Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Exiqon udsender den ene gode meddelelse efter den anden


34201 Gjern 30/9 2010 19:07
Oversigt

http://www.proinvestor.com/aktienyt/506771/American-Association-for-Cancer-Research-udsender-pressemeddelelse,-som-fremhaever-potentialet-for-ny-diagnostik-paa-grundlag-af-biomarkoerer-i-blod-med-Exiqons-LNA™-teknologi

http://www.proinvestor.com/aktienyt/507377/Storaktionaermeddelelse

Jeg har ikke set noget til dette selskab før jeg så det her på ProInvestors IR-portal. Jeg har en lyttepost aktier i selskabet, men bliver mere og mere positiv efterhånden som der kommer den ene gode meddelelse efter den anden. :)



30/9 2010 19:32 faurschou 134203



Jeg har været hooked på den alt for længe. Det har desværre været noget af en lang nedtur aktien har været ude på, og jeg tror for tiden, den holdes her fordi, der skal sælges mellem nogle depoter. F.eks. havde DB en pæn intern handel i dag på 768252 stk. Det er ikke første gang, der er handlet en større portion i dette leje, og det er ikke til at vide, hvornår aktien sættes lidt mere fri.
Aktieinfo har på Exiqon's foranledning udfærdiget en analyse, den kan findes på http://ipaper.ipapercms.dk/EXIQON/Finance/DK/Stock/Analysis/
Jeg samler løbende op i pensionen, men da mine spredningskriterier skal overholdes, så bliver der snart ikke plads til mere.



30/9 2010 23:06 134220



Jeg afventer 3. kvartal og hvis ledelsen leverer på deres restruktureringens strategi og omsætningen bliver ved med at stige er jeg at finde blandt selskabets aktionærer. Det er en overbevisende platform de har, massiv mængde patenter og en dygtig ledelse der kan kommunikere en vision.

Og så er ejerkredsen jo solid og med dagens melding fra ATP ikke just blevet mindre solid.



TRÅDOVERSIGT