Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LCP - ny emission om 14-16 måneder?


36980 Moneyloss 12/12 2010 18:38
Oversigt

Hej
Først og fremmest: hvordan slår man chat-vinduet fra i højre side ? Den driver mig til vandvid at den dukker op hver gang jeg har fjernet den.

Vil lige høre jeres meninger om LCP. Aktien er jo ikke mere værd end hvad de har i kassebeholdning. Men det er jo ikke ensbetydende med at aktien er billig da kassebeholdningen jo fordamper med 30 mio kr om måneden.

Som jeg ser det burde der være en fornuftig chance for at fase III går igennem på nyrepatienterne. Men spørgsmålet er om dette er nogen større kurstrigger. De vil nemlig fortsat have store udgifter på de novo fase III samt på leverpatienter.

Dernæst kommer så hele problemstillingen med registrering af det nye lægemiddel samt markedsføring. Det er svinedyrt at få sådan et produkt på markedet og de 450 mio kr som LCP har i øjeblikket er brugt op hen på foråret 2012.

Der kan selvfølgelig komme en partneraftale hen ad vejen men værdien i en sådan for os investorer er nok begrænset. Og så er der hele problematikken i at man reelt set sælger "gammel vin på nye flasker". Og i disse tider med pres på sundhedsudgifterne er det spørgsmålet om salgspotentialet af deres nye middel når nu det gamle er vildt billigt pga. udløb af patent. Så vidt jeg ved er der ikke store bivirkninger ved midlet før og ej heller ved det nye.

Jeg forventer i hvert fald ikke i nærheden af de salgspotentialer som er blevet udmeldt omkring tacro.Jeg forventer at man over en årerække måske kan nå 750 mio kr i omsætning.

Så i betragtning af usikkerheden vedrørende fase 3, udgifterne til 3 andre fase III forsøg, udgifterne til markedsføring og usikkerheden vedrørende markedspotentiale samt en forventelig ny-emission i 2012 synes jeg aktien virker dyr. Og selv om alle fase III skulle gå glat igennem så er økonomien og markedspotentialet jo ikke til mere end at aktien skal nå op i 3 kr svarende til en markedsværdi på 1,5 mia kr.

Er det mig der er helt gal på den eller virker LCP som et bundløst hul med gammel vin på nye flasker ?



12/12 2010 19:55 oneofakind 036981



En udmærket opsummering af mine argumenter da jeg realiserede mit tab!
Har ikke den store tiltro til LCP mht. deres nuværende produkter og pipeline.. Dog kan der ske et "fluke", hvorefter casen er en anden.. Men umiddelbart ser jeg det som en "afvent gunstigt købstidspunkt".. case.. og mht. køb skal vi under 1 kr. pt. før jeg ser casen som "gunstig".. Men der findes en del herinde der har nærstuderet LCP, og ud fra dette mener de er på vej imod en gylden fremtid.. Håber de kan komme med lidt argumenter som modvægt imod mit (første i 2 år) realiserede tab.. !



13/12 2010 00:38 Moneyloss 036987



ok beklager jeg ikke har læst dit indlæg. Jeg forventer at gå ind med en ganske lille investering på 15.000 kr men venter til feb-marts månede da jeg forventer aktien vil være helt og aldeles død de næste par måneder med sivende tendens til følge.

Jeg betragter den som langsigtet lotteri-aktie med mulighed for 3-4 dobling men også som en aktie hvor jeg muligvis skal kaste yderligere penge efter om 16 måneder - derfor kun et lille beløb til at begynde med.



13/12 2010 21:03 Henne 037021



Tjah...jeg kan kun konstatere, at kun 3 banker har nettosalg på aktien i dag. SAXO, AL og Nordnet (som er storsælgere af aktien). Jyske, Danske og Nykredit køber pænt, Avanza (hvem mon det er?) køber en del og Nordea er storkøbere. Præsenterer Nordea ikke bl.a. Novo?

Hvem mon har mest ret - de professionelle eller de private?!?!



13/12 2010 22:10 Moneyloss 137022



hvad mener du med hvem der har mest ret ? Ret mht. aktiekurs? For når det kommer til kliniske forsøgsresultater mm. bør de ikke vide mere end os andre.

Og en anden ting: sig aldrig de professionelle er bedre til at forvalte penge end private. Jeg tror vi her oven på finanskrisen har lært lektien. Ikke bare mht. bankfolk men også overfor diverse analytikere af alt fra biotek til rederidrift.

Jeg stoler og lytter i hvert fald ikke på nogen som helst bortset fra mig selv. At jeg så også tager fejl ind i mellem er lettere at leve med.



TRÅDOVERSIGT