Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

God information vedrørende Starbreeze


43666 MaxProfit 3/7 2011 20:29
Oversigt

Ni som är intresserade av de senaste uppdateringarna av registreringen av Syndicates trademark följ denna länk: http://tarr.uspto.gov/tarr?regser=serial&entry=85097374
Där kan man läsa att statusen för ärendet just nu är är i skedet "2011-05-10 - Notice Of Publication E-Mailed"

Det intressanta med det datumet är att man tittar på andra registreringar av varumärken där företaget fått "notice of allowence", dvs. att de får använda varumärket, så kan man se att det tar nästan exakt 8 veckor mellan "Notice Of Publication E-Mailed" och "notice of allowence". Jag orkade bara titta på de 30 ansökningarna som kom in innan Syndicate och i samtliga fall där företaget fått "notice of allowence" tog handläggningstiden nästan exakt 8 veckor.

Detta betyder att om Syndicate följer samma mönster så skall vi få ett notice of allowence 2011-07-05 +/- minus några dagar. Jag vet dock inte om handläggningstiden är längre under sommarmånaderna. Amerikanerna har ju i och för sig inte samma sweeta semestrar som vi har, men några veckor har de säkert och det kan ju förstås påverka.

Vad tror ni? Kan vi få en positiv nyhet snart kanske?



Sendt fra ProInvestor gruppen



TRÅDOVERSIGT