Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SAS:Flyv SAS - boikott Norwegian


63059 Camel 17/12 2012 05:30
Oversigt

Det blir ikke kjøpt en Norwegian-billett LO-leder Roar Flåthen trur med Norwegian-boikott.
Norwegian vil flytte nye store fly til Sverige dersom norske myndigheter sier nei til utenlandsk mannskap på langrutene.

- Hvis Kjos skal fylle opp flyene sine med utenlandske ansatte, blir det ikke kjøpt en Norwegian-billett fra LO i fremtiden. Da legger han seg på Ryanairs useriøse linje. Og de flyr vi ikke med, sier Flåthen til VG.

Han sier at LO vil gjøre sitt for å påvirke regjeringen slik at utenlandsforskriften ikke åpner for at flyselskapene kan bruke personell fra utenfor EØS-området.

Sakset fra DN.no

Ja hvad bliver det næste, måske Dansk supermarked eller en hvilken som helst anden branche.

Hvad mener I om dette.17/12 2012 15:18 Eggebrecht 063066Norwegian er godt på vej til at grave sin egen grav - de har haft travlt med at udkonkurere SAS for en hver pris. Men nu er de gået over stregen og har mistet sympatien. Jeg er overbevist om at strategen Rickard Gustavson vinder denne krig om det nordiske marked - Rickard bliver en ny Jan Carlsson- en leder der fører SAS til nye højder - jeg tror han kan drive det vidt da han forstår at inspirere medarbejderne så de giver ham deres opbakning.19/12 2012 10:54 Camel 063105SAS kurs er i den grad undervurderet.
Air Berlin har for et milliardbeløb solgt sit bonusprogram til partneren Etihad, og SAS pendant, Eurobonus, vurderes til at være endnu mere værd - måske helt op mod 3 mia. kr.

Kursen skal jo langt over 15++ samt et overskud på
1,5mia i 2013.TRÅDOVERSIGT