Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ejer folk ikke obligationer mere?


71027 rvisby 19/1 2015 10:44
Oversigt

Hej

Jeg har lige oprettet mig her på ProInvestor. Sagen er jeg godt træt af de høje bidragssatser fra realkreditten, og har derfor taget initiativ til et forum og sidenhen en foreningen som skal kæmpe for bedre medlemsdemokrati i Foreningen Nykredit. Jeg har lavet en side der hedder http://www.consum.dk hvor du kan se mere om min - vores - kamp.Anyway låntagervalg til repræsentantskabet ligger tre år væk i København hvor jeg bor. Så jeg har valgt at forsøge at komme ind via obligationsejervalg. Og lige nu kæmper jeg - til trods for ret stor omtale - med at skaffe de 25 stillere.Så mit spørgsmål er - Hvor finder jeg folk der ejer obligationer i Nykredit / Totalkredit for + kr. 50.000,- , jeg er et stykke vej - men fristen er 28/1.

Er der nogen der kan hjælpe med input?

Mvh

Rasmus Visby www.consum.dk
pdfstillerblanket_obligationsejervalg..19/1 2015 23:13 Occam 071047Nej, obligationer er blevet uattraktive i det nuværende rentemiljø.

Man får cirka samme rente på en statsgaranteret højrentekonto. Og mellemlange og lange obligationer har risiko for store kurstab ved rentestigning.TRÅDOVERSIGT