Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ny vetenskaplig artikel kan höja NeuroSearch!


62578 Bitte 25/11 2012 12:50
Oversigt

Ny (ännu ej publicerad) vetenskaplig artikel som visar att det kan vara möjligt att eliminera biverkningarna hos Tesofensine!

Läs vidare på: http://blogg.passagen.se/klarsynthet/25/11 2012 13:25 Fiskemanden 062583Hvordan kan en ikke publiceret artikel øge noget for Neurosearch ??

Neurosearch har ingen forskning,ingen lokaler og kan derfor ikke videreudvikle noget som helst ,selv.
Om,og kun om, der er nogen som helst værdi i tesofensine,så øges den ikke for Neurosearch del,uanset hvad noge som helst artikler,beskriver.
Værdien har de selv sat til nul kr. Og om nogen vil købe formlen,og arbejde videre med produktet,tager de enorme omkostninger samt en kæmpe risiko,ind i deres selskab.
Derfor betales der ikke meget upfront,ved et sådant salg !
Der kunde muligvis have været tale om gode milestones,samt royaltybetaling.
Men,da Neurosearch lukker ned,skal alt sådant omregnes til betaling,her og nu.
Derfor blir det et meget mindre beløb,der kommer på tale,og det påvirkes ikke af usandsynlige drømmescenarier,ud fra artikler,der end ikke er publiceret endnu !
Neurosearch har sat sig i en uerhørt svær situation,indfor forhandlinger,da de ikke har noget som helst alternativ,til "udsalg".
De skal bare forsøge at blive af med det de har og kan ikke drive noget videre selv,så køberen,kan mer eller mindre,selv sætte prisen !
Så aktionærerne kan bare sidde med hænderne i skødet og håbe på det bedste,at der bare bliver lidt til overs til dem,ved lukningen !!26/11 2012 00:35 Bitte 062602Oj, du var mig en sällan skådat dåligt uppdaterad aktieplacerare. Du vet, det är november 2012 nu.

NeuroSearch har sedan utgången av Q3 fått 150 miljoner för Huntexil, som även det var bokfört till noll. Man kan dessutom komma att få upp till 55 miljoner ytterligare i milstolpsbetalningar om vissa mål nås.

Då ska man veta att Huntexil vänder sig till en marginalmarknad. Tesofensine till en gigantisk marknad. Samt att NeuroSearch inte längre behöver hasta igenom några av sina kommande försäljningar av tillgångar.

Idag har man nämligen (sedan försäljningen av Huntexil vilket blev effektiv efter utgången av Q3) ett rejält positivt eget kapital samt en mycket stor kassa. Något som inte syntes i Q3-rapporten då Huntexil var bokfört till noll.

Närmast väntar nu troligen försäljningen av fastigheten. Bokförd till drygt 50 miljoner men med ett bedömt marknadsvärde på minst 165 miljoner, vilket också är det pris den bjudits ut till på marknaden. Får man exempelvis 150 miljoner blir det ett ytterlgiare tillskott om 150 miljoner i kassan och 100 miljoner i ökning av eget kapital.

Sen kommer Tesofensine, ABT-894, ägarandelar i associerade bolag, avtalen med Aniona och Acesion, utrustning, gigantiska skatteavdrag osv osv.

Pengar över till aktieägarna kommer det bli en hel massa. Man har som till och med du vet gjort sig av med nästan all personal i och med att man inte bedriver någon ny forskning och arbetar på att sälja eller utlicensiera övriga substanser/projekt och sälja övriga tillgångar. Kostnaderna sjunker därmed till en liten bråkdel mot tidigare.

Nej, precis. NeuroSearch ska INTE forska vidare på Tesofensine självt. Man kommer att sälja projektet till rätt köpare. Vare sig denna uppenbarar sig om en vecka eller ett år. Man har inte längre någon brådska eller kniven mot strupen då bolaget åter är på grön kvist och snart dessutom får in ännu fler stora belopp från andra tillgångar.

Jo, den vetenskapliga artikelns innehåll är smått revolutionerande fakta och gör plötsligt Tesofensine till den kanske mest potenta läkemedelskandidaten mot fetma. Projektet kommer bli betydligt lättare att sälja framöver.

Att artikeln ännu inte nått sitt publikationsdatum innebär bara att marknaden liksom bioteknik- och läkemedelsbolag ännu inte reagerat på densamma. Men det kommer, var så säker...

Jag håller mig normalt från att sitta och diskutera med okunniga personer som förvrider fakta. Men nu vet du. Hädanefter hittar du dock motsvar på alla dina märkliga förvridningar av fakta på http://blogg.passagen.se/klarsynthet/26/11 2012 01:45 Fiskemanden 162603Hej bitte !
Ledsen att du ska spilla din tid med att förklara för mig,vad som är verkligheten i dag,gällande Neurosearch ...!
En sån " okunnig faktaförvridande,sällan skådat dåligt uppdaterad aktieplacerera...." ?
Tack för omdömet ,men om inte det var så tydligt att det är rättat mot mig,hade jag nog inte kännt igen mig ..... !!
För så att hålla mig till fakta,som jag är bekannt med ,vill jag starta med Huntexil.
Det er en orphan drug,en mycket interessant,sådan.Tänkt att bryta in på en marknad utan verksamma behandlingsalternativ,just nu !
Försäljningen av densamma,var en bolagsmässig katastrof !!!
Den var vurderat till 335 mio dkr ,just innan en inkompetent ledning totalt felaktigt nerskrev värdet till noll,bara för att såna som du skulla jubla när sen dom fick bara en liten slant ur den vid försäljningen !
Tanken är inte att firmat ska finnas vilande för att mottaga kommande milpälsbetalninger och royalties från resterande projekt och redan sålda medel.
Nej,ledningen kämpar just nu för att få alla tillgängliga kontanta medel realiserat snabbast möjligt,och sedan avvickla firmat .
Att kritisera mig och kalla mig okunnig och oinsatt i problematikken kring Neurosearch får stå för din räkning ,men själv vill jag hävda att veta lite grann om vad som är på gång !
Att jag försökar att ge en mer realistisk bild av det scenarie som jag ser framför mig,gällande Neurosearch,är så min personliga tolkning av den viden jag har ,och för mig gällar bara att försöka klargöra för andra potientiella aktieplacerera,vilken risk,där är förbundit med en satsning på Neurosearch.
Jag har bra vetskap om dom förhandlingar som har försiggått ,genom många år kring tesofensine samt Huntexil.
Och kännar till svårigheterne att få fram kapital till utveckling av läkemedelsubstanser,inom det rådande marknadsklimat.
Jag vill därför än en gång bara poängtera att ledningen i bolaget totalt har misskött sina uppgiftar genom flera år,dom har intet ansvar tagit för den oerhört negativa utveckling bolaget har genomlidit ,och nu när Patric Dahlen lämnade den sjunkande skutan eftar att ha borrat hål i botten, hur kan man då förventa att dom ska sköta avvecklingen så mycket bättre ?????
En viss skepsis måste väl ändå vara på sin plats här ?
Jag menar att klarsynthetsbloggen ger ett allt för prångande och optimistisk bild av dom värden som bolaget representerar på nuvarende tidspunkt !
Meen ingen sku bli gladare än jag ... Om det visar sig att jag bara är en "osannolikt okunnig faktaförvridande oinsatt aktieplacerare ? " och du får rätt,så låt tiden tala...
Vänligast
Fiskemanden30/11 2012 03:45 Bitte 062754Om du bemödat dig med att läsa den omfattande analysen av de olika tillgångarnas POTENTIELLA värden på Klarsynthetsbloggen så hade du också sett att där tydligt framgår att använda mellanvärden totalt sett kanske inte är huvudscenariot, utan poängen istället är att det räcker med en liten bråkdel så mycket (egentligen att bara några enstaka av de många tillgångarna säljs) för att motivera mer än en dubblering av aktiekursen i närtid. Det är hela investeringsidén.

För övrigt har det nu kommit ytterligare positiva nyheter för NeuroSearchs del. Den här gången gäller det intressebolaget Atonomics som även det...liksom nästan alla andra tillgångar i NeuroSearch...är bokfört till, ja just det, NOLL! Se mer på http://blogg.passagen.se/klarsynthet/ idag.

Mvh30/11 2012 09:52 Fiskemanden 062759Jag har bemödat mig med att läsa,och det ÄR mycket välskrivet och även välinsatt information,på bloggen ! Oenigheten liggar mera i vilket scenarie vi vill se ?
Men vi kan lätt bli eniga om att aktien högst sannolikt ,är kraftigt undervärderad, och enbart försäljningen av Huntexil,samt värdet av skattefradraget ,bara det,betingar minimum en fördobling av kursen,och jag kan även se tredobling,vilket jag också har givet uttryck för,tidigare.
Jag manade bara till försiktighet,grundat risken för resten av potientalet inte kommer till realisation,till någon nämnvärd penningstorlek,och fokuserar därför hellre på minimum värdet,
Och tar allt ,däröver,som bous !!TRÅDOVERSIGT