Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

En potentiell tiodubblare


62167 Bitte 11/11 2012 01:01
Oversigt

Flera miljarder i skatteavdrag, kraftigt effektiv substans mot fetma, stimulansfri ADHD-substans med god effekt och utan sedvanliga biverkningar, stor fastighet med massor av forskningsutrustning bara för att nämna några av tillgångarna. Och alltihopa till ett pris (enligt börskursen) om 100 miljoner...

Omfattande och initierad analys på detta helt bortglömda bolag på: http://blogg.passagen.se/klarsynthet/date/20121109

Har ni gissat bolaget än? Nej, tänkte väl det. Det har nog ingen, för än så länge har marknaden inte fattat hur det ligger till. Men nu är det bara en tidsfråga innan det brakar loss.11/11 2012 20:21 Fiskemanden 262187Hvilket usandsynligt vrøvl !
Et selskab som kun er en tom skal under afvikling !
Intet af betydelig værdi findes at arbejde med,ingen fremtid.
Ejendommen sælges,aftaler omskrives til nutidsværdi= næsten ingenting for at lukke ned.
Skattefradraget for tabet er der næppe nogen som byder ind på,med noget væsentligt beløb,alt i alt er alt over kurs 10,- utænkeligt når bestyrelsen og andre har fået det ud af selskabet,de kan malke...
At selskabet skulle afvikles med et overskud til uddeling på over 1 mia. Er helt hen i vejret !!12/11 2012 09:09 Sukkeralf 062207Meget enig Fiskemanden - det indlæg er meget langt fra sandheden om NS.

Mvh
Sukkeralf12/11 2012 11:22 Fiskemanden 262210Denne slags hype-indlæg er lidt farlige,for om man følger linket og læser,virker det troværdigt og velindsat,meen det er så langt fra virkeligheden,så det er skræmmende,for : tænke,tænke,tænke...hvordan skulle en bestyrelse pludselig lykkes at skabe værdi af noget de ikke har kundet få en øre ud af når det var nødvendigt for selskabets drift ????
En bestyrelse,som fuldstændig har fejlvurderet potientalet og mulighederne i selskabets drift,skulle de pludselig hive enorme skatte frem af ærmet ?
Nej,nu afvikles selskabet,ikke ved konkurs,men alligevel med kniven for struben !
De astronomiske værdier der angives i linket er helt hen i vejret !
Tesofensine og ABT 894 kommer ikke at indbringe lige så meget som Huntexil,hver for sig,langt fra...!
Det eneste korrekte er usikkerheden om prissætningen på skattefradraget ,her vil jeg dog ikke turde tro på mere end 100 mio,og alt over det er en superbonus .
Så har vi til foråret,ved afvikling en fair værdi på 30 mio plus 100 mio plus ca 40 mio fra ejendom,plus 50 mio fra al øvrig afviklet virksomhed( omskrevet milestones,solgte rettigheder i pipeline,Aniona m,m.)Alt i alt ca. 220 mio kr .
Det er i min optik mere sandsynligt og vil så betyde en kurs på ca 8,- til 10,- kr ,selvfølgelig en god stigning for nye aktionærer med hang til risiko,men intet jeg ville anbefale ,med den track-record bestyrelsen har !!!!
De har jo totalt mislykkets med precis ALT hvad som man kunde mislykkes med .....!15/11 2012 17:49 Fiskemanden 062268Ufatteligt !
Neurosearch fremlægger i dag et regnskab som er et non-event ??
Intet nyt eller uventet fremkommer,alt var kendt på forhånd,og så pludselig smider folk aktierne i panik,selv om det,som i ovenstående eksempel ikke bør råde tvivel om at den nuværende værdi nok skal hives hjem,inden afvikling...
Men der er måske alligevel nogen som ikke har forstået at det ikke længere er et biotek selskab,men bare en skal,med et værdiindhold som skal sælges ?
Men at lave brandudsalg på baggrund af iskolde facts ,som længe har været kendt ,er underligt ..20% ned på ingenting !
Investorverden er mystisk ?16/11 2012 02:32 Bitte 062285Det kom just en uppdaterad analys av NeuroSearch på http://blogg.passagen.se/klarsynthet/ Detta med anledning av torsdagens rapport.

Ur analysens inledning: "NeuroSearch släppte innan börsöppningen på torsdagsmorgonen ett pressmeddelande och en rapport som gjorde att placerare misstolkade väldigt väsentlig information om bolagets egna kapital och likviditet. Detta gav en kraftig kursnedgång, något som med största sannolikhet kommer att tas igen med råge nu när placerare inser misstaget. Mer om detta i dagens uppdatering nedan.

Vidare kan jag bland mycket annat berätta att rapporten faktiskt innehöll något som rentav överraskade mig positivt. Dessutom kan jag på sluttampen av dagens uppdatering tillägga ett faktum jag tidigare inte nämnt, vilket i sig ensamt talar för en snar kursexplosion i aktien. Nämligen institutioners stora utförsäljningar av aktier i NeuroSearch vilka nu är över när som helst. Håll till godo!"TRÅDOVERSIGT