Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lundbeck opnår gode resultater - betydning for kursen ?


56658 Mumtaz 7/5 2012 18:49
2
Oversigt

hvad betyder det for kursen i morgen ? nogle kommentarer

17:52 Lundbeck har haft gode resultater i det kliniske fase III studie med Aripiprazol intramuskulær depotformulering til vedligeholdelsesbehandling af voksne med skizofreni.

Studiet løb over et år og viser at Aripiprazol givet en gang månedligt forsinkede tiden til begyndende tilbagefald i forhold til placebo signifikant. Netop denne parameter var studiets primære effektmål.

Dertil Endvidere blev forbedringer i symptomerne opretholdt igennem hele studiet hos patienter, der blev behandlet med depotformuleringen, mens patienter på placebo rapporterede om forværrede resultater.

Resultaterne viste også, at Aripiprazol er veltolereret, og procentdelen af patienter, der udgik af studiet som følge af behandlingsrelaterede bivirkninger, var mindre end for placebo.

"Vi er utroligt glade for disse data omkring Aripiprazol IM depotformulering, som viser, at injektion én gang om måneden med dette lægemiddel effektivt forsinker tiden til tilbagefald for patienter med skizofreni," udtaler Lundbecks udviklingsdirektør, Anders Gersel Pedersen, og peger på, at patienter, der får tilbagefald, oplever en yderligere svækkelse af deres psykiske og generelle fysiske helbred.

Studiets var et klassisk kliniske fase III placebokontrolleret studie med 710 voksne patienter med skizofreni.
Lundbeck udvikler midlet sammen med japanske Otsuka Pharmaceutical.

Ritzau Finans



TRÅDOVERSIGT