Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Machine tools - Hardinge Inc. - Q2


44669 Insolvens 4/8 2011 16:36
Oversigt

Hej Le,

Har foranlediget af din interesse/fokus på machine tools skimmet Q2 fra HDNG. Det er jo noget, der tyder på, at du ikke er helt skævt på den. Hæfter mig ved, at kun har en nedgang på 8 procent i asien, selvom en kinesisk storkunde slet ikke har bidraget til omsætningen. Altså egentlig en virkelig pæn vækst i området.

Mvh.

Insolvens



4/8 2011 17:59 le 044671



ja, jeg har også lige læst regnskabet og har aktien

i 1q havde de en voldsomt stigning i ordreindgangen i asien, medens den i 2q ikke er så voldsomt

det er lidt svært at bedømme hvad der er sket med den nævnte store kunde indenfor consumer electronics i kina

men de samlede data er jo fænomenalt gode og det ville undre mig om ikke de også blver bedre igen i kina og ordreindgangen er stadig væsentligt større end salget, men consumer electronics er ikke lige den sektor jeg tænker så meget på som driver af efterspørgslen efter machine tools, så gad vide hvad det er for et segment



5/8 2011 12:50 Insolvens 044695



Jo, jeg forstod vel også Q2 sådan, at der kan forventes bedre indgang i Kina igen.

Har også lige set kort på KOA, som du vist også har nævnt på et tidspunkt. Det ser vel også her ud til, at det går fremad.

Som sagt: noget tyder jo på, at du ikke er helt galt på den.

Mvh.

Insolvens



5/8 2011 19:01 le 044738



ja jeg tolker også den manglende ordreindgang hos en enkelt kunde i kina som en midlertidig situation, og de samlede tal er jo ikke påvirket af det, men kunne selvfølgelig have været endnu stærkere



TRÅDOVERSIGT