Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab i dag


516 akademikeren 8/12 2008 16:05
Oversigt

ligger og cykler op og ned. Der er overraskende lidt gang i den. Som der også stod i Børsen idag så har genmab performet ret godt set ud fra andre biotekselskaber. Vi har således kun tabt 20% yoy. Det skyldes noget som jeg også lægger vægt på - den store pengetank, samt milestones pengene fra GSK.

Idag igangsættes så markedsføringen af OFAB, og vi ser nu allerede nu spekulationer i hvormeget OFAB vil komme til at omsætte for. Det er kun positivt, selv med det negative spin der er fra Directs side idag. Fordi det der altså er helt afgørende er at komme på markedet og slås med rituxian om de 5-7 mia dollar om året. Første seriøse "nye konkurrentstof" er først på banen om 5 år, så det er altså rigtigt mange penge der skal konkurreres om.

men vi må se at få nogle købere på banen til dette stof
8/12 2008 20:56 troldmanden 0519Hvad mente du med nedenstående kommentar til Direkt artiklen?

"den er en hel enorm dobbeltstandard i behandlingen af dansk biotek"8/12 2008 21:07 akademikeren 0520Jeg synes ikke genmab bliver målt ud fra samme standard som andre biotekselskaber. Der er en mærkelig non-fokus på at det altså er en hel anden liga at begynde at snakke markedsandele og potentielle konkurrenter, end at tale bare potentiale. Det at diskursen nu rent faktisk har ændret sig er kun et vidnesbyrd om en ting; og det er at Genmab er ved at lykkes.

Og så laver man et interview med Roche som er den værste konkurrent og hvad skal manden sige: at genmab vil slå dem af pinden? Nu går man til konkurrenten for at grave snavs frem, jeg forstår det simpelthen ikke.

Hvis Neurosearch kommer med en nyhed, så bliver den jo ikke behandlet på samme måde.

Jeg har en ide om at Drakemann trådte DK over tæerne og det vil man simpelthen ikke tilgive hende. Der er næsten ingen danske investorer i Danmarks uden sidestykke største og mest succesfulde biotekselskab, prøv at se hvor meget de har helt i de andre selskaber.

Jeg fatter simpelthen ikke at man laver journalistik på den måde. Men måske er jeg også bare skuffet over vi ligger i 239 og ikke 439, som jeg ved gud havde regnet med på dagen hvor de præsenterer fulde data for et vellykket fase 3, som nu resulterer i et produkt på markedet. Børsen havde en artikel idag som smagte lidt af minusjantelov og succes og straks kører man en direkt artikel ud. Incredible.8/12 2008 21:37 troldmanden 0521
Det er ganske normalt at efterhånden som man nærmer sig registrering så flyttes der MEGET mere fokus over på det potentielle salg og dermed konkurrence situationen. Når man stadig ligger og ”roder rundt” i fase 2 så er fokus primært på ”når vi næste fase?” og ikke så meget store konkurrenceanalyser. Så jeg mener nu det er meget normalt det vi her ser. Vi ser jo også nøjagtigt det samme med Novos glp 1 diabetes stof Liraglutide.

Men det er soleklart at Roche selvfølgelig tror på deres egen pf af stoffer. Så den salgstale skal man selvfølgelig ikke sluge råt. På ingen måde. Men der er da slet ikke tale om at ”graver snavs frem”. De 2 udenlandske analytikere siger jo også at de tror på CD20. Men de tror bare ikke på så stort et salg som visse andre mener. Jeg selv høre til i den gruppe som har meget svært ved at se salg på $5-7 mia. Udover konkurrence situationen så skyldes det også i stor grad at jeg forventer et kæmpe, kæmpe prispres på antistoffer over de kommende 5 år. Og udsigten hertil er ikke just blevet mindre med Obama bag roret.

Men skulle det ende med et salg på $1,5 mia så vil det da stadig være en kæmpe stor succes!!!
8/12 2008 22:40 akademikeren 0522jeg tror ikke vi to bliver meget uenige om det. Men jeg må nok bare vænne mig til tanken om at den risikopræmie markedet forlanger er stor.8/12 2008 23:07 akademikeren 0523Nu må vi da snart se noget.

Vild median survival rate. Simpelthen vild. 13+ måneder!!!8/12 2008 23:11 akademikeren 0524Hvad så? Kan der være en announcement der??8/12 2008 23:13 akademikeren 0525Arzerra(TM) (ofatumumab) Demonstrates High Response Rates in Patients With Fludarabine Refractory Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL)

What?? hedder det Arzerra nu???TRÅDOVERSIGT