Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab - niveau og risiko


75444 Darvin 16/2 2017 16:57
Oversigt

En lille notits om Genmab uden for chattråden. Tænker nogle gange at tråden kun er for de som læser dagligt ( her hører jeg selv under) og at det kunne være rart hvis f.eks folk som ROI ville smide noget i debatten en gang imellem.

Mine tanker lige nu, hvor snakken kører om rette niveau, om muligt tilbagefald, om optimister ctr pessimister osv.

Jeg tænker at naturligvis kommer der tilbagefald i kursen - men jeg vil slet ikke spå om hvornår. I dag eller om en måned ? Og på hvilket niveau.
Der er mindst to forhold der underbygger skiftet i prissætning - et skifte som er det interessante.

Det man kan konstatere er, at prisen lige nu tager højde for Darzalex og for det forhold at der skal være gevinst at hente på den de næste flere år. Var det indregnet ville kursen være langt højere.
Det man også må konstatere er at Genmab er blevet Europas største biotekselskab. Det betyder at enhver fondsforvalter skal positionere sig i den. Det er således på ingen måde snakken her på sitet der trigger noget som helst.

Dernæst så er det nu soleklart at Genmab er en pengemaskine. Det betyder at selskabet selv kan finansiere forskning og nye produkter uden betænkeligheder om evt forhøjet cashburn. Selskabet er på vej mod en blanding af biotek og medico med produkter.

Vi taler ikke længere om et "one shot" selskab, men om en strategisk satsning på værdiskabelse. Denne kan man ikke øjne endnu i kursen.
Når snakken så lige er på den side, så står det klart at man hidtil ikke har indregnet potentiale herfra og heller ikke for teknologier.

Nu hvor det finansielle har dokumenteret sin robusthed, så har der indfundet sig en mulighed for at revurdere prissætningen. Det er hvad der sker lige nu.
Skal man tage Genmabs dokumenterede udviklingsekspertise til indtægt - ja så er der ingen vej uden om et højere niveau - også et højere niveau end det vi ser i dag. Risikoen ved en højere prissætning er nu til at forholde sig til på en helt ny måde.

Tilbagefald - ja naturligvis - men derefter endnu højere niveau16/2 2017 23:31 pauly 375447Ganske enig.
Som jeg ser det er det først nu Genmab skal udfolde sit potentiale. Darzalex er den hest som skal trække ploven så vi kan få endnu større udbytte.TRÅDOVERSIGT