Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Neurosearch opjustere


45572 troldmanden 25/8 2011 11:34
Oversigt

Neurosearch er kommet med Q2 regnskab. De fortager en mindre opjustering med 25 mio til nu et forventet underskud på 300 mio. Det er naturligvis altid positivt med mindre cashburn

Af negative nyheder i regnskabet er at båder ACR325 og ACR343 som var forventet at starte fase 2 her i 2. halvår nu er sat lidt i bero. Det har vist sig i fase 1 studierne at der opstå en ny metabolit. Altså når stoffet optages i kroppen så bliver det nedbrudt til et nyt molekyle. Og inden man kan gå videre i fase 2 forsøg skal det så undersøges om denne metabolit har nogen uhensigtsmæssige egenskaber. Så det betyder altså både en forsinkelse og flere udgifter. Ikke just det de har brug for nu. Et af disse stoffer kunne også være blevet brugt til at skaffe ekstra finansiering til Huntexil. Men den dør synes nu at være lukket. I hvert fald for en periode.

Udover et detaljeret gennemgang af Huntexil og ovenfor nævnte så er der ikke umiddelbart noget nyt. Havde håbet der var nyt fra Jansen og Eli Lilly samarbejdet. Men desværre ikke.

http://www.proinvestor.com/aktienyt/569654/NeuroSearch-AS---Delaarsrapport-for-1.-halvaar-201126/8 2011 08:36 Sukkeralf 045622Hej Troldmanden

Så lige i chatten, at du måske er ved at blive lidt lun på NS igen. Går ud fra at dette alene er på baggrund af Huntexil ?

Når man kigger på den resterende pipeline, så synes jeg den ser noget farlig ud. Der er jo stilstand for langt de fleste stoffer, så på et eller andet tidspunkt skal der jo ryddes op.

Her tænker jeg på Tesofensine, ABT-894, ABT-560 og nu også ACR343 og ACR325 - i det sidste tilfælde må de have kendt til den/de metabolitter i et stykke tid. De har jo været afventende ganske længe her også.

Dermed tror jeg at når afklaringen på den videre færd frem for Huntexil er kommet (både klinisk og økonomisk), så kan man "tillade" sig at ryde op.

Så hvis man kigger ud over Huntexil, så er der ikke ret meget af værdi. Spørgsmålet er også hvor mange triggere der kommer i det næste lange stykke tid, hvis man ser ud over Huntexil.

Har du indtryk af hvorledes samarbejdet med Janssen og Eli Lilly går - har selv hørt lidt rygter om, at Eli Lilly er lidt tunge at danse med (set med NS øjne).

Mvh
Sukkeralf26/8 2011 10:34 troldmanden 045633Hej Sukkeralf

Ja det er 110% pga Huntexil. Når jeg ser på eksisterende data og det faktum at de har fået go af både FDA og EMA til at få TMS som det primære endpoint, så ser jeg et stof som med pæn sandsynlighed vil blive godkendt. Men det "blot" er et timings spørgsmål. Der skal kun 6-7.000 (der er ca 110.000 med sygdommen) behandlede patienter til for at omsætte for 1 mia. Og det med en tårnhøj Margin.

Så ja det er pga Huntexil. Resten af pipelinen ligger pt nærmest i rendestenen. Mig bekendt er der ikke et eneste af de programmer der pt er i fremdrift.

Hvad der præcist sker med Eli Lilly og Jansen ved jeg ikke så meget om. Men det går ganske givet ike som man havde håbet idet der ikke er nogen kliniske kandidater endnu. Eller det vil seige det ved vi jo ikke med 100% sikkerhed idet de nu har valgt en strategi hvor de først afsløre et nyt molekyle når det går i fase 1. Meeeen mon ikke der også er en milestone der skal falde hvis der udvælges en ny præklinisk kandidat

Bottomline så har jeg heller ikke travlt med at købe NS da jeg ikke ser en kurstrigger lige rundt om hjørnet. Men Huntexil kan stadig nå at gøre det til en rigtig god investering
26/8 2011 11:00 Sukkeralf 045637Jamen så er vi meget enige - spændende at se hvad planen for at opnå registering helt præcist indbefatter. Det ved vi jo i løbet af en måneds tid - for mit vedkommende skal økonomien dog være på plads før jeg tør investere langsigtet.

Med hensyn til samarbejdsaftalerne, så er det først omkring denne tid, at vi begynder at kunne forvente prækliniske kandidater. Præcist hvornår de offentliggør den slags ved vi vel ikke, så håbet kunne jo ligge i, at det først bliver offentliggjort, når det er en klinisk kandidat.

Når man kigger tilbage på samarbejdet med Abbott, så kom der vel nogle kandidater undervejs og nogle stykker efter aftalens udløb, så selv om Der kun er ca. ½ år tilbage med Eli Lilly, så kan der jo komme noget fra den kant senere hen, hvis altså aftalen ikke forlænges.

Mvh
Sukkeralf26/8 2011 11:16 troldmanden 045639Jeg ved der var flere meget fremskreedne forsknings programmer allerede da Eli Lilly og Jansen indgik aftalerne. Så derfor kunne der sagtens have været kandidater på nuværende tidspunkt. Officielt har de vel ikke fået en ny præklinisk kandidat de sidste 3 år. Og det har været målet at finde 1-2 nye HVERT år. Så uden at have alle detaljerne så ser det fra min stol ud til at der har været mange tilbagefald i forskningen de sidste par år. Det sker naturligvis i denne branche. Men de har virklig behov for fremdrift nu hvor de også leder efter nye aftaler og/eller en forlængelse af Eli Lilly aftalen
26/8 2011 12:00 Sukkeralf 0456511-2 prækliniske kandidater er også flot, men nu hvor der er mere kritiske øjne ind over (Janssen og Eli), så er det bestemt blivet sværere i forhold til, hvis det var NS der selv bestemte.

Det kunne man jo spørge lidt mere ind til på jeres investermøde - hvis du da ikke allerede har gjort det ?

Mvh
Sukkeralf26/8 2011 12:03 troldmanden 045653Du kan selv få lov at spørge. Det er bare at tilmelde dig26/8 2011 12:46 Sukkeralf 045660Har tilmeldt mig - det er nemt nok. så må vi se om der kommer noget i vejen. Det har det jo med at gøre
TRÅDOVERSIGT