Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Udfordrer til verdens mest sælgende drug lipitor ?


48558 mortenguld1 14/11 2011 14:13
Oversigt


Pronova Biopharma er en stærk case med end user sales på 1,4 millarder dollars og udsigter til fremtidig stor vækst med launch i indien, brasilien og mexico næste år, samt Japan i 2012-2013..Har lige leveret 3. kvartal med cash flow på ca. 200 millioner. Levere flot resultat på trods af høje legal costs. Pronova har investeret 500 millioner dollars i produktionsudstyr og vil nu udnytte dette yderligere ved at gå ind i dietary supplement industrien. Pronova stjæler meget store markedsandele indenfor behandling af for meget fedt i blodet (triglycerides). Pronova er lige nu igang med at udvikle et lægemiddel som, hvis det når målet kan blive et bedre alternativ end lipitor (verdens mest sælgende drug). Prisen på butikken er manipuleret ned til 5-6 af UBS og carnegie. Men på det seneste er trenden vendt og de selv samme banker har købt kraftigt op sammen med pareto..

tjek op på casen.. er godt investeret fra kurs 5 og har lige suppleret ekstra..

mvh26/1 2012 13:26 mortenguld1 052106Efter nogen analyse af Pronova kan jeg nu konkludere, at dette selskab lige nu er en sand pengemaskine og med udsigt til stærk Profitabel vækst fremover med launch i yderligere store markeder.

Men alle går og venter på resultatet af den kommende Retsag (over 2 års diskussioner. Worst case Scenariet er efter min mening stærk indregnet, selv i en meget højere kurs.

Det er lagt enorme ressourcer i denne Retsag og og tab vil være katastrofalt for GSK (Blockbuster for GSK), da en tabt retsag vil betyde indblanding fra Generiske producenter. Et notat fra en amerikansk storbank som har snakket med Generika konkludere dog at salg fra generika først tidligst kan starte ultimo 2013. Eftersom Pronova allerede har lavet aftale med generika selskab om levering i 2014, vil en tabt retsag altså betyde markant øget volumen. Dog vil prisen være lavere. Pronova vil stadig tjene styrtende da absolut ingen kan producere ligeså billigt. Bruttomargin= +83 %. Yield forbedringmål: 50 % indenfor 3 år.

En tabt Retsag vil på kort sigt selvfølgelig få aktien til at bløde slemt, men på sigt vil Pronova stadig tjene styrtende da de jo også fra 2013 og 8 år frem har exklusivitet i verdens vidst 2. største medical market "Japan".

Jeg kan ikke på noget tænkelig måde se hvordan nogle kan banke en produktion op indenfor de næste 2 år, der bare kan måle sig med den Pronova har.

Køb ikke mere end, at positionen kan fordobles i forbindelse med tabt retsag eller f.eks. dårligt testresultat.6/2 2012 22:21 mortenguld1 052694Aktien er nu steget 23 % siden jeg sidst anbefalede den for 9 dage siden og fulgte man tidligere råd (på spekulant.dk)havde man mindst tjent 50 %. På trods af dette er løbet så,at sige først begyndt nu. Der er meget mere i aktien !! Christen Sveaas, filantropist og efter min mening Norges bedste aktieinvestor som har øget egenkapitalen i et af han selskaber fra 2 milliarder i 2007 til ca. 6 milliarder har nu købt kraftigt op og køber fortsat kraftigt op. Han købte sidst gennem enskilda og netop denne bank har gennem de sidste par måneder akkumuleret kraftigt! sammen med Pareto som også er kendt for at være nogle snedige ræd. De fleste aktier (hvis ikke alle) er købt af private investorer og dermed endnu et bevis på hvordan private bliver og altid er blevet snydt af "Smart Money".TRÅDOVERSIGT