Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Rod i Kompasset?


44906 10/8 2011 17:24
Oversigt

Der er fundamentale ting i verdensøkonomien som i øjeblikket er paradoksale.

Amerikanske statsobligationer oplever faldende rente på trods af frygt for tilbagebetalingsevnen.

Guldaktier bliver solgt selvom guldprisen stiger.

Det eneste logiske der foregår er Schweizerfrancen himmelflugt, som derved agerer som et safehaven som det har gjort før under urolige tider.

Virksomhederne bliver ved med at lave gode resultater, men de bliver straffet over en kamp.

Der er frygt for QE3, Quantative Easing,

http://en.wikipedia.org/wiki/Quantitative_easing#QE1.2C_QE2_and_QE3

på trods af at der er lavet en politisk aftale som om noget vil få økonomien til at trække sig sammen ikke ekspandere. Kan man forestille sig at staten vil bruge penge på at Quantative easing, tilbagekøb af Obligationer, mens de selv er på hestekur?

Det er interessant at følge, også selv om man har rygsækken fuld af billige tilbudsaktier, som går op og ned som en yoyo.

Det er givet sådan at den næste omgang uroligheder kommer med nedgraderingen af de lidt tungere lande fra deres AAA rating. Frankrig er måske næste levende billede?

Idag skal vi åbenbart også i volatilt territorium og ingen kan rigtigt vise retningen.




10/8 2011 18:42 Occam 744909



For at forstå situationen genlæste jeg Grahams kommentator, Zweigs, viderefortolkning af fablen om Mr. Market.

Mr. Market er som bekendt den flinke mand, der hver dag forærer dig købs- og salgsoptioner på alverdens papirer. Men Mr. Market er manio-depressiv. Så nogle dage er hans kurser alt for høje og andre dage alt for lave.

Det centrale spørgsmål, "Hvor langt skal vi ned?" er altså det samme som. "Hvor sindssyg kan Mr. Market blive?"

Historien viser os, at Mr. Market kan blive temmelig meget sindssyg.



10/8 2011 20:33 Aspekulant 044912



Ser ikke ud til Frankrig skal nedgraderes:

"Standard & Poor's, Moody's Investors Service, and Fitch Ratings all reaffirmed their AAA credit ratings for France early Wednesday, according to a Bloomberg News report. Bloomberg said that S&P's managing director of European sovereign ratings told the wire service that France's outlook was stable and warranted an AAA rating. Spokesmen for Moody's and Fitch also reiterated their respective ratings of AAA with stable outlooks, Bloomberg added."

http://www.marketwatch.com/story/sp-moodys-reaffirm-frances-aaa-rating-report-2011-08-10?link=MW_latest_news

Må give lidt ro, og US er da også steget siden meldingen kom.



10/8 2011 21:04 TeamGarlic 044913



Du mangler at nævne mulige Downgrades af Italien, Spanien, Østrig, Finland og England samt Belgien.
På Barry Ritzholts blog The Big Picture var igår 7.15 AM en artikel kaldet Random Thoughts med en anklage mod Mr. Greenspan for ikke have ladet markedet rydde ordentligt op efter sig efter dot com-krisen.

sent from iPhone



10/8 2011 22:22 Conner 044920



Hvorfor styrtdykker dollars ikke ?. Hvorfor falder SEK markant ?
US nedgradering, svensk økonomi i fremgang.



10/8 2011 23:37 Nippon1976 044926



Kan det er ikke helt rigtigt hvad du siger. Gul og sølv aktier har gjort det godt over de sidste 3-4 dag. Jeg har købt et sølv (SLV) som er steget pænt. SLW kan også anbefales.

Omkring valuta så er det her hensigtsmæssigt at kikke på euro/dollar index, som følger S&P fint. Divergens her har vist sig også at betyde vigtig top og bund på S&P.

Markedet er regeret af panik og usikkerhed. Man ser også i et overkøbt markedet at priserne falder, på trods af ok tal. Spørgsmålet er vel tid om koppen er halvfuld eller halv top. Markedsindikatorene er ofte ikke 100% entydige, de kan ofte tolkes både positivt og negativ og i et overkøbt markedet bliver de samme tal tolket negativt som tolkes positivt i et oversolgt markedet.




11/8 2011 08:03 Conner 144936



Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit skriv Nippon, da det er fedtet ind i teknikaliteter :−)

Men natten har bragt en tanke til mit hoved ang. dollar. Sydeuropa i gældskrise, rygter om nedgradering af Frankrig, rygter om Societe Generale. Både Frankring og banken har været ude for at berolige, men rygtet er der stadig. Hvad skal investorerne gøre, de skal have deres penge placeret. US er måske den mindste af alle onder, og er de virkelig blevet så meget ringere natten over. USA er den samme virksomhed som for 1 måned siden, selv om der er gået lidt politik i den.
Så summa summarum, så er står pengene nok bedst i bonds, det er min konklussion.




11/8 2011 13:13 Nippon1976 044951



Her et chart af 10 års statsobligation i USA....Sakset fra Lars L
Det ser i hvert tilfælde bullish ud.

Conner det jeg mener er at lige pt så er guld, sølv og schweizer franc de mest sikre steder at sætte pengene.
Jeg har helt vildt svært ved at gennemskue om vi skal op eller ned på kort sigt. For den sag også på længere sigt. Så køber jeg bear derivater, kan jeg lyn hurtigt tabe mange penge, hvis det går den forkerte vej bare et kort stykke tid.

Mit gæt er at vi snart skal op. Om det bliver i dag eller i morgen eller om en uge ved jeg ikke. Jeg tror at vi skal op omkring 1215-1240 på S&P. Derefter er mit gæt at vi skal ned, men jeg er meget usikkert. Derfor venter jeg og ser hvad mine charts siger.

Hvornår skal man ind?
Der er næsten lige så mange gæt, som der er såkaldte eksperter. Et rigtig klogt ordsprog er at man ikke skal samle faldende knive op.

Der findes forskellige teknikker også meget simple til at købe aktier i nedtrend. De fleste handler om at vente, til aktierne har fået momentum.
Det er f.eks:
Bow Tie
Death cat bounces
Turtle soup +1
bullish engulfing på weekly chart
hammercandle med RSI under 30 og Slow stoc. under 20

Alle systemerne har alle et fast Stop Loss.

Hvis man ikke så så erfaren i TA vil jeg anbefale at man holder sig til Bow Tie.







11/8 2011 13:15 Nippon1976 044952



hov fik ikke chart med

QE3




11/8 2011 13:33 Conner 144953



Jeg kan se, at renten på T-note ligger på 2,15% Hvad mon inflationen er?
Jeg mener at der bliver flygtet over i alt muligt der er sikkert. Det er f.eks CHF, guld og Obligationer. Alt andet lige burde renten på T-bonds stige, det gør den bare ikke, måske netop fordi, hvor skal man ellers placere sig. Vi andre kan godt nøjes med kontanter, men mange andre kan ikke. Hvad så når billedet vender, og aktierne stiger, så skal pengene omfordeles, og så falder de nævnte ting. De kan for den sags skyld også godt vende, selv om aktierne ikke stiger. Når der går hul på bylden ....

Mht hvor vi skal hen med aktierne, så ved jeg det faktisk heller ikke. Skal jeg gætte, så vil jeg sige at, vi skal ned til ca. 1120, men VIX som er god i en situation som denne, er vendt lidt nedaf, hvilket kunne antyde, at vi har set bunden, men om det er resigation, eller om vi lige skal have et hop på VIX´en ???

Overordnet set, så er der alt for meget hysteri pt. Som jeg ser det, så er der alvorlige gældsproblemer, men samtidig så tjener virksomhederne penge. Verdensmarkedet er blevet udvidet markant i de senere år, derfor bør der være plads til en del optimisme. Der er selvfølge nogen der skal spænde livremmen ind, men køber vi kun nye sko 2,2 gange om året i stedet for 2,4 gange, så har vi de nye markeder som kan aftage.

Summa sumarum hysteri som skal aftage, og så på med arbejdshandskerne.



11/8 2011 14:00 Nippon1976 144954



Jeg har lige set et filmklip,hvor en hedgefundmaneger sagde at de gik ind og købt stort ind nu.... Køber man ved en VIX på 30 er der et gennemsnitlig afkast på 16,6 %



11/8 2011 14:04 Nippon1976 044955



Vix´en har faktisk først nu nået det oversolgte niveau på weekly.
Samtidig ser jeg også et foreløbig skift i trend. At den pt ligger over trendkanalen kan skyldes panik eller at ugen ikke er færdig

QE3




TRÅDOVERSIGT