Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Åmund stikker igen hånden frem.


39920 malurt 10/3 2011 09:03
Oversigt

"Selskabet overvejer i denne henseende en
fortegningsemission, der skal generere tilstrækkelig kapital til, i kombination
med positive pengestrømme fra selskabets øvrige drift i de kommende år, at
finansiere de afgørende fase 3 forsøg med PROSTVAC®. Selskabet vil afslutte
disse overvejelser og præsentere konklusionerne heraf på den ordinære
generalforsamling den 26. april 2011"10/3 2011 09:04 039921Han har da ellers lige haft hatten i hånden en gang i år?10/3 2011 10:00 Sukkeralf 039926Ja gad vide hvordan markedet tager imod dette - puha det er en stor risiko at tage. Partnerdiskussionerne kan næppe gå helt godt !

De tanker gør, at jeg ikke bliver aktionær i BN de næste mange år !

Hvis man kombinerer det lidt med, at hele Imvamune-eventyret også trækker ud, så synes jeg det begynder at se lidt farligt ud. AH fortalte at det gik meget langsomt med igangsættelse af fase III studiet, for at få godkendt Imvamune i sidste ende. Vi har flere gange hørt, at der ikke kommer afgørende ordrer før Imvamune er godkendt (hvis der da gør det).

Mvh
Sukkeralf10/3 2011 10:05 malurt 03992733 % ned. Det var kontant og hurtig afregning, må jeg sige.10/3 2011 10:12 renek 039929wow...den kunne mit stop loss ikke tage der hvor jeg havde sat det10/3 2011 10:47 collersteen 239936AV - ja så blev man lige mindet om hvorfor man ikke bør have særligt meget biotek i porteføljen.... Og det endda fra et selskab i den mere "sikre" ende af skalaen og et som endda næsten lige har hentet penge mhp. ikke at blive presset i partnerdiskussionerne.

Jeg tror Bava skal passe på ikke at træde de institutionelle investorer over tæerne, for det var trods alt hos dem at de hentede penge sidste gang. Den hurtige emission overnight blev jo nok gennemført med løftet om en kommende aftale på Prostvac og dermed kunne man måske også dengang konkludere at det ville blive sidste gang bava hentede penge. Det er muligvis derfor inst. er blevet sure og straffer aktien så hårdt. Alternativt er det måske blot fordi det nok er på den forkerte side af 500mio kr de skal ud og hente. Om ikke andet skal der inst. opbakning til for at gennemføre den fortegningsemission på rimelig vilkår. Vi får at se - nu er det jo kun en "luftning" af E-ordet og man kan sige at markedet klart fortæller Bava hvad man synes om den idé.

Man må ihvert fald håbe at CEO'en har en god historie at fortælle på GF'en i april. Et lille interview idag:
http://www.proinvestor.com/finansnyhed/10288664/BavarianCEO:-Ny-Prostvac-strategi-er-ikke-daarligt-nyt

CEO skal ihvert fald gøre det mindst ligeså godt som da han præsenterede på PI's kapitalmarkedsdag:
http://www.proinvestor.com/aktier/Bavarian+Nordic/BAVA.CO

Iøvrigt er det faktisk heller ikke meget mere end et år siden at man også hentede penge i en fortegningsemission hos aktionærerne.

Her er hele meddelelsen fra idag med årsrapport link også
https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=442445&lang=da

10/3 2011 11:18 Sukkeralf 039941Jeg synes det er et meget klart tegn på, at partnerdiskussionerne ikke går godt.

Det er en enorm risiko at udvikle en cancervaccine selv - man kan ikke påbegynde et fase III studie uden, at have penge til at køre det hele vejen.

Er ret sikker på at det kræver > 500 millioner - og havde jeg været aktionær, så var jeg bestemt dybt dybt skuffet !

Der er jo en grund til at de store ikke for alvor kaster sig ud i dette med store upfrontbetalinger - og det er jo fordi chancen for succes er væsentlig mindre end små molekyler og antistoffer eksempelvis.


Spørgsmålet er hvad BN gør, hvis de industrielle inveswtorer siger nej ! Jeg tror heller ikke at Imvamune eventyret udfolder sig i år - skal der så snart flere penge til igen. Det er en farlig vej kun at bede om nogle af pengene i starten, så bliver man for alvor presset senere hen.

AH forduftede ret hurtigt til PI kapitalmarkedsdag - måske fordi han ikke ville udfrittes alt for meget om dette.

Mvh
Sukkeralf
TRÅDOVERSIGT