Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN Store Nord - stor sandsynlighed for at aktien skal falde.


73230 kongshoj 20/9 2015 17:02
2
Oversigt

På heystocks.dk er der lagt op til debat af min analyse, og i er også velkommen til at tilkendegive jeres mening.

But here we go for my opinion:

Jeg forventer at aktien i fremtiden på kort og mellemlangt sigt falder. Det mener jeg fordi aktien i en periode på et år, har lavet en dobbelt top formation. Dobbelttop formationen er som bekendt et af de klassiske formationer der slutter langvarige bullmarkeder. I praksis sker der det samme som det der sker i en SHS formation. De store markedsdeltagere sælger ud af deres aktier, som falder. Faldet benytter de små markedsdeltagere til at købe fordi aktierne er "billige", hvilket fremprovokerer den anden stigning. Denne anden stigning benytter de store aktører til at sælge de sidste aktier i markedet. De små aktøres aktier stiger ikke som forventet. De bliver skuffede og sælger. Til sidst sælger alle, og markedet falder. Dette fald er i den her situation i gang nu. Faldet har endda bekræftet formationen, da supportlinjen i kurs 122 er brudt nedad.

Den underliggende tendens i udbuddet og efterspørgslen på aktien, har også ændret sig markant det sidste års tid. Det ses da MA 50 og 20 er brudt ned igennem et MA 200 som har bevæget sig vandret det sidste års tid. Når dette sker får man et death cross, som med storsandsynlighed skaber et bearmarked.

Konklusion: ud fra det tekniske billede bør man sælge aktien.

De bedste trader hilsner.

Kasper Kongshøj




TRÅDOVERSIGT