Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topotarget: '?' til et mistænkeligt forløb


60970 Jamesol 21/9 2012 12:59
Oversigt

Hæ, ja det er glade tider for os tålmodige. Nu er det så spændende, hvor langt nordpå topo-aktien skal her i første omgang. Lige nu har den dog tilsyneladende lænket sig omkring kurs 2,70, hvilket jo immervæk er en lille krone under kursen for blot små tre måneder siden. Så oven på den første 'hopla!', er mit smil da endnu lidt stift.

På sådan en dag begynder hjernevindingerne i mit trætte hovede så også at fungere igen. Lidt for godt måske. For hvor længe har man vidst hos Topotarget, at endmålet på de 20 procent ville blive nået? I den sammenhæng ingen mistanke specielt rettet mod den nye CEO, Anders Vadsholt. For jeg ser da en mulig mistænkelig sammenhæng mellem den foregående CEO's afgang, og hans ansvar for forløbet, og så den gode nyhed i dag, nu hvor han er væk.

Jeg spørger bare: Har afgåede CEO Francois Martelet - måske i lidt for fin forståelse med CEO Rajesh C. Shrotriya hos samarbejdspartneren Spectrum Pharmaceuticals, hvis interesser efter erhvervelsen af belinostat-konkurrenten folotyn måske ikke længere matcher Topotargets så godt - bevidst slowwalket i nyhedsformidlingen omkring Belinostat. Man behøvede jo ikke, sådan ifølge lovgivningen, da, som nu, at meddele markedet noget, før det endelige resultat foreligger. Der har den nye CEO måske ændret planer til fordel for os små-aktionærer, og sagt: Venner, vi er ikke færdige endnu, men vi ved allerede, at det ikke længere kan gå galt. Ja, det er jo bare en tanke.

Og hvad med offentliggørelsen af resultatet af det negative forløb belinostat mod solide tumorer? Kunne det tænkes, at man bevidst har forsinket dagens meddelelse, så den kedelige historie ramte markedet først? Nu var resultatet så måske ikke så kedeligt alligevel. Efter at den nye CEO tog over, kom det frem, at resultatet af belinostat mod faste tumorer fortjent kunne have set meget bedre ud, hvis man dog bare havde skruet forsøget anderledes sammen. Dog uden at denne opdatering havde den store indvirkning på markedet.

Men da den sure nyhed om belinostat mod faste tumorer i første omgang ramte markedet, gik der panik i hele menageriet. Mange tolkede jo det negative selvsving som i sig selv en bekræftelse på, at belinostat decideret have fejlet. Og så solgte endnu flere løs.

Var det en bevidst strategi fra den tidligere ledelse: At man ville ryste træet for usikre små-aktionærer, inden man lancerede den gode nyhed fra ptcl-studiet? Jeg ved det ikke, og har ingen mening om det. Men jeg spørger bare.



21/9 2012 13:01 Jamesol 060971



Jeg undskylder den nye tråd, men emnet divergerer lidt fra blot den glade nyhed. VH. Jamesol



24/9 2012 11:40 Jamesol 061006



Æv!



24/9 2012 13:05 Jamesol 061007



Hurraaa... Hæ, utroligt omskifteligt vejrlig vi har idag! (Observeret herfra med 15 minutters forsinkelse.)



28/9 2012 01:29 cyber 161099



Under overfladen lurer en slet skjult optimisme hos Spectrum..http://investor.spectrumpharm.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=708953



TRÅDOVERSIGT