Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bliver de billiger?


7702 Bøgen 12/4 2009 14:08
Oversigt

Hey alskens godtfolk...

Her sidder jeg med en anelse penge, og de "brænder" skulle jeg hilse og sige, på at komme i omløb...

Nogle vil jeg sådan set gerne investere i GES, for efter årsberetningen tænkte jeg, nu må den næste medddelse jo blive positiv!
Efter så at have gået lidt tid og tænkt over tingene, så bliver jeg faktisk mere og mere i tvivl om nu også den næste meddelse virkelig er positiv!?

I fald de vil skaffe likviditet ved frasalg, kan det så ikke være lidt overmodigt af mig at tro der kommer en endelig meddelse om det her i April?
Jeg går ud fra at det trods alt vil tage lidt længere tid, at få strikket en salgsaftale på plads, eller er det noget man kan gøre på 14 dage..
De kan selvfølgelig godt meddele at de er i forhandlinger om frasalg, men det er vist bare ikke det markedet forventer ved næste meddelse, eller hur??

Det optimale ville, for at få en positiv reaktion på kursen, være at den næste meddelse indeholder en endelig afklaring på hvordan likviditeten i et stykke tid fremover bliver "fikset"..

En syndikering har jeg faktisk snart min tvivl om, eller mons tro det bliver i en letter redigeret udgave så...

Min egen holding er sådan set at købe lidt nu, og så vente til næste meddelse, da muligheden for at kunne få dem billigere nok vil være til stede.......... Og der gav jeg selv svaret;)

Der er jo efterhånden temmelig stor forskel, procentvis, på at give 12,- eller 8,- pr aktie...

Ps. tror stadig på aktien, men udsigten til en noget højere kurs har lidt lang udsigt..
Men hvad tror i, med hensyn til næste meddelse, og evt. reaktion på det, eller hvilken finansiering de arbejder hen i mod??

God påske
Bøgen



12/4 2009 14:45 stengård 07708



jeg ville umåleligt gerne give et entydigt svar på dit spørgsmål - og helst et der fortalte at alt var honky-dory.

Jeg tror man må erkende at Natixis's veje er uransagelige, og at jeg efterhånden mere tvivler på syndikeringsbankernes vilje og evne end godt er.

Appelsagen er så vidt jeg hører ikke kommet for TAR-domstolen, faktisk er den vel end ikke berammet p.g.a. arbejdspres - så det taler efterhånden mere for at den skal løses på den kortere bane ved at Regeringen i Calgiari trækker den tilbage

Så kan der godt komme lidt yderligere turbulens, især hvis Chjort har ret i at NEO er i gang med et short attack

stengård



14/4 2009 00:08 Kenddinvare 07823



Har været noget fraværende pga. andre engagementer et stykke tid, men skrev vist kort efter det forsinkede årsregnskab med begrundelser noget om forventelig faldende tendens frem til næste melding.
Da de ting som vi kan regne på er ret konservativt udmeldt vil det være ganske ulogisk, hvis kortsigtet finansiering ikke kan udmeldes positivt i april. Derimod kan jeg ikke se chance for yderligere nettilslutning inden maj.
Andre mulige meldinger er at ankesag er trukket (kender ikke nok til de politiske forhold til at sige om det er sandsynligt på den korte bane og tror at det kursmæssigt betyder mindre end finansiering pt., men dog sikkert nok til at knuse et short-angreb) og en ganske lille mulighed for at afbrudt projektlån, når at genaktiveres i løbet af de næste to uger.




14/4 2009 13:47 HRmunk 07853



Hej Kenddinvare:

Nej, nettilslutning af møller tror jeg ikke vi skal regne med. Greentech har jo i sin (seneste) meddelelse om forsinkelse sagt at den midlertidige nettilslutning af Minerva Messina nu ikke længere hedder medio, men ultimo april. Hvis der overhovedet bliver givet tilladelse til midlertidig nettilslutning...

Og med hensyn til Monte Grighine har Greentech tidligere meddelt, at Transformatorstationen forventes færdiggjort ultimo april, hvor efter Terna forventes at skulle bruge 1-2 måneder til test, så nettilslutning her kommer sikkert tidligst til at ske i løbet af juni.

Greentech er jo i en yderst presset likviditetsmæssig situation, så mon ikke kursen på Greentech aktien må forventes at sive jo længere det trækker ud med nyt om ny likviditet?



14/4 2009 13:49 HRmunk 07854



Nettilslutning Minerva Messina ultimo maj og ikke ultimo april selvfølgelig.



12/4 2009 15:02 HRmunk 07709



Tja bliver de billigere?

Indtil der kommer en afklaring med hensyn til finansiering tror jeg der vil være en tendens til at aktien vil falde en smule.

Greentech er jo i en enten eller situation, så det altafgørende for Greentech er jo at man får skaffet sig likviditet eller får slået møller på nettet, så om næste meddelelse vil blive modtaget positivt er jo stærkt afhængig af om der er skaffet penge i kassen eller om der er positivt nyt om at der kommer møller i drift.

En anden kurstrigger kunne være en afgørelse på tvisten om Monte Grighine



TRÅDOVERSIGT