Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

John Fredriksen køber op i Torm


40232 fcras 16/3 2011 11:06
Oversigt


Norsk milliardærkøber op i Torm
:
06:42 Den norske milliardær John Frederiksen, der står i spidsen for verdens største tankrederi, Frontline, og har en privat formue på over 50 mia. kr. er i al hemmelighed ved at opkøbe aktier i det kriseramte danske rederi Torm, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten onsdag.

Med de seneste opkøb sidder den norske rigmand, der ifølge shippingbladet Lloyds List er den tredjemest magtfulde mand i shipping - kun overgået af Mærsk-direktør Nils Smedegaard Andersen og den kinesiske transportminister - i skrivende stund på en aktiepost i Torm, der ifølge avisens oplysninger er på lige knap 5 pct.

Dermed er den magtfulde norske rederiejer reelt den næststørste enkeltaktionær i det hårdt plagede tankrederi og som storaktionær er han i selskab med Torm-medarbejdernes fond og den græske hovedaktionær Gabriel Panaytides, der sidder på godt 52 pct. af aktierne i Torm via to selskaber.

Kilde: Jyllands-Posten

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/203520/norsk_milliardaer_koeber_op_i_torm.html#
--------------------------------------------
http://www.torm.com/wps/wcm/connect/public+content/public

TORM.CO




TRÅDOVERSIGT