Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SCF Teknologies over and out


34764 apis 14/10 2010 15:24
Oversigt

SCF: Emission mislykkedes - på vej over kanten

15:17
SCF Technologies har ikke været i stand til at tiltrække investorer til den nu aflyste emission. Bestyrelsen har på baggrund af den opnåede tegning af nye aktier besluttet ikke at gennemføre udbuddet, og selskabet er dermed på mod betalingsstandsning og den økonomiske afgrund.
Prospektet opererede med et minimumsudbud på 83,75 mio. nye aktier, der skulle indbringe SCF et nettoprovenu på 15 mio. kr., hvilket var en forudsætning for videreførelse af selskabets aktiviteter. Alternativt skal der inden udgangen af oktober indgås andre aftaler, der kan sikre selskabets videreførelse. .
- SCFs ledelse vil i de kommende uger afsøge alternative muligheder for, om der inden månedens udgang kan skabes et grundlag for hel eller delvis videreførelse
af selskabet og dets aktiviteter, lyder det fra SCF.
Hvis der ikke inden månedens udgang kan findes en løsning, kan selskabet være tvunget til at træde i betalingsstandsning eller indgive konkursbegæring.



TRÃ…DOVERSIGT