Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nogen kræver Geitners afsked


5291 22/3 2009 12:27
Oversigt



Obama giver ham 100% opbakning indtil videre dog i et interview med 60 minutes.



22/3 2009 12:34 collersteen 05295



ja, hvis det kun er opvarmningen til senere så skal der nok blive nok at lave når de 100dage er udløbet i slutningen af april eller hvornår det er præcist.

Geithner skulle nok også gøre lidt ved sit hår eller hvad det nu er der får ham til at ligne en skoledreng der har løbet i jakkesæt de sidste 10min til timen for ikke at komem for sent.

Men okay, bankerne ser ud til at overleve og tjene penge... så nu skal bjørnene vel også finde på en ny måde at skabe uro.....



22/3 2009 12:42 05296



Hvad tænker du Collersteen? Skal vi ikke have endnu mere rally over de næste 2-3 uger ?? Det tror jeg....



22/3 2009 13:01 collersteen 05303



Jeg ved det sgu ikke helt pt. Jeg synes det er gået alt for hurtigt op igen, men på den anden side gik det jo også alt for hurtigt ned. Okay, der kom en lille pause i fredags, men 1-2 par halvstille dage mere så begynder det vel at ligne lidt.

Men mon dog der sker det helt store før vi begynder at få de første tal og beretninger fra 1Q? Vi er vel snart derhenne hvor virksomheder der ikke ser ud til at nå 1Q guidance er nødt til at melde ud. Om ikke andet får vi ret hurtigt diverse salgstal fra detailhandelen.
Jeg er spændt på om det seriøse omsætningsfald hos de store detailhandlere er fortsat?.. og bilsalget bliver også meget interessant. (Ikke Le?)

Iøvrigt sjovt sammenfald med den store stigning i dagene op til "freaky fridag"... eller er det bare mig der ser syner?



22/3 2009 15:58 collersteen 05329



Denne her kan også blive interessant imorgen.

GE's rebounded quite a bit from its lows a couple weeks ago, but the AA+ rated company still has a ton of work to do to convince investors that its GE (GE) Capital unit will not end up bankrupting the company.


As it promised last month, it's holding an analyst meeting tomorrow where it will attempt to unpack and make transparent everything on its balance sheet, so investors will be convinced that there's nothing to worry about.

Bloomberg has a good roundup of some of the company's trouble spots, which they'll be addressing tomorrow.
GE Capital's financial assets total $637 billion, accounting for half of the parent's profits last year
Consumer lending unit GE Money has some $60 billion in home loans and another $32 billion private-label credit card debt. Losses in this unit may total over $15 billion through 2012, says an analyst.
$190 billion are in corporate loans and leases, an area deemed to be particularly opaque.
GE Capital has $26 billion in Eastern and Central Europe, assets thought to be particularly vulnerable, given the economy. For its part, GE says this is still profitable.

As an analyst in the piece notes, GE doesn't mark-to-market so it may be able to "ride out the storm" -- basically live on lighter cash flows in the short term, but ultimately make it up as these assets rebound. So far though, the fact that they haven't taken huge writedowns on most of this stuff hasn't really helped the stock.
http://www.businessinsider.com/major-concerns-about-ge-capital-ahead-of-meeting-2009-3



Lidt baggrund
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=alC1l0SA5YMM&refer=home



22/3 2009 12:43 le 05297



det er lidt absurd teater

obama har befolkningens opbakning og han er en fremragende kommunikator

men han er nødt til at have folk, der kan hjælpe ham med at gennemføre det der skal til for at løse den ekstremt alvorlige økonomiske situation usa's økonomi er i

og geithner kan bestemt ikke gøre for at krisen er blevet så alvorlig og man kan ikke forlange at han har samme karismatiske evne at udtrykke sig på som obama har

og paulson var jo heller ikke karismatisk at høre på

så det er synd for geithner at han har fået en dårlig start i sit omdømme, han er uden tvivl kompetent og har de rigtigt moralske begreber, men hold da op, hvor er det en umulig opgave han er sat på

så det er klogt af obama at bakke ham 100% op, der findes jo ikke bedre alternativer i en håbløs situation

men det skaber lidt problemer at han ikke er blevet modtaget så positivt i medierne og i den politiske verden, ikke mindst fordi han vitterligt startede med at have et problem med hans egen selvangivelser gennem 5 år



22/3 2009 12:51 05299



Jeg er helt enig Le. Der er rigtigt godt ord for den post Obama og Geitner bestrider i øjeblikket. En Urias post.

Det er simpelthen alle de fundamentale dele af amerikansk økonomi der er brudt sammen. Bush administrationen har simpelthen været den værste i amerikansk historie. Jeg har aldrig set noget lignende i mit liv. De har ladet stå til helt indtil det sidste.

Jeg er dog meget positiv over at de gør ALT. De skyder med alt hvad de har...også kommunikativt. Jeg synes Geitner i 2. runde har været meget klar i mælet om at INGEN større banker får lov til at gå ned. Det har lagt en bund over den værste spekulation. At vi nu ved de tjener penge i 1. kvartal. Jeg tror vi er ude af Bank Limbo om kort tid. Så kan vi så kigge på den recession, som slet ikke bliver så slem som mange tror.




22/3 2009 21:18 05346





Lidt forsvar for Geitner



22/3 2009 21:21 05347



Bliver lidt nervøs når Scharzenegger udtaler sig i længere sætninger, jeg forventer hele tiden at det ender i en heil......



22/3 2009 21:39 collersteen 05348



Jeg venter hele tiden at han trækker en shotgun frem og nakker alle sammen......
Måske, fordi man er vokset op med alle klassikerne Red Sonja, Red Heat, Raw Deal, Commando, Predator, True Lies og ikke mindst klassikeren T-2 som jeg så for 35. gang igår.

"The Running Man" skulle også være superb, men den har jeg endnu ikke fået set.

Ovenpå det klip er det umiddelbart lidt en gåde for mig hvordan han er blevet valgt i et land hvor retorik og kommunikation næsten kommer over alt andet (bortset fra Gud). Det kommer ihvert fald over indhold.
Men okay, han falder jo nok lidt udenfor de traditionelle partilinjer og var det i Danmark havde han jo nok startet sit eget parti allerede.



TRÅDOVERSIGT