Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ER LUFTHANSA PÅ FRIERFØDDER?


63682 Eggebrecht 24/1 2013 10:57
Oversigt

-eller er der bare et kanonresultat undervejs? Et eller andet spøger i kulissen, når man sidder og følger med efterspørgslen og kursstigningerne.
Et er helt sikkert - staterne sælger ikke deres aktier under kurs 50 - men kan Rickart Gustafson banke kursen op på 20-25, er der ikke så langt derop.24/1 2013 18:40 Camel 063696Man skal jo ikke have Doktor grad i filosofi,for at
se at SAS skal i kurs 20+++ i 2013.8/2 2013 16:56 Camel 063924Det tyske flyselskab Lufthansa vil ikke udelukke, at de om nogle år kunne finde på at købe skandinaviske SAS.

Det skriver den svenske avis Dagens Nyheter, der har talt med Lufthansas markedschef, Götz Ahmelmann.

Ifølge ham er det 'i øjeblikket' ikke aktuelt at købe SAS, men udelukker heller ikke, at det kan komme på tale om nogle år.

"Man ved naturligvis aldrig, hvad der sker om to til tre år. Vores branche ændrer sig hurtigt," siger Götz Ahmelmann, der tilføjer, at det skandinaviske marked er meget vigtigt for Lufthansa.

"Det er vores største marked i Europa. Det vokser og har mange forretningsrejsende," siger han.

Lufthansa er desuden imponeret over SAS' spareplan, som kom i hus efter en mere end en uges hårde forhandlinger med medarbejderne.

"Det er som en ny start. Det er ikke mange selskaber i vores branche, som er lykkedes med at komme i havn med sådan en aftale. Det skaber forudsætninger for fremtiden," siger Ahmelmann, der indrømmer, at den tyske gigant selv er inde i en lignende proces.

Lufthansa og SAS samarbejder i forvejen gennem Star Alliance-samarbejdet, som blev oprettet for 15 år siden.TRÅDOVERSIGT