Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab 2011


38708 HRmunk 8/2 2011 16:28
Oversigt

Hvad kommer til at drive kursen i 2011? Det er som sædvanlig altid en på opleveren at være Genmab aktionær.

Bliver det salget af Arzerra? Hvor meget Arzerra skal der sælges, før markedet vurderer det neutralt? Vil kursen blive påvirket mest af salget i 2011 samlet, eller vil det være stigningstakten i salget, der driver kursen?

Partnerskab på Zalutumumab? Hvad vil et partnerskab give på kursen? Hvad vil en opgivelse koste?

Hvad vil et salg af fabrikken i Minesota give på kursen? Hvad koster det, hvis salget ikke kommer i år?(og dermed belaster regnskabet med yderligere 55 mio)

Nye partnerskaber?(udover zalu). Der er stillet nye partnerskaber i udsigt. Hvad giver disse på kursen? Eller hvad koster det, hvis de udebliver?

Resultater fra:
Phase II B-CLL data Japan, H1 2011
Phase II DLBCL data, H2 2011
Phase I/II RA sc data, H1 2011
Kan det give lidt, eller vil det stadig være "show me the money", der driver kursen?

Igangsættelsen af disse, giver vel blot et nå, eller kan det på sigt give lidt at momentum i klinikken holdes?
New Phase II MS sc trial, mid 2011(Ofatumumab)
Additional trials; ClinicalTrials.gov. -ll-

Daratumumab er vel stadig så early stage, at det ikke rigtig er noget endnu?
Phase I/II MM data, 2011
New Phase I/II combi, H2 2011

Og det her er vel heller ikke noget endnu?
Partnered programs progress
New studies
Next generation technologies
Advancement DuoBodyTM & ADC

Sidst på måneden kommer årsregnskabet for 2010, med forecast af 2011- med eller uden Arzerra? Genmabs bud på upfront betalinger, milestones(herunder evt. salgsmilestone Arzerra???)og royalty og hermed et samlet bud på burn må absolut være en dag vi skal se frem til?














9/2 2011 15:21 RTH 138737



er desværre bange for vi også i år kan blive slemt skuffede - medmindre Genmab for en sjælden gangs skyld holder blot noget af det, de rent faktisk udmelder. Synes der er kommet nogle lidt bekymrende udmeldinger vedr. salg af fabrik, som også tidsmæssigt er blevet forsinket et par gange nu - og partner på zalu tjahh det må tiden så også vise....



10/2 2011 00:49 HRmunk 138788



RTH enig i, at vi også i år måske bliver skuffede.
Men hvad skal der til, før vi er tilfredse? Måske vi burde prøve på forhånd at kvantificere vore forventninger, både enkelt elementer som salgstallene, men også samlet, så vi ikke bliver rodet ud i alsken efterrationaliseringer, når først tallene foreligger? Altså nogle faste kriterier eller fixpunkter henover tid for, om vi tror på at Genmab vil leve op til vore forventninger eller ej.






10/2 2011 08:53 RTH 138794



Munk:
jeg synes vi efterhånden har været overmåde tålmodige mht. Genmab - og min tålmodighed er efterhånden MEGET brugt. Jeg synes ikke vi har stillet store forventninger op ud over bl.a. en forventning om, at det man melder ud til markedet, ja det holder man også. Her tænker jeg på Jans i efteråret meget optimistiske udmelding om salg af fabrik og en "næsten" partner på zalu - som så flere gange siden da er blevet skudt til hjørnespark. Det skaber mere usikkerhed oven i den usikkerhed vi i forvejen skal leve med qua vi endnu ikke ved meget om salget af Arzerra.
Så jeg er meget enig med AKA i, at kommunikationen til markedet lader meget tilbage at ønske - den er simpelthen bare ikke god nok - og har været præget af alt for optismistiske forventninger på for mange parametre.



9/2 2011 17:50 238743



Jeg vil som tommelfinger regel sige at enhver aftale alene vil give på cash værdien, desværre.

Så alle aftaler skal divideres med 44 mill aktier. Så et salg af fabrikken til lad os sige 100 mill Dollars bør give 12-13 kurspoint og så fremdeles.



9/2 2011 21:11 RTH 138761



aka:
det er jeg meget enig med dig i - der er jo ikke tale om noget, der umiddelbart vil kunne give et fremtidigt afkast, og som aktionærerne derved kan kapitalisere til en værdi.
Min egen tålmodighed med Genmab varer præcis ét kvartal mere - så må der meget gerne kunne spores en markant effekt af J-code på Arzerra-salgstal for ellers kan jeg være lidt bekymret for, at vi kommer til at stå med et nicheprodukt, hvis ikke der snart sker et væsentligt uptake af behandlede patienter...



9/2 2011 21:28 438764



Nu vil jeg nok være den sidste man ønsker råd fra i Genmab, men jeg ved jo hvor lang tid du har været med, så mit råd vil være at holde endnu 3 kvartaler. Jeg vil minde om at salget faktisk ligger i toprange af analytikernes forventninger. At vi allerede har 1700 patienter behandlet. At GSK siger at deres amerikanske uptake generelt er undertrykt inden uptake viser sig.

Nu får vi regnskabet d.28 februar og vi må gå udfra at vi også snart får forventninger til 2011 og det er et helt andet Genmab vi se der. Måske kan vi et sted skimte breakeven i 2012.

Det er jo kendt at vi idag står med et blockbuster produkt som alene er godkendt i en nicheindikation. Vi ved også at der en joker i off-label salg.

Casen er lettere at beregne efter d.28 februar, men det er for tidligt før vi har 2-3 kvartaler med J-code salg før vi kan danne os et indtryk.

Konkurrenten sælger for 6,3 mia CHF, så vi ved jo markedet er der.

Mit bedste bud er slå koldt vand i blodet. Jan har haft et halvt år indtil videre. David og ham skal vise hvordan de vil kører det fremad nu. Når vi har de forventninger og forhåbentligt en "GameChanger"-case så er det smooth sailing herfra.

Jeg er kun skuffet over en ting i Genmab. Det er kommunikationen. Den lader til gengæld også meget at ønske.



9/2 2011 23:14 polopolo 138780



På en dag hvor Vesta har holdt en lidt anspændt mens man passer sit arbejde,og i en uge hvor man har sagt farvel til sin lodseddel i Amagerbanken -Ja så læser man interesseret hvordan det går med lodseddelen i Genmab. Og her er så præmien normalvis saglighed og omtanke -men pludselig med de lidt finurlige briller på kommer man til at grine glad . Aka prøv at læse dit indlæg igen det er en lang række af sjove forkortelser og fag nørd udtryk. For mig gav det udover det faglige lidt morskab. Tak for det



10/2 2011 00:12 238785



Ja ser det godt. Udover mangler ord rundt omkring så har 8 års investering i Genmab og 15 års aktiv analyselæsning da godt nok påvirket mit sprog.

Jeg håber du og I bærer over med mig, det er åbenbart sådan jeg udtrykker mig lige nu. Det er i den bedste mening. Jeg er simpelthen blevet investeringsverdnens svar på Brigitte Stallone




10/2 2011 01:05 gentogen 238789



Ja, jeg kunne nu heller ikke lade være med at grine lidt ved formuleringen "at deres amerikanske uptake generelt er undertrykt inden uptake viser sig". Man ser de undertrykte patienters frigørelseskamp for sig....eller også er det GSK-logik for burhøns, at "vi ikke tjener noget, før vi tjener noget"!!! Nå, men bortset fra det, så er det med de 2000 patienter (1700 US plus et gæt på 300 i resten af verden) selvfølgelig det springende punkt . Kan GSK opnå 50% af det tal (!!!) med patienter, hvor der betales, så er det jo ganske godt. HVIS det ellers overhovedet er rigtigt med de 1700 pt. alene i US uden for kliniske studier, så er der vel grund til forsigtig optimisme. Problemet er jo bare, at det er komplet umuligt at vide noget om det, når 2010 tallet åbenbart kun er skabt ved uddeling af gratis Arzerra. Derfor har jeg heller ingen forventninger til Genmabs 2011 forventninger. Men OK, hvis 2010 problemet primært kan henføres til den manglende J-code, så kan det i løbet af et par kvartaler vel meget hurtigt se anderledes positivt ud.



10/2 2011 12:59 RTH 138806



jeg tror ikke på casen mere - alt for mange vidtløftige udmeldinger om både det ene og det andet som man senere må trække tilbage har gjort, at jeg har fået nok.
Har lige skrevet til Helle Husted hvornår der er generalforsamling i Genmab - for så vil jeg stille forslag om, at hele den siddende bestyrelse får et ordentligt spark bagi for i bedste fald er Genmabs udmeldinger til markedet misvisende.....



11/2 2011 22:18 BiopOrBust 338857



Du skulle egentligt have haft vedhæftede billede på en t-shirt til julefrokosten aka, men foranlediget af aftenens genmabchat så får du den her - så kan du jo selv få det trykt på en t-shirt...

genmab




10/2 2011 18:42 RTH 138814



aka:
helt enig i at Genmab har store problemer hvad angår kommunikationen til markedet - den lader meget tilbage at ønske. Måske tager jeg fejl men på mig virker van de Winkel (stadig) lidt som en laboratorienørd, der er blevet sluppet ud i det fri, og endnu ikke ved, hvordan han skal tackle markedet - forstået på den måde, at han efter min mening alt for ofte f.eks. siger "very promising", "very soon" osv osv. Det giver markedet nogle forventninger, som han indtil videre ikke har kunnet indfri mht. fabrikssalg og zalu - og her tænker jeg også på, at vi i efteråret fik at vide, at nu var det næsten "done deal" herpå.
Når timeline bliver ved og ved med at blive rykket - så skaber det usikkerhed og en følelse af, at de reelt ikke har helt styr på hverken hvad de vil endsige hvilken retning, firmaet går i.....



10/2 2011 19:36 nethinde 038815



Jeg kender ikke så meget til Genmab. Jeg husker at det fra starten var et firma hvor Lisa var direktør og hvor al forskning var baseret på et eller andet patent hendes mand ejede, og som kunne bruges til et væld af lægemidler. Det synes jeg lød lidt uldent.



11/2 2011 17:08 gentogen 638851



Selv om der ganske rigtigt slides hårdt på tålmodigheden i disse måneder, så kan vi på den positive side ved trods alt godt nævne, at der i gennemsnit er startet to nye kliniske studier med Arzerra hver måned i de sidste 7 måneder. Det er selvfølgelig alt sammen noget, der først måske tæller på den lange bane, men det siger vel trods alt noget om en temmelig udbredt interesse, HVIS vi nu skal pege på noget positivt til en afveksling. Man kan jo også blive helt rundtosset af på den ene side at kunne citere aka for "Det er jo kendt at vi idag står med et blockbuster produkt som alene er godkendt i en nicheindikation" og så at se på dagens kurs. Vi skal jo bare have en noget nær usynlig procentdel af potentialet indfriet, før det bliver rigtig interessant at være aktionær.



11/2 2011 21:31 MadsSkjern 038856



Helt enig Gentogen. Men på den korte bane, kan jeg godt være bekymret over at den er dykket knap 10% de sidste uger.

Kan der (som i de gode gamle dage) sive nyt fra Genmab uden om de officielle kanaler??? Jeg tænker på Zalutumumabs skæbne.

En overset trigger på kort sigt, kunne være Zanolimumab. TenX skriver på deres hjemmeside at der vil være fase III resultater "early 2011".



12/2 2011 00:21 gentogen 538859



Ja, der er også andre positive ting. Eksempelvis milestone i december fra Roche, men nogle ting omtales så lidt, at det jo er komplet umuligt at vide, hvad der foregår.

Så vidt jeg har set, så har klart største sælger, og vist nok også den eneste blot lidt større netto sælger, i de sidste dage været Jyske Bank, som jo per definition i de sidste to år har ment, at Zalutumumabs værdi i bedste fald er lig nul. Og den "manglende" udmelding efter d.7. gør vel kun farlige Frank endnu mere sikker i sin sag. Flere af dagens netto købere var udenlandske mæglere, så uden at jeg på nogen som helst måde er ekspert i den slags statistik, så er det vel ikke noget, der sådan lige umiddelbart signalerer, at nogen ved noget (?).

Og hvis nogen ved noget godt, kan de jo også presse kursen af den grund....Det er jo en ret god købsmulighed for tiden, hvis man tror på casen.

Problemet er vel bare, at Jan med fabrikken har arvet en umulig sag. Der er ingen købere. Og vedrørende Zalutumumab kan man vel sige, at han jo rent faktisk er ved at afslutte den opgave på den ene eller anden måde. I øvrigt er det dog rigtigt, at Jan har fået viklet sig ind i et uigennemskueligt miks af udsagn om masser af interesserede købere og endnu flere interesserede partnere til zalu. Nu hvor det første tilsyneladende intet har på sig, hvis man skal tro Eatwell (hvad jeg gør), så kan man selvfølgelig godt blive lidt bekymret for, om der er lige så meget varm luft i Jans udtalelser om Zalutumumab. Det er dog en helt anden sag,da der jo ligger meget store potentielle indtægter, og er en sag, hvor Jan vel også er mere på hjemmebane. Jeg kan dog efterhånden huske mange gange, hvor Jan tilbage i tid (også i Lisas tid) har udtalt sig begejstret og optimistisk uden efterfølgende hold i ret meget. Men i øvrigt kan det vel også være, at Jan bare fandt ud af, at det var usmart at koble Zalu og fabrik samme i alle sine udtalelser om det, da interessenter i det ene eller ande vel netop kun er interesserde i enten det ene eller det andet.

I mit perspektiv på Genmab er det dog fortsat sådan, at det altafgørende er Arzerra. Og den case tror jeg fortsat på. Vi ved, at patienterne er der.

Og så kan Genmab jo bare bruge fabrikken til at opbevare alle milliarderne....hæ, hæ...



12/2 2011 14:55 MadsSkjern 138868



Enig i at Arzerra kan blive den store pengemaskine i foretagenet.
Men hvis Genmab får 2(ZALU) eller 3(ZANO) faste indtægtskilder, vil det skabe en indtægtsstrøm som er et pharma-selskab værdigt:o)



TRÅDOVERSIGT