Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DAX-analyse


71822 AndersEgsvang 9/3 2015 01:01
1
Oversigt

Det tyske index, DAX, er ligesom så mange andre markeder ved at være godt overkøbt. Det er tydeligt at se på grafen, at vi nu er kommet til et område hvor undskyldningerne for at sælge ud af sine positioner begynder at presse sig på. Der er flere ting på grafen, som fortæller os, at en tur ned i den kommende uge ikke ville være overraskende.

Hvis vi starter fra en ende af så har vi haft en stigende trendkanal fra d. 17/10-14 til nu ca. Vi har nu ramt toppen af den trendkanal og faktisk også overskudt den. Når man overskyder en trendkanal, så skal man til at passe på med at købe. Det er tit her mange nye begynder at købe sig ind i markedet, for alt stiger jo og toppen af trendkanalen kunne ikke holde prisen nede. Men desværre er det tit sådan, at når man overskyder toppen af en trendkanal, så kommer vi højest sandsynligt også til at overskyde bunden. Der ligger en hel masse psykologi gemt i dette.

Vi har samtidig nu også rent teknisk færdiggjort denne tur op, da vi har ramt 127.2% ext. Området, som er et rigtig vigtigt område at holde øje med. Det er tit her vi ser folk tager profit, og de aggressive sælgere i markedet begynder at melde sig.

I fredags fik vi også et stærkt tegn på at køberne i markedet er ved at give op og tage profit på deres positioner. Som sagt, undskyldningerne melder sig på banen, som Hans-Henrik også har nævnt i hans fine Børsen artikel. Den candlestick der blev formet i fredags viser os at markedet startede dagen rigtig positivt og var i grønt meget af tiden, men da vi nærmede os luk, så tog køberne profit på deres positioner og overordnet set lukkede dagen faktisk i en lille minus.

Da vi har alle disse ting der taler for en korrektion, så lad os se på hvor den korrektion muligvis skal hen til.

Der er support på lige omkring 11000.0 men dette tror jeg dog er for tæt. Når vi ser så overkøbt et marked, så tror jeg også at vi skal ned under bunden af vores trendkanal. Trendkanalen har en bund på lige omkring 10600.0 og dette område vil være et område man skal holde et skarpt øje med for købsmuligheder.

Området mellem 10415.0-10000.0 ser jeg som det højst sandsynlige område lige nu. Falder vi igennem de andre punkter, så vil det være her jeg leder efter nye stærke købsmuligheder.



- Anders




TRÅDOVERSIGT

71822 DAX-analyse
9/3 01:01 AndersEgsvang 1