal ansatte (bl.a. programmører) med en gns.månedsløn.

Kom med et frisk bud!

/TDAE30/9 2010 00:30 MammaMia 034172Problemet opstår vel udelukkende for ipad-brugere?30/9 2010 00:48 534174Vi tager vores brugere meget alvorligt herinde. Så vi indgår i enhver dialog omkring det at udvikle et godt investor site til private investorer.

Og lad mig slå en ting fast. Jeg ville skamme mig over ikke at levere value for money til hverken gratister eller betalende medlemmer. Det gælder nu og det gælder fremover med mig som direktør.

Jeg ved da udemærket at dem der vælger at blive plus medlemmer i langt højere grad gør det for at støtte proinvestor end for at de virkeligt "mangler" vores produkter.

Jeg sætter pris på den opbakning vi har fra både gratister og fra betalende medlemmer.

Der er intet i vores dispostioner der er styret af grådighed. Der er derimod en række overvejelser imod hvordan vi gør proinvestor til en profitabel forretning, hvor gratister og betalende medlemmer kan trives.

Og ja Reklamer er en del af den ligning. Og ja reklamer er kommet for at blive.

Det ændrer intet ved vores filosofi om at lave det bedste investor site.

Vi tager folk alvorligt herinde og ProInvestor er en alvorlig forretning også. Jeg synes stadig det er en simpel ligning. Gratister exponeres for annoncer, det gør betalende medlemmer ikke i chatten.

Herefter deler folk sig efter anskuelser.

Jeg står inde for denne prioritering og alle kan ringe eller maile til mig. Det er sådan det er.

Og husk nu på at PI er meget større end det her.30/9 2010 06:24 Kim 134176Det er ok med reklamer, men tag for guds skyld og fjern dem fra chatvinduet, dér hører de sgu ikke hjemme aka....

For min skyld kan du plastre det hele til i indtægtsgivende reklamer, men IKKE i chatvinduet TAK....

mvh Kim30/9 2010 08:34 Doctor 134177Helt enig med Kim. Reklamer er fint, vi ønsker alle at PI bliver en god og overskudsgivende forretning, men chatten er en så vigtig del af PI, at den i min verden burde holdes hellig. Er bange for, at mange af de dygtige gratister, der ofte giver deres mening med vil finde andre græsgange. Hellere overplastre andre dele af PI med reklamer, og så holde chatten fri...

Mvh Doctor.30/9 2010 14:04 Hegu 034188Din pil op Doctor var desværre en fejl, da jeg skulle trykke på "svar" i stedet.

Jeg har lige tjekket chatten uden at være logget ind. Jeg kan altså ikke se problemet med reklamen.

Med venlig hilsen

Hegu30/9 2010 14:57 Kristensen 434191Helt enig, Hegu. Det er en del af indtægtsgrundlaget for sites fortsatte drift, som aka fint har beskrevet ovenfor.

Men hvis man fortsat ønsker at bruge sitet uden reklamer i debatten, er det jo en symbolsk beløb man giver for at blive plus-medlem. Mange investerer for hundredetusinder eller millioner af kroner og ligger kurtage hos diverse pengeinstitutter for mange tusindvis af kroner om året, hvad betyder dette lille bidrag så, i forhold til de ideer og den dabat man får? For mig er pengene hvert fald givet godt ud, i forhold til hvad jeg får tilbage!30/9 2010 15:30 Hegu 134194Alle indtægter bliver brugt på at udvikle sitet og tilføre større nytteværdi for brugerne. Jeg mener også, at de 495.- det koster årligt at slippe for reklamen, er godt givet ud.

Med venlig hilsen

HeguTRÅDOVERSIGT