Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas endnu engang


71562 Hans-Henrik Nielsen 19/2 2015 08:46
Oversigt


I går valgte jeg at gå ind i Vestas, og timingen var upåklagelig.
Det skal siges med det samme, at selve timingen lige i bunden af grafen var mere held end forstand :−)
Men nu er spørgsmålet så, om vi skal videre op?

Først lade mig sige, at da kursen faldt markant forleden ved regnskabet og ikke bare styrtdykkede (som Novo), så vidste jeg, at jeg skulle til at kigge efter et købssignal.
Så lad os prøve at kigge på grafen.

Vi har stadig en intakt optrend siden bunden i oktober, Relative styrke er stadig fin trods faldet forleden, %B (Bollinger) bekræfter en stærk trend, Volume er fornuftig og dmistoch har bundet.
Så både prisgraf og indikatorer antyder optur.
Et problematisk område er helt klart niveauet omkring 300, hvor vi vendte ned for alvor i juni 2014 og så igen var vi næsten der oppe ved regnskabet i august. Så vi har faktisk brugt 9 måneder til at bevæge os fra kurs 300 til kurs 300.

Så til spørgsmålet om 300-niveauet kan brydes, så vil jeg sige, at det er jeg helt overbevist om.
Som jeg nævnte forleden ifm. regnskabet, så er der nærmest kun gode historier pt. Og når de er i overtal, og vi ikke har et regnskab lige om hjørnet, så giver det positive vibrationer i markedet.

Til risikostyring vil jeg holde øje med niveauet omkring 250, idet vi her både har en støttelinje og en opadgående trendlinje, der ligger sammen med 50 dages EMA.

God vind derude i dag (undskyld det tynde ordspil) :−)

Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

Vestas, VWS.CO
19/2 2015 17:10 Helge Larsen/PI-redaktør 271569Fin performance på Børsen Play TV omkring din analyse af Vestas. For anden uge i træk er et indslag med dig og Vestas helt i top på listen over de mest sete. Godt gået.20/2 2015 08:17 Hans-Henrik Nielsen 071581Tak Helge :−)
Jeg har faktisk ikke engang fået det set selv.

HH26/2 2015 10:37 TheNote 171651Vestas er faktisk nu i TA mæssigt grønt lys og burde begynde at stige. Vi KAN dog blive nogle dage forsinket da min berømte MACD på Nassen Comp har toppet og er nu på vej ned mod nedkrydsning. Rsi har det heller ikke for godt. Det er svært at sige hvilken effekt det får momentummæssigt og tidsmæssigt, men alt fra nogle dage til en god uges tid. Men man kan vel kalde det en anledning til at samle op om nogle dage ?. FA mæssigt synes jeg, og andre, at det er vanvittigt svært at se hvormeget olie/gas priser spiller ind det næste halve år da supply vokser pænt, ref. USA tal igår. Hvilken effekt får det med foråret på vej og et mindre behov for fyrings-fuel.

Tanker om olie:

http://www.marketwatch.com/story/oil-gives-back-some-gains-as-investors-weigh-up-supply-2015-02-26

Generelt er nyhedsstrømmen ikke negativ og Grækerne er kommet i land og Ukraine ser ud til at falde til ro pt.

Hold øje med USA de næste dage. Bærebjælken er tynd og støtterne kan blive testet !mvh
TheNote
TRÅDOVERSIGT