Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian Nordic


69889 Darvin 9/10 2014 10:46
Oversigt

Casen bliver stærkere og stærkere for BAVA. Den kan snart blive kandidat til sin egen chat, vis det fortsætter.

Jeg vil ikke her komme ind på pro og contra m.h.t. de forskellige områder som koppevaccine, frysetørret eller andet, Prostvac, Ebola, Marburg m.v.

Ligesom alt andet i biotek kan f.eks. Ebola vaccinen vise sig at fuse ud.

Jeg er imidlertid meget positiv på BAVA uanset risk og har løbende akkumuleret, idet jeg mener den er undervurderet i forhold til pipeline og kommende deadlines.


Det der er anderledes lige nu, er at der tegner sig et billede, eller en driver, hvor man globalt set og især i USA øger opmærksomheden på beredskabet. Beredskabet til at være proaktiv og forberedt på udbrud af forskellige sygdomme. Det være sig gamle eller nye, tilfældige eller via terror. Der har hele tiden været et lidt forkølet, og usikkert, fokus på f.eks. opbygning af et beredskab mod koppeudbrud. Nu er dette fokus ved at blive manifesteret som udvidet. Der er helt klart politiske kræfter som samler sig omkring et bredt beredskab.

Her står BAVA rigtig stærkt og ligger lige i smørhullet. Ikke at BAVA skal udvikle vacciner mod alskens sygdomme, men snarere det faktum at de har en central teknologi som alle de store kan indgå aftaler omkring. Aftaler der enten vil give kontanter eller royalty.

Derudover kan de sagtens blive en oplagt opkøbskandidat netop grundet deres teknologi.

Selv om jeg har købt ind på lavere niveauer er jeg absolut køber på det nuværende niveau. Nordea har f.eks. et kursmål på 175 - men rumler også med et langt højere "blue sky scenarie".

Jeg syntes det bliver spændende at se hvem der stiger mest de næste tre år- Genmab eller Bavarian. Det ville jeg ikke have sagt for 1 år siden, hvor jeg var overbevist om at Genmab stod til at vinde. Genmab tror jeg fortsat på - meget.9/10 2014 13:27 Helge Larsen/PI-redaktør 169890Darvin...Fint indspark. Jeg har selv fulgt aktien gennem årene. Med hensyn til deres teknologiske platform har vi så set, at selskabet tidligere har indgået aftaler med andre virksomheder om brug af denne?23/10 2014 10:06 Darvin 169995Flere aftaler er sandsynlige.

Efter bl.a. Citigroup hævede kursmålet til 230, ligesom andre også har gjort, er Nordea også kommet med en grundig update. De sætter kursmålet til 232 med 300 som målet på lidt længere sigt. Det skal tilføjes at de vurderer Ebola vaccinen meget forsigtigt i denne vurdering. Faktisk regner de kun med 7-8 mill fra

Nordea vurderer også at teknologiplatformen kan resultere i flere aftaler.

Lige nu ser det ud til at Jansen/ Bavarian samt Gsk er i front m.h.t. Ebola vaccine. I Gsk´s forsøg har det været tydeligt at det kun for alvor er effektivt når det kombineres med en booster. Her har Gsk brugt Bavarians MVA teknologi. Vælger Gsk at videreføre deres vaccine efter de første forsøg, er der meget stor sandsynlighed for at de må indgå aftale med Bavrian Nordic.

Det er således rimeligt sandsynligt at Gsk i løbet af kort tid kan være den næste partner til Bavarian.TRÅDOVERSIGT