Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Decending triangle med mulighed for udbrud?


45190 oneofakind 16/8 2011 19:23
Oversigt

Torm.. Den elendige historie...:), der har haft en snart 2 årig nedtrend har nu etableret en decending triangle i min optik! Denne indsnævres pt, og et udbrud eller en ny bund kan forventes! Eftersom Torm pt. er udsat for massivt udsalg grundet hhv. Grækenland og usikkerhed mht. verdensøkonomien og fragtraterne... er dette en risikofyldt prognose, men jeg har en anelse om, at Torm snart bryder ud og tester området 30!.. dvs. en 100% potentiel profit om hjørnet. Jeg har indlagt bud til aften, og afventer hvorledes gamet udvikler sig! Der kunne KUNNE godt være lånte aktier med i spillet, når man betragter dybderne over dagen! Umiddelbart ser jeg ikke kk. scenariet som aktuelt for Torm, der udmærket kan fortsætte driften i nuværende marked med små frasalg og gen-etablering af lånene, men det er værd at bemærke, at Nordea i sidste ende har et stort ord at skulle have sagt i forhold til netop nettogælden i selskabet... noget kursen i min optik er straffet rigeligt for i nuværende kursniveau! Mao. et attraktivt kortsigtet entry kunne være en god forretning for et mindre beløb, med exit omkring de 30.
Chjort var ikke overbevist tidligere, da jeg havde fornemmelsen af, at den ville falde yderligere.. dette grundet TA-overvejelser.. kunne være interessant med en ny vurdering af casen nu! :) mvh.



17/8 2011 01:15 Tonny9 145214



Den har jeg siddet og kikket på mange gange her på det sidste.
Især i dag efter Nordens regnskab, der jo viste, at fragtraterne i tank er lidt bedre.

Det der holder mig tilbage er deres store gæld, som hvis renterne stiger, vil være en meget alvorlig trussel mod virksomheden.

Men det er så heller ikke noger der tyder på, at renterne vil gøre lige i øjeblikket.

Så du kan da meget vel have set rigtigt og havde jeg den ikke i portefølgen i forvejen, så ville jeg da nok "gamble" og købe lidt.
Det gør jeg så ikke og vi kan jo kalde det min udgave af "stop lose"



17/8 2011 07:47 145223



10 milliarder i gæld er bare descending trouble



TRÅDOVERSIGT