Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Kitron - Offisiell åpning i Ningbo, Kina


46715 fcras 26/9 2011 17:08
Oversigt


Published: 08:52 CEST 26-09-2011 /Thomson Reuters /Source: Kitron ASA /XOSL: KIT /ISIN: NO0003079709

Kitron: Offisiell åpning av Kitron Electronics Manufacturing i Ningbo, Kina

(2011-09-26) I dag, 26. september 2011, går den ofisielle åpningen av Kitron Electronics Manufacturing i Ningbo, Kina av stabelen. Mer enn hundre personer fra kunder og andre samarbeidspartnere deltar på åpningsseremonien på fabrikken.

Kitrons fabrikk i Kina har spesialisert seg på hele verdikjeden rundt produksjon og montering av elektronikkprodukter. Markedssegmentene omfatter medisinsk utstyr, Industri, Energi, Offshore/Marine og Telekom.

Kitrons fabrikk i Ningbo tilbyr kontraktsproduksjon og relaterte tjenester til eksisterende og nye kunder i de asiatiske markedene, samt konkurransedyktige produksjonstjenester til Kitrons virksomhet i Norge, Sverige, Litauen og Tyskland.

Kitrons mål i Kina er å tilby komplekse produkter ved å kombinere et moderne produksjonsanlegg, dyktige medarbeidere med høyteknologi-kunnskap og tilgang til et allerede etablert leverandørnettverk for komponenter.

Kitron mener at det grunnleggende fundamentet for suksess ligger i de ansatte. Tiltak er iverksatt for å sikre ansattes kompetanse ved å fokusere på ledelse og opplæring. Ansatte innen produksjon, tekniske tjenester, innkjøp/logistikk og andre funksjoner har bakgrunn fra elektronikkproduksjon i Kina eller har blitt hentet inn fra andre Kitron-fabrikker i Europa. Alle deltar i veiledning og opplæring av nye medarbeidere.

"Lederopplæring innen produksjon av komplekse produkter i små serier er en kontinuerlig oppgave. Det er noe helt annet å produsere 10 ulike avanserte produkter i løpet av én dag i forhold til å ha det samme produktet gjennom SMT-linjen hver dag, som er mest vanlig i Kina i dag. De ansatte er blitt lært opp i å forstå viktigheten av å være innovative og kreative, TA eierskap, utfordre status quo og foreslå forbedringer. Det er avgjørende å kunne kombinere den nordiske kulturen (innovasjon/kreativitet) med den kinesiske (hastighet og kundeservice)," sier Kitrons administrerende direktør i Kina, Yvonne Wenzel.

For ytterligere informasjon kontakt:

Jørgen Bredesen, konsernsjef Kitron ASA, tlf. +47 48 25 25 84 eller e-post jorgen.bredesen@kitron.com

Yvonne Wenzel, adm.dir. Kitron Electronics Manuafacturing, tlf.: +86 188 6865 5865 eller e-post yvonne.wenzel@kitron.com

Kitron er et av Skandinavias ledende foretak innen produksjon av elektronikk og relaterte tjenester for bransjene Energi, Forsvar, Industri, Medisinsk utstyr, Offshore/Marine og Telekom. Konsernet har virksomhet i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina og USA. Kitron omsatte for om lag 1,6 milliarder kroner i 2010 og har om lag 1.100 ansatte. www.kitron.com

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12

website
http://www.kitron.com/

KIT.OL

KIT.OL




TRÅDOVERSIGT