Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

IBM forventet vækst i den kommende periode


69170 Henrik Munthe-Brun 11/6 2014 08:39
Oversigt

Det store problem sidste år var international svaghed, som kan vende dette år. Forbedringer i Kinas økonomi, sammen med forbedringer i nye markeder bør bidrage til at øge virksomhedens salgsvækst i 2014. Analysefirmaet IDC forventer, at informationsteknologi udgifterne ville stige igen i 2014 og it-forbruget vokser 5% globalt. IBM er en meget stor spiller i cloud computing, som fortsætter med at vokse i et hastigt tempo. Så længe den globale økonomi fortsætter med at forbedre, er der stor chance for at IBM overgår det bredere marked i 2014.



11/6 2014 12:53 lumz 369175



Jeg ser selv en meget lys fremtid for IBM - blandt andet synes jeg at "Watson" virker enormt interessant, med kæmpe potentiale indenfor bl.a. healthcare, men det jeg forventer mig mest af er dette:
http://www.ibm.com/smarterplanet/us/en/smarter_cities/overview/

På sigt bliver mere og mere af, eksempelvis, byernes infrastruktur automatiseret/styret af computere, dette vil skabe et behov for IT systemer der kan klare disse opgaver og unægteligt også et kæmpe behov for analysering af det data de skaber.

Jeg tror at vi, i de næste 10-20 år, vil se mere og mere af IBM's omsætning bevæge sig mod ting som dette. Der er allerede en enorm konkurrence indenfor cloud services, og hvis IBM spiller deres kort rigtigt bør cloud, i fremtiden, kun være en niche forretning (eller noget som er en del af Watson).

Efter min mening er årsagen til IBM's "dårlige år" ikke så meget at de har "sovet i timen" (som mange ellers mener), men mere at de har været "for" innovative.

Jeg ejer selv IBM aktier, men på kort sigt (2-5 år) synes jeg ikke de virker specielt spændende - jeg har da også selv købt dem "for the long haul".



TRÅDOVERSIGT