Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

QEC; stort potentiale begge veje


36329 Nippon1976 23/11 2010 11:32
Oversigt

QEC er stadig en af de aktier, der har størst potentiale, måske begge veje
Når vi snakke gaspriser, så har den selvfølgelig en indirekte påvirkning. Qec har pt ikke den helt store produktion, så triggerne ligger mere i nyheder end, at gasprisen stiger lidt.
Hvis gasprisen ikke stiger fra nuværende niveau, så når QEC aldrig at udvikle sig til en overskudgivende virksomhed (potentiale den anden vej) og der vil heller ikke være andre virksomheder, der vil har lyst til at opkøbe, da potentialet ikke er til stede.
Hvordan og hvornår stiger gassen så???
Gassen vil stige, hvis der bliver taget politiske beslutninger om at satse på mere den mere miljøvenlig gas, specielt USA vil have stor indflydelse her.
Hvis olieprisen fortsætter med at stige, der er mange steder nævnt priser på 130$ i løbet at 2 år, så vil mange se muligheder i at satse i den billigere gas. I så fald vil USA heller ikke have mulighed for at gå uden om gassen, da de importerer det meste af den olie de bruger. Samtidig med har de sammen med Canada kæmpe store gasreserver.

Hvordan og hvornår skal QEC så handles?
På kort sigt:
QEC har brudt alle støttestreger og kan ikke må nogen måder betegnes om en aktie i optrend, så derfor gælder det om at prøve at finde en bund eller et trendskift.
Jeg prøvede med det køb ved 8,5 n,kr i troen på at de var bunden og at der villle support her, den blev dog skudt af senere på på dagen med et par hundrede kroners tab
Mit næste entry point vil være 7,6-7.75 i håb om rebound.

På langt sigt:
Ved brud af 12 n.kr er potentialet kæmpe, først er der et stort gab, der skal lukkes, bagefter er der potentiale til 60 n.kr.

Jeg har lige lagt lidt charts ind, for at visualisere lidt.

QEC.OL

QEC.OL




TRÅDOVERSIGT