Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA: Fin replacement ordre fra Canada


62697 TheBekkers 28/11 2012 18:55
Oversigt

Dejligt med en positiv meddelelse fra BAVA idag omkring ordre på 20.000 stk. Imvamune. Trods opjusteringen af årsresultatet, så er det ikke der, hvor nyheden har størst værdi efter min mening. Værdien ligger i signalværdien fra Canada's myndigheder, hvilket i mine øjne øger både sandsynligheden for markedsføringstilladelse samt mer-salg senere (og lagt større volumen).

Selve ordren giver ca. 3 mio. kr. på bundlinjen, hvorfor Canada's betaling af ansøgningsomkostningerne må dække over den resterende opjustering (baseret på omsætning i 2009 salget til Canada).

Ligeledes mener jeg,at det er klogt af BAVA ikke at udtale sig mere omkring processen i USA, før det er sikkert. Men som Canada ordren indikerer, så skal de til USA leverede doser genanskaffes pga. holdbarhed igen inden den frysetørrede version er klar. Tror personligt, at der bliver tale om vedligholdelsesordre fra USA frem til den frysetørrede version er klar. Herefter vil der blive bestilt op til de 60-100 mio. doser - OM ALT GÅR VEL.

/TheBekkers28/11 2012 19:22 Alberto 062700....Med mindre USA på det tidspunkt har bestemt sig for at løfte sløret for, at de er konkurs!7/12 2012 14:45 TheBekkers 062943Faldt over dette patent udstedt til BAVA vedr. deres brystkræft egen udviklede, MVA-BN-HER2, vaccine:
http://www.freepatentsonline.com/8313740.pdf

I kombination med docetaxel er der en klar hæmning af udvikling af kræft - dog er det vist i mus. Men det interessante er jo, at der igen vises, at der positiv sammenhæng mellem docetaxel og cancervacciner, som tidligere vist i deres panvac vaccine forsøg i mennesker.

BAVA må snart komme videre med enten det ene eller det andet, begge i kombination. De udskyder og udskyder beslutningen, men måske de vil være sikre på finansieringen fra andre kilder før de gør mere / eller søger partner?

/TheBekkersTRÅDOVERSIGT