Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Tæsk til Ørsted efter nedjustering


78447 Markettimer 29/10 2019 20:34
7
Oversigt

Idag kom der en overraskelse af de lidt større. Ørsted valgte at gå tidligt ud med en nedjustering af deres vækstmål. Aktien endte dagen i næsten -7,5%.

Forleden spurgte en af mine abonnenter, om jeg var nervøs for den, og da var svaret "nej". Aktien kørte fint i sin trendkanal og den var "kun" ved at gå i gul zone. Men med nedjusteringen i dag, så er vi faktisk gået i rød zone og trendkanalen er brudt. Aktien har mere eller mindre været i grøn/gul zone sinden foråret 2017 i kurs 270. På 2,5 år er den altså steget Ca. 110-120%. Man kan altid ærgre sig over, at man ikke kom ud på toppen, men dette kommer man sjældent med min trend-metode.

Den lange ugetrend har sikret os en god lang trend. Aktien kan stadig nå at stige hen mod fredag, så hvis vi skal holde os helt til reglerne, så skal man vente til fredag aften/mandag morgen med at sælge.

Husk: Dette er ikke handelsanbefalinger. Det er kun et billede af mine egne overvejelser i min egen portefølje.
30/10 2019 02:52 PHWI 278456Ørsted har allerede reageret på nedjusteringerne inform af nedskæring i omkostningsniveauet. Det vil helt sikkert have en positiv indvirkning på kursen.

Der hvor det kan komme til at gøre ondt i fremtiden er effekten af Blockage-og Wake-effekten. Ikke kun på indtjeningen, men også på værdisætningen af de enkelte vindmølleparker og hermed selskabets værdi. Hvor storen effekt det vil have på værdisætningen skal jeg lade være usagt, men vi skal huske på det gælder for alle i den branche.

Når det så er sagt så skal vi fra et TA-synspunkt huske at den var i en accelereret trendkanal og det er set før at en aktie falder tilbage i sin oprindelige trendkanal. Selskabet er trods alt veldrevet og har en CEO (Henrik Poulsen) der kendt for at leverer varen. Så mon ikke det bare er og vente og så købe op på det rigtige tidspunkt

DISCLAMER: Jeg har ikke aktier i Ørsted
30/10 2019 07:56 Helge Larsen/PI-redaktør 378459Goldman Sachs har sænket sit kursmål for Ørsted-aktien til 885 kr. fra 950 kr. Køb gentages.TRÅDOVERSIGT