Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USD


73596 Roedekro 10/11 2015 14:22
6
Oversigt

Hej alle sammen

USA vil formenligt starte deres rentehævninger til dec. Oveni, vil ECB evt. øge deres pengepolitik og endda måske sænke renten i samme måned. Begge ting skubber til en svagere euro og dermed en stigende USD. Dollar ligger i forvejen i en klar optrend og vores minimumsmål er 8 kr. og hvem kan udelukke endnu højere niveauer?. Det vil gavne danske eksport og specielt der hvor mit hjerte ligger, DANSK LANDBRUG.



MVH
Rødekro



13/11 2015 17:30 mccarthy1 073618



At renten stiger i USA er vel næsten sikkert. Og derved vil $ formodentlig stige i kurs og € falde tilsvarende. Har du nogle betragtninger angående et stigende pres på kronen? Selv mener jeg at som råstof importerende land set i.f.t. industri er dette en benefice, men selv for landbruget kan dette være godt.
Mit argument her ligger i, som du selv påpeger, at landbruget under nuværende forhold ikke tjener til en fornuftig drift, så styrkelse af produkter til slag ved import af gødning, know-how af produktionsforbedring/optimering/forædling m.m. bliver billere.



TRÅDOVERSIGT